BlizzCon 2018 - Nový cinematic Lost Honor

  blizzcon 2018    saurfang    cinematic   

Blizzard zahájil World of Warcraft panely na BlizzConu 2018 novým cinematicem. Jeho jméno zní Lost Honor (Ztracená čest) a budeme v něm svědky setkání Anduina se Saurfangem. Setkání, které nejspíš bude mít velmi zásadní vliv na budoucí události.

 

Pozor, následující článek obsahuje příběhové spoilery.

 

 

Ze cinematicu se mimo jiné dozvíme, jak se Saurfang dostal ze stormwindské cely. Pustil ho sám Anduin. O Saurfangově budoucím příběhu se spekulovalo již v minulosti na základě zveřejněných dialogů a už z nich začínalo být poměrně zřejmé, že Saurfang a Sylvanas se velmi brzy dostanou do ostrého konfliktu. A nyní to máme potvrzené. Všichni jsme to slyšeli – Saurfang chce SVOJI Hordu zpátky. A celým svým orkským srdcem doufá v to, že Anduin Sylvanas zastaví. Jenže ten říká, že to nedokáže... ne sám.

 

Očividnější už to být nemůže – máme tady druhou rebelii proti Garrosh... tedy pardon, Sylvanas. Tak jen doufejme, že její průběh a hlavně závěr půjde svou vlastní cestou.

 

A na čí straně stojíte vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 02.11.2018 21:31

Taková škoda, že v tomhle cinematic stylu nebyl natočen Warcraft film (nehledě na ten zdevastovaný příběh).

I když bych si to moc přál, Sylvanas Blizzard nepostaví do dungeonu. Na to má příliš toxic fanbase. Ale mohli by se odhodlat k nějakému odvážnějšímu kroku. Rozštěpení frakcí.

Ysu 02.11.2018 20:49

!!! FOR THE DARK LADY !!!

cerberos 03.11.2018 07:44

krásně sto napsal i já se připojuji FOR THE DARK LADY FOR THE SYLVANAS WINDRUNNER FOR THE HORDE...FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!

cerv255 03.11.2018 08:42

@cerberos Magoři

kastroll 02.11.2018 20:32

ona je válečnej zločinec..on je zrádce..takže stojim za ní

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet