Nakupte si nepřeložené Warcraft knihy v Česku

  knihy    literatura   

Ve Facebookové World of Warcraft skupině se před pár dny objevil dotaz, zda lze koupit WoW Ultimate Visual Guide v češtině. Odpověď na tuto otázku je bohužel ne, ale dotaz mi připomněl, že jsem nedávno (při pátrání po Tolkienově Silmarillionu v originále) objevila české knihkupectví, které prodává anglické knihy. Nemusíte si tedy nechávat posílat knihy kdovíodkud ze zahraničí – knihy vám přijdou do pár dnů a platíte jen běžné poštovné. Knihy si můžete objednat v Česku i na Slovensku.

 

Jelikož v  současné době koronavirové karantény zcela jistě mnoho lidí hledá způsob, jak se zabavit, proč ne právě knížky? A proč ne Warcraft knížky?

 

V internetovém knihkupectví Enbook.cz (popřípadě Enbook.sk pro naše slovenské čtenáře) najdete jak dosud nepřeložené Warcraft romány (od Shatteringu dál), tak nejrůznější komiksy, encyklopedie jako již zmíněná Ultimate Visual Guide, nebo třeba dětskou pohádku ze světa Warcraftu s názvem Snow Fight. A samozřejmě i starší Warcraft romány, kdybyste si je náhodou zkrátka chtěli přečíst v originále.

Dokonce tam najdete některé knihy i v němčině, pokud by to pro vás byl "primární" cizí jazyk namísto angličtiny.

 

Po vydání článku nám dali dva z našich čtenářů vědět, že zároveň lze ke stejnému účelu použít web Megabooks.cz nebo Megaknihy.cz.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Aenar 28.03.2020 19:49

tady se dá taky pekne pořídit :-)

https://www.megaknihy.cz/vyhledavani?orderby=position&orderway=desc&search_query=warcraft&submit_search=+&languages_set=ENG&product_types_set=&p=1

Bellatrix 28.03.2020 21:58

Doplněno, díky

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet