Patch 8.2 PTR - Testování raidu Eternal Palace

  patch 8.2    azshara    eternal palace   

Ve čtvrtek 9. května a v pátek 10. května proběhne na PTR testování nadcházejícího 8.2 raidu Eternal Palace. Eternal Palace je Azshařino útočiště v Nazjataru. Testovat se bude na Heroic obtížnosti. Ve čtvrtek dojde na bossy Abyssal Commander Sivara a Lady Ashvane, v pátek se pak budou testovat bossové Orgozoa a Radiance of Azshara.

Blizzard zdroj

 

Ve čtvrtek 9. května a v pátek 10. května proběhne první testování raidu The Eternal Palace.

 

Čtvrtek 9. května

 

Abyssal Commander Sivara – Heroic Eternal Palace

22:00 (našeho času)

 

Lady Ashvane – Heroic Eternal Palace

23:00 (našeho času)

 

Pátek 10. května

 

Orgozoa – Heroic Eternal Palace

22:00 (našeho času)

 

Radiance of Azshara – Heroic Eternal Palace

23:00 (našeho času)

 

Jako vždy se tento plán testování může změnit. Může se stát, že se bude testovat v jinou dobu, že se budou testovat jiní bossové nebo že se bude celé testování muset zrušit kvůli bugům, potížím s hardwarem apod. Předem vám děkujeme za testování a poskytnutí zpětné vazby.

 

Jak se dostanu do raid zóny?

V Zuldazaru, Boralu, Dalaranu, Orgrimmaru a Stormwindu si promluvte s NPC Nexus-Lord Donjon Rade III, který vás teleportuje do raidovací zóny (v době, kdy je zpřístupněná pro testování. Možnost teleportování do zóny nebude dostupná, když nebude zrovna probíhat testování).

 

Jakou postavu mám použít pro testování?

Jakoukoli preferujete. Pro účely testování budeme škálovat level všech hráčů na 120 a jejich item level na hodnotu vhodnou pro daný encounter.

 

Jak dlouho testování trvá?

Primárním účelem testování je získání informací, které potřebujeme pro vybalancování encounterů, zhodnocení mechanik a odhalení bugů. Jakmile budeme spokojeni s obdrženými informacemi, testování vypneme. Testování obvykle trvá něco mezi 45 minutami a 2 hodinami, ale nemusí tak tomu být vždy.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet