Patch 8.2 - Heritage armory pro taureny a gnómy & požadavky

  heritage armor    taureni    gnómové   

Blizzard zveřejnil oficiální preview Heritage armorů pro taureny a gnómy. Ty přijdou v patchi 8.2. Rovněž nyní známe přesné požadavky na získání těchto Heritage armorů.

V dalším patchi (pravděpodobně 8.2.5 nebo 8.3) pak dostanou Heritage armory goblini a worgeni.

 

Požadavky na odemčení Heritage armorů

Pro získání Heritage armoru budete potřebovat postavu dané rasy na maximálním levelu, tedy 120. Dále budete muset mít Exalted reputaci s hlavním městem své rasy – Gnomeregan pro gnómy, Thunder Bluff pro taureny. Poté se vám pro danou rasu zpřístupní questová linka, díky které se dozvíte více o historii své rasy a na jejímž konci budete odměněni Heritage armorem, což je kosmetický set, který si můžete transmognout na jakýkoli typ armoru – cloth, leather, mail i plate.

Taureni budou muset mít kromě výše zmíněného ještě splněný War Campaign quest Stay of Execution, který se zpřístupní krátce po spuštění Rise of Azshara. Důvodem je pravděpodobně to, že získání taurenského Heritage armoru bude nějak svázáno s vůdcem taurenů Bainem Bloodhoofem, který je momentálně uvězněn na rozkaz Sylvanas za zradu vůči Hordě. A ve War Campaign Hordy v patchi 8.2 bude tato dějová linka zajisté pokračovat a pro taureny bude obzvláště důležitá.

 

I gnómové ale nyní prožívají svá dramata, a proto byli nejspíš vybráni jako druhá rasa pro získání Heritage armoru v 8.2. V Battle of Dazar'alor totiž přišli o svého vůdce Gelbina Mekkatorqua, který skončil zmrazen v kusu ledu. A v patchi 8.2 se s touto situací budou gnómové nejspíš vypořádávat. Kdo je asi povede nyní? Nebo se jim podaří svého vůdce nějak zachránit? Můžou v tom sehrát svou roli mechagnómové z nové 8.2 lokace Mechagonu?

 

Gnómský Heritage armor

Dressing room: muži, ženy

 

Taurenský Heritage armor

Dressing room: muži, ženy

 

Dodatečné odměny

Dodatečná odměna ke gnómskému Heritage armoru: G.E.A.R. Tracking Beacon

Dodatečná odměna k taurenskému Heritage armoru: Ancient Tauren Talisman

 

Hrajete za taurena nebo gnóma? Líbí se vám jejich Heritage armory, nebo jste si je představovali jinak?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 23.05.2019 21:51

Jako mohli být lepší. Obzvlášť pro taureny.

Numenoran 24.05.2019 09:32

Síce nehrám ani za jednu rasu, ale taureni mi prídu super, povedal by som že sa ten armor podobá dosť na Baina akurat ten má dve tie "veci" na chrbte. Inak gnomovia tiež super, len už by som uvítal heritage na trollov 😂 lebo furt nič 😐

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet