The Art of Blizzard Entertainment se dočkáme i u nás

  Art of Blizzard    grafika    literatura   

 

Máte rádi vizuální stránku blizzardích her? Zajímají vás concept arty, tvorba cinematiců, herních modelů a komentáře umělců a vývojářů k tomu všemu? Pak nejsíš víte o existenci knihy The Art of Blizzard Entertainment, která nabízí přesně tohle – vhled do všemožné výtvarné tvorby Blizzardu.

 

A tohoto skvostu se nyní dočkáme i u nás!

 

Kdy, to je zatím velkou neznámou. Fantom Print nicméně včera zveřejnil tyto lákavé ukázky na svém Facebooku. Jakmile budou známy bližší informace ohledně data vydání, budeme vás informovat.

 

Informace o knize

 

Autoři: Nick Carpenter, Sam Didier, Chris Metzen

Počet stran: 376

Vyšlo v originále: v roce 2013

Co kniha obsahuje: téměř 800 obrázků z dílny rozličných grafických týmů – tvůrců concept artů, cinematiců, 3D modelů společně s komentáři, které nám poodhalí vývoj blizzardích her

Obsažené hry: Warcraft/World of Warcraft, Starcraft, Diablo

Art of Blizzard

Zdá se, že v dohledné době nám bude vycházet jedna kniha za druhou: v listopadu WoW kuchařka v českém jazyce, v březnu 2018 třetí svazek Kroniky (v originále) a v květnu 2018 nový WoW román od Christie Golden – Before the Storm (v originále). A teď si k nim můžeme připočíst ještě Art of Blizzard!

 

Na kterou z těchto knih se těšíte nejvíce?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jawed 30.10.2017 17:28

Ja chcem všetky

Muraddin 30.10.2017 17:12

Asi budem trochu OT, ale chystam sa kupit Kroniku I a II. Aky je tam cesky preklad, oplati sa to kupit, alebo je to lepsie kupit v originale? Diky

Esperanta 30.10.2017 20:51

O překlad se starala naše Bellatrix a já u toho byla taky. Blizzard sám ohodnotil kvalitu překladu na 98% a 2% jsme ztratili kvůli několika překlepům. Taky námhodně chválili "další četbu" takže za sebe mohu říct, že překlad se povedl a co tak vím, lidé si ho chválili.

Muraddin 31.10.2017 20:08

@Esperanta Dakujem za info

Dikz 30.10.2017 09:31

Chci to hned !!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet