Obálka k Before the Storm odhalena!

  Battle for Azeroth    Before the Storm   

Jakmile jsem si přečetla prolog k Before the Storm, věděla jsem, o čem nový datadisk bude. Do té doby jsem hádala něco s Voidem či Starými bohy. A po oznámení datadisku jsem byla ještě více zvědavá na knihu od Christie Golden, která má popisovat události před samotným datadiskem a vytvořit tak propojení mezi Legionem a Battle for Azeroth.

Můžete si povšimnout, že obálka zobrazuje dva hlavní charaktery ze samotného cinematicu: Anduina Wrynna, který převzal břemeno vlády nad Aliancí po svém otci, a Sylvanas Windrunner, novou náčelnici Hordy, kterou zvolil Vol'jin. Kniha by tedy měla poskytnout pohled obou stran a více nás uvést do celé problematiky, jaké důvody k válce mají obě strany.

 

Myslím, že bude rozhodně zajímavé sledovat rozdílné názory a myšlenkové pochody dvou naprosto odlišných osobností. Kniha by měla vyjít v květnu příštího roku, takže před vydáním samotného datadisku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Docik 05.11.2017 13:15

Jak dlouho myslíte potrvá než to vyje v češtině?

Esperanta 05.11.2017 13:17

Kdo ví. Teď se to zase víc rozjíždí s Kronikou, kuchařkou, bude Art of Blizzard a podobně. Jakmile bude víc informací, tak samozřejmě budeme informovat. Komunikujeme přímo s Fantom Printem a kdyby se náhodou povedlo získat licenci na tuhle knihu, tak to budeme mít z první ruky.

jawed 05.11.2017 18:20

@Esperanta tak dúfam v úspech na túto knihu sa strašne teším a aj keď viem po anglicky radšej si prečítam v češtine tak budem čakať...teda aspoň nejakú dobu ak sa preklad nepohne aj keď už bude kniha dlhšie vonku tak si asi kúpim aj bez prekladu ale budem čakať. Ja mam world of warcraft knihy strašne rád a táto vyzerá veľmi slubne

Esperanta 05.11.2017 19:05

@jawed Taky umím anglicky, ale zase v prác mluvím 9 hodin denně, 5 dní v týdnu a můj mozek si chce odpočinout alespoň co se týče té zábavné literatury. I guildu jsem zvolila českou, abych si trochu ulevila. I ty spolubydlící mám anglické mluvčí, takže moct číst nebo mluvit s někým v mateřském jazyce je fakt úleva.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet