Patch 7.3.5 - Nové zóny pro scenária

  nové rasy    zóny    scenario   

 

Už od BlizzConu víme, jak budou vypadat nové zóny v rámci Kul Tirasu a Zandalaru. Dnes se podíváme na pár oblastí z patche 7.3.5, které pravděpodobně budou užity pro scenária. Ta se budou týkat především úvodních questových linií pro některé nové rasy – Void elfy, Nightborne a Lightforged draeneie.

 

Fate's Veil

 

Toto scenário by mělo být určeno pro Void elfy. Vidíme na něm trosky planety kdesi ve vesmíru. Planeta byla nejspíš zasažena mocí Prázdnoty (Void) a na obloze můžeme vidět planetu "prorostlou" Starými bohy – možná dokonce tu stejnou, kterou nám ukazoval Star Augur Etraeus v Nightholdu.

Forge of Aeons

 

Toto scenário se váže k odemčení Lightforged draeneiů. Podle všeho jde o instancovanou verzi několika oblastí v Tanaan Jungle. Je otázkou, zda je to záměrně a zda i v příslušné questové linii půjde o Tanaan, nebo jestli se scenário ještě vizuálně pozmění a půjde příběhově o jiné území.

Sunwell

 

Sluneční studna. Pravděpodobně bude využito v rámci úvodní questové linie pro Nightborne. V ní Lor'themar Theron, First Arcanist Thalyssra, Alleria Windrunner a Grand Magister Rommath navštíví Sluneční studnu. Dialogy k této události byly rozebírány v tomto článku.

A Dark Place

 

Toto scenário se netýká nových ras, nýbrž non-combat peta Uuny. Jde o ducha draeneiského dítěte, které bylo zabité na Argu a stalo se součástí ur'zula – stvůry složené z mrtvých těl padlých. (Mount ur'zul je mmj. jednou z odměn za pokoření Mythic Antoru.)

Jedno z NPC ur'zulů bude dropovat item #153195. Uuna, kterou item vyvolává, pro vás nejspíš bude mít nějaké úkoly, v rámci kterých jí budete pomáhat. Úkoly vás zavedou do tohoto scenária.

Další články k patchi 7.3.5 najdete v příslušné kategorii.

 

Co na scenária říkáte? Které z nich vás nejvíce zaujalo?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ItheSlave 11.12.2017 15:52

No připadá mi to teda dost nedodělaný :/
Osobně doufám že za alied races si budeme moci zahrát až v Battle for Azeroth ( nejenom kvůi tomu že by tyto scenária neměli být dodělané )

FlokiEremitt 11.12.2017 00:39

Forge of Aeons jo? mě to připadá jak screenshoty z tanaan jungle

Bellatrix 11.12.2017 00:49

Jo, no, na Icy Veins na to taky poukazovali. Ale nedošlo mi, že to je nejspíš jenom instancovaná verze oblasti v Tanaanu. (WoDko jsem nehrála, tak mi to osobně nebylo povědomé.) Dík za upozornění, dám tam poznámku.

Šéfredaktor WoWfan.cz

FlokiEremitt 11.12.2017 03:22

@Bellatrix nemáš za co, jistej si nejsem ale zdá se mi to stejný

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet