Patch 8.1.5 - Nové modely: Mounti z Timewalkingu, alianční…

  mount    n'zoth    datamining   

Datamining z patche 8.1.5 pokračuje. Dnes se podíváme na dva mounty z WoD Timewalkingu, aliančního vlčího mounta, nový model nemrtvého Dereka Proudmoora a helmu s roztomilým N'Zothovým očíčkem.

 

WoD Timewalking mounti

Jedním z nových aspektů patche 8.1.5 bude Timewalking Warlords of Draenor dungeonů. V rámci něj si za 5000 Timewarped Badges budete moci koupit mounty Beastlord's Irontusk a Beastlord's Warwolf.

Alianční vlčí mount

Jste hráči Aliance, ale chtěli byste se prohánět po azerothských pláních na bezkrotném vlkovi jako orkové? Nyní budete moci! Tento vlček na sobě sice má vznešené brnění v aliančních barvách, ale zuby nemá od pohledu o nic méně ostré.

Že by tento pro Alianci netradiční mount představoval upomínku na nedávné spojenectví Anduina a Saurfanga?

Derek Proudmoore

Derek Proudmoore, jeden ze dvou Jaininých bratrů vedle Tandreda, byl nejstarší syn admirála Daelina Proudmoora a zemřel během Druhé války po útoku Hordy a jejich rudých draků na jeho flotilu. V Battle for Azeroth vyzvedla Horda jeho tělo z moře a Sylvanas jej oživila do řad svých Opuštěných, aby ho mohla použít jako zbraň proti jeho někdejší rodině.

V patchi 8.1.5 dostane Derek nových model, který svou polo-nemrtvostí a polo-lidskostí velmi připomíná Nathanose. Je pravděpodobné, že mu Blizzard plánuje přiřknout nezanedbatelnou roli v budoucím ději. Už nyní víme, že bude důležitý v horďácké War Campaign v 8.1.5.

Gift of N'Zoth

Poslední neporažený Starý bůh N'Zoth bude hrát v budoucím ději čím dál větší roli – první náznaky jeho moci se projeví v raidu Crucible of Storms (mini-raid, 2 bossové), který přijde ještě v patchi 8.1, a později v patchi 8.2 bude jeho moc využívat královna Azshara. A ani vy nezůstanete zkrátka – v patchi 8.1.5 budete moci nosit velmi elegantní čelenku, Gift of N'Zoth, s N'Zothovým okem. Protože víc očí víc vidí (a snadněji se pak zešílí). Enjoy!

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet