Nová machinima od Ikedita

  Machinima    Burning Crusade    Troll   

Ikedita můžete především znát jako tvůrce mnoha machinim spjatých s Legionem. Jeho první video se týkalo classy, která s aktuálním datadiskem přišla - demon hunterů. Ačkoli tato nová heroic classa vzbudila ohromný hype napříč komunitou začátkem celého datadisku, později k tomu stačilo vytvořit svůj koncept a přidat mnoho ohromujících efektů. Osobně musím říct, že kdybych demon huntera stále nehrál, toto video by mě přesvědčilo si jednoho ihned založit.

 

Čím si ale Ikedit získal přízně bylo jeho minulé video, o kterém jsme vás přibližně před měsícem informovali. Soustředilo se kolem epilogu Legionu, kdy Sargeras svým mečem přetvořil většinu Silithu k nepoznání. Zajímavé bylo především to, že celé video bylo z pohledu všech návštěvníků této lokace, což tomu dodalo i jistou dávku emočního napětí.

 

Dnes si však ukážeme Ikeditovo nejnovější video, které je trochu jiné od těch ostatních. Ačkoli můžeme počítat s velkou škálou efektů, stále se jedná o kapitolu WoW, která je všem dobře známá. Čím se tedy odlišuje? Tato kapitola totiž nepojednává o současném dění v příběhu Warcraftu, nýbrž o jedné části z jeho minulosti. Lidé si většinou v této souvislosti vybaví předchozí datadisky s tím, že jako svůj neoblíbenější uvádějí The Burning Crusade nebo Wrath of the Lich King. Ikedit se tentokrát zaměřil na konkrétní patch z prvně zmíněného a rozhodl se udělat remaster patch traileru, který pojednává o rase s hlubokou historií - o trollech. Dámy a pánové - remastrovaný trailer ke Gods of Zul'Aman.

 

 

Líbí se vám Ikeditova videa?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet