BlizzCon 2018 - Nový cinematic Lost Honor

  blizzcon 2018    saurfang    cinematic   

Blizzard zahájil World of Warcraft panely na BlizzConu 2018 novým cinematicem. Jeho jméno zní Lost Honor (Ztracená čest) a budeme v něm svědky setkání Anduina se Saurfangem. Setkání, které nejspíš bude mít velmi zásadní vliv na budoucí události.

 

Pozor, následující článek obsahuje příběhové spoilery.

 

 

Ze cinematicu se mimo jiné dozvíme, jak se Saurfang dostal ze stormwindské cely. Pustil ho sám Anduin. O Saurfangově budoucím příběhu se spekulovalo již v minulosti na základě zveřejněných dialogů a už z nich začínalo být poměrně zřejmé, že Saurfang a Sylvanas se velmi brzy dostanou do ostrého konfliktu. A nyní to máme potvrzené. Všichni jsme to slyšeli – Saurfang chce SVOJI Hordu zpátky. A celým svým orkským srdcem doufá v to, že Anduin Sylvanas zastaví. Jenže ten říká, že to nedokáže... ne sám.

 

Očividnější už to být nemůže – máme tady druhou rebelii proti Garrosh... tedy pardon, Sylvanas. Tak jen doufejme, že její průběh a hlavně závěr půjde svou vlastní cestou.

 

A na čí straně stojíte vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Miťosk 04.11.2018 00:52

Ako sa vlastne ten nemrtvi hnoj pripojil k horde ? Je nejake lore ?

Reeki 03.11.2018 19:08

No... když na to tak koukám, tak si říkám, že štěpení na tři hratelné frakce ve wowku, začíná mít i reálný základ. A to jsem se tomu dříve smál.

cerberos 03.11.2018 20:48

taky si myslím že undeadi se oddělí od Hordy ale spíš bych to viděl na 4 frakce něco mi říká že s night elfy to bude samé jako s Forsaken Tyrande se mi moc nelíbí..asi už to není ona co bývala......

Morderon 03.11.2018 20:52

@cerberos Znovu se zeptám. V čem konkrétně to hře pomůže? Nefunguje-li systém dvou frakcí, což se jasně projevilo se zavedením Horde módu, jaké výhody může přinést navyšování jejich množství?

Akari 04.11.2018 00:11

Zavést třetí frakci by bylo v tomto stádiu hry naprosto nepraktické, zbytečné a pro Blizzard náročnější (questy, reputace...atd). Když už něco, tak jedině možnost zradit frakci a hrát s orkem třeba za Allianci, což je taky nepravděpodobné.

Kaspo 04.11.2018 16:43

@Akari pravdepodobnejšie, než tretia frakcia, lebo takto bude Blizz. cashovať za zmenu frakcie, ale bez zmeny rasy. No uznaj nebolo by to skvelé? Zradiť hordu a pridať sa k Saurfangovi?

cerv255 03.11.2018 08:58

Já bych neřekl že to bude stejné jak u Garroshe, u něj byl problém, že chtěl mít v hordě jen orky a tím tu rebelii posílil a zbytek prostě přeběhl, když viděl jak se to proti němu všechno začíná obracet a prohra je nevyhnutelná. Ale u Sylvanas, to je něco jiného, ta si naopak drží všechny pěkně pohromadě a je jen pár jedinců, kteří ji úplně nemusí, např. Baine. Tady se podle mě (fakt doufám) další SoO konat nebude, to by je musela všechny něčím nehorázně nas..t. Případně začít prohrávat válku.

cerberos 03.11.2018 07:49

Saurfanga mám moc rád líbí se mi i Anduin, Alince může být na něj pyšná má to ALE háček,pokud kvůli nim půjde Sylvanas jako jeden z finálních bossů po boku Old Gods prokleju je....a nazvu je největšími sraby....

Metiu 03.11.2018 04:12

Započúvajte sa keď Anduin povie "Saurfang" (2:16). A teraz si pustite Old Soldier, na čas 0:44. Zdá sa mi to, alebo Anduina a Zappyboia dabuje ten istý človek?

Ysu 03.11.2018 05:03

Nedabuje je stejný člověk viz. Voices of War: Horde vs. Alliance. Tohle z Blizzconu si pust máš tam oba dabéry.

aifel65 03.11.2018 02:01

Jedine co muzu dodat l tomu na ci strane stojim je tohle .

“We must put this misery behind us. We must enter a new chapter! And so I say to you that, as of this day, we are no longer high elves! In honor of the blood that was shed throughout this kingdom, in honor of the sacrifices of our brothers and sisters, our parents, and our children, in honor of Anasterian... as of this day we will take the name of our royal lineage! As of this day, we are sin'dorei! For Quel'Thalas!”
- Kael'thas Sunstrider proclaims the rise of the blood elves

Kaspo 03.11.2018 00:06

Čo sa týka Sylvanas, na wowheade bola špekulácia o tom, kto našepkával Vol'jinovi. Vieme, že to neboli entity ako Lich King, Bwonsamdi, Eyir a pod. Zároveň bolo povedané, že ani voidi by to nemali byť na základe komiksu.
Ako ja by som sa fakt smial, ak by tým našepkávačom boli Naaru, resp. iná entita svetla, ale ako poznám Blizzard, bude to niečo neoriginálne typu: Azeroth.

Heakler 02.11.2018 22:42

Dělá nám akorát ostudu. Ať si ten zrádce Saurfang vezme svou slabou část Hordy. Sylvanas si vystačí se svou loajální Forsaken frakcí! For the Queen!

Zug 02.11.2018 23:26

Hey, I'm with her too (aspoň v duchu, můj ork a belfka se už nějakej pátek nehnuly z login screenu), ale pro nás loajalisty, natož pro Lady Sylvanas, to po těhlech "muh honour" cinematikách nevypadá moc dobře. Takže to udělám jednoduše a počkám si na WCIII Remaster. Tam můžu bejt zlej bez komentářů typu "mOrAlLy GrEy".

Hromovapest 02.11.2018 22:08

Takže jestli se to bude posouvat jak naznačuje konec videa. Půjde Saurfand proti Sylvanas po boku Anduina ?
Nechápu jak si mohl myslet Saurfang že by Anduin porazil sám Sylvanas. Myslím že Sylvanas je silnější než Anduin. Tedy nevím nakolik je Anduin silný jako priest....no třeba by jí přemohl těžko říct.

Každopádně se to trošku vyvijí že nakonec by vstanul v čele Saurfang hordy a s Anduinem by měl uzavřenou nějakou dohodu nejspíš DON.

Walther 02.11.2018 22:24

Obávám se, že Saurfang nemyslel přemoci ve smyslu, že půjdou Anduin se Sylvanas na férovku.

Sarder 02.11.2018 23:02

@Walther ale nepovedz že by si si taký zápas nepozrel.

Sarder 02.11.2018 21:43

Môj tip. Anduin sa bude snažiť čo to dá aby utvoril mier ale bude prehrávať tak nakoniec podľahne šepotu starých bohov z prísľubom utvorenia mieru na svete. Nakoniec sa proti nemu spojia zvyšky Hordy a Aliancie aby ho porazili.
Kto by bol za takýto zvrat?

Heakler 02.11.2018 22:36

Yeah, jen ať konečně Aliance pořádně krvácí a truchlí za své vůdce!

Sarder 02.11.2018 23:01

Zrovna tak som to nemyslel. Skôr som to myslel tak že teraz všetci nadávajú že ide opäť to isté (zas rebélia v Horde) ale to čo som navrhol som myslel tak že by sa ukázal nejaký neočakávaný zvrat ktorý by navnadil na ďalší datadisk. V tom mojom návrhu by som asi pokračoval tak že by sa v ďalšom datadisku pokračovalo vo vojne proti old gods.

Heakler 02.11.2018 23:07

@Sarder Podle mě je jasný, že bude nějaký neočekávaný zvrat. Blizzard nám schválně doteď nabádal dojmu, že to bude to isté, co jsem tu už jednou měli. Ale možná doufám, že to nebude tak jak říkáš. Přeci jen by tím opět skončila válka a všichni by byli zase kamarádi proti společnému nepříteli. Já opravdu doufám, že to co doteď o konfliktu mezi Saurfangem a Sylvanas víme, povede k rozdělení frakcí. To by totiž bylo něco. Horda, Aliance, Nemrtví. Proč ne.

Morderon 02.11.2018 23:12

@Heakler Otázka je, co by třetí frakce (z hlediska gameplay) mohla nabídnout. Ani systém dvou frakcí již dávno nefunguje, což se krásně projevilo zavedením Horde...pardon War módu.
No a druhá věc, že "Blizz musí mít něco v rukávu" bo letošním Blizzconu? Nedávno slibovali několik Diablo projektů a zatím je z toho pouze mobilní hra...Ne Diablo 4, ne datadisk, ne Diablo 2 remaster, mobilní hra.
Čekám hodně odsoudím ala hater, ale přiznejme si upřímně, těžko zatím na letošním Blizzconu hledat pozitiva.
Upřímně doporučuji ke zhlédnutí: https://clips.twitch.tv/PunchyImpossibleCoyoteYouWHY?fbclid=IwAR12dWqcJazUR6ji_-A8g6w13FGQ3zdhoiSgZowBlPhPKh-7Cqy5tHF9m0

Dickinson 03.11.2018 00:30

@Morderon Tak , Blizzard mlel pantem (což on umí velice dobře)a hypoval zbytečně fanoušky Diabla s esem v rukávu a podobná silná slova ....a vzešlo z toho .....však to každej viděl , mobilní srágora , nyní Blizzard jak na US tak i EU forech Diabla dostává takovou čočku že čekám s jakou reakcí Blizz přijde.

Lockdaar 03.11.2018 08:55

@Dickinson Diablo jde sice úplně mimo mě, ale tohle byl opravdu teda průšvih, nepamatuju se, jestli byl někdy v Blizzardu větší. Přijde mi, jestli Activision nemá nad Diablem teď hlavní slovo, jelikož se mi nechce moc věřit, že by s něčím takovým přišel sám Blizzard... teď když ještě nedávno odešel z postu Morhaime, tak to teď i vypadá, že s tímhle nechtěl mít nic společného a tak proto raději odešel..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet