Pearl of Pandaria Q&A

/pic/uploaded/qaa

Kam do příběhové linie World of Warcraftu je zasazen příběh odehrávající se v Pearl of Pandaria?



Většina příběhu Pearl of Pandaria se odehrává před Cataclysmem, zhruba v době, kdy Horda a Aliance vyráží do boje proti Králi Lichů v Northrendu, ale tyto northrendské události nejsou součástí tohoto příběhu. Při přípravách Pearl of Pandaria, jsme si říkali, že by to chtělo nějaké prvky “průvodce po Azerothu“ a díky změnám ve světě, které přišly s Cataclysmem, tyty prvky získaly novou funkci a tak nyní zároveň slouží i jako časová schránka, která nám ukáže, jak Azeroth vypadal před Deathwingovým řáděním.

Jaké jsou hlavní postavy v komiksu a jaké role v příběhu zastávají?



Hlavní postavou je Li Li Stormstout, která vyrostla při čtení dopisů od svého strýčka Chena Stormstouta, kterého si můžete pamatovat z Warcraft III: Ledový trůn. Chen cestoval po světě a zažíval úžasná dobrodružství, ale už pěknou chvíli o něm nikdo nic neslyšel. Li Li je znuděná svým životem a tak se rozhodne vypátrat svého strýce. Její otec má obavy o její bezpečí a pošle Boa, stoického válečníka, který trénuje mladé pandareny v boji, aly ji našel a přivedl bezpečně domů, ale Li Li přemluví Boa, aby jí pomohl v její snaze najít Chena. Netřeba dodávat, že si tito dva ne vždy rozumí.

V příběhu taky figuruje spousta opravdu skvělých záporáků, včetně nagy – mořské čarodějnice, goblinského alchymisty (který jezdí na zádech ogra, jako ve Warcraft III) a fel orkského blademastera.


Kdo další se podílel na kresbě a psaní Pearl of Pandaria?



Umělec jménem Cheeks, který je v oboru už velmi dobře známý svou vtipnou a osobitou kresbou. Kresba je absolutně neuvěřitelná a už jen její stylistika perfektně podtrhuje vyznění příběhu. Původní nápad na příběh a jeho ztvárnění přišel od Samwise Didiera. Přišel s pandareny už za dob Warcraft RTS a tak jsme si spolu s ním a Chrisem Metzenem sedli a vymysleli jsme koncept této knihy. Pokud jde o psaní, to byl taky drsný komplot, musel jsem podmáznout Metzena se Sammym Jackem s kolou, steaky a suši, aby mi pomohli dokončit mou práci. Ze všech svých příběhů, které jsem kdy napsal, je Pearl of Pandaria mým zdaleka nejoblíbenějším a můžu být na něj hrdý, jak to jen jde.


Jaká jsou hlavní témata tohoto příběhu?



Pearl of Pandaria se dotýká mnoha důležitých témat, ale snad nejdůležitější je tolerance – přijetí krásy a rozmanitosti jiných kultur a rozšíření našeho pohledu na svět. Dalším dominantním tématem je, že život je jedno velké dobrodružství a my nikdy nevíme, kdy toto dobrodružství skončí, a proto musíme každý den žít naplno, ať už to znamená trávit více času s našimi milovanými, dokončit nějaký projekt, co jsme měli v plánu, čelit našim největším obavám, či jen vyzkoušet něco úplně nového, náročného a vzrušujícího.

Naposledy upravil/a Mordecay 12.09.2014 v 12:56:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

rarkaniek 19.03.2023 21:23

The study authors noted that pCR may inform subsequent treatment, resulting in de escalation of therapy for those with low risk of recurrence and likewise, the use of more aggressive therapy in those who do not achieve pCR following neoadjuvant therapy <a href=https://nolvadex.hair>is nolvafien the same as nolvadex</a>

seager 21.09.2012 13:01

Velice zajímavé. Pokud u nás někdy v budoucnu výjde, budu se na něj moc těšit :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet