Preview dungeonu Cathedral of Eternal Night v patchi 7.2

  Patch 7.2    Legion    Dungeon   

 

Cathedral of Eternal Night se nabídne hráčům jako dungeon čítající 4 bosse, a sice Fel Tree Agronox, Thrashbite the Scornful, Domotrax a Mephistroth. Důležitou roli také bude hrát jeden z Pilířů stvoření, Aggramarův štít. Ano, ten velký štít na konci Halls of Valor, se kterým si Odyn rád hrával, ale byl nucen vám ho vydat. Obzvláště velká zajímavost je ta, že dungeon v jistých částech poukazuje na Warcraft 3. Už od samého začátku celé instance nás čeká velké překvapení – Maiev a Illidan se pro dobro Azerothu rozhodli zakopat válečnou warglaivu a spolupracovat! To by to ale nebyla Maiev, aby si neodpustila narážky a popichování na Zrádcův účet. Ironie je mocná čarodějka, že?

 

Kromě dosti neobvyklé spolupráce nám dungeon ukáže svou rozmanitou krásu. Podíváme se do nightbornské zahrady, zamíříme si to přes knihovnu, až se nakonec ocitneme ve vyšších patrech, kde je možné nákazu Legie zpozorovat v mnohem větší intenzitě. Z architektury Nightborne se zkrátka v mžiku oka přesuneme do architektury démonů, očekávejme také tedy hodně zelené barvy a plamenů felu a v neposlední řadě i výhružky, jak to nikam nedotáhneme a jak s námi (opět) skoncují. Dle dostupných informací se nyní pojďme trošku blíže podívat na bosse, kteří nás budou čekat.

 

1. boss – Fel Tree Agronox

Tento stromovec sloužil Chrámu Elune a staral se o zahrady, ve kterých se nyní nachází. Jenže v okamžiku, kdy Legie rozšiřovala svou zkaženost po katedrále, ji starobylý ochránce absorboval skrz své kořeny, až se nakonec sám stal zkaženým. Ještě před samotným bossem si ale dejte pozor na jeho rostliny. Pokud nebudete opatrní, budou vás následovat až do aleluja. Z Agronoxe také budete na Mythic obtížnosti moci získat achievement Boom Bloom.

 

2. boss – Thrashbite the Scornful

Tento boss se nachází v knihovně, resp. archívu Emerald Archives a ještě před ním vás čeká spousta nástrah. Na zemi se totiž válí mnoho knih a některé z nich vám mohou pořádne zkomplikovat další postup. Je nutné se jim tedy vyhýbat. Boss Thrashbite k tomu má stejný přístup, jen s tím rozdílem, že v literatuře nehledá rozdíly a bere to i poněkud vážněji. Encounter bude zahrnovat shazování polic i šlapání po knihách. Na Mythic obtížnosti bude možné získat achievement A Steamy Romance Saga.

 

3. boss – Domotrax

Domotrax je velký fel guard, který se nachází ve vyšších patrech dungeonu. Právě zde budeme moci zaznamenat náhlou změnu prostředí. Strop je zde zničený a všude kolem nás bude dostatek felu pro každého (musím varovat demon huntery a warlocky, aby to s ním obzvláště zde nepřeháněli). Domotrax se zjeví, jakmile dáte Aegis of Aggramar na patřičné místo. Daný Pilíř stvoření tu bude mít podobnou funkci jako v Halls of Valor.

 

4. boss – Mephistroth

S tímto dreadlordem jsme se mohli setkat také ve Warcraftu 3, přestože se objevil pouze v jediném okamžiku, a to v cutscene, kde se Anetheron spolu s ním a Tichondriem bavili, co s Ner'zhulem a Arthasem. Nyní vede ofenzívu Legie na Azerothu po pádu Tichondria v Nightholdu. Pomáhat vám zde bude i Illidan, který bude odrážet určitá Mephistrothova kouzla.

 

Překvapení na konec

Po dreadlordově porážce nastane menší mini event a Maiev i Illidan jsou překvapeni tím, kdo se jim zjeví. Do hry, byť nepřímo, vstupuje i dávná Strážkyně Tirisfalu, Aegwynn! Tedy alespoň její ozvěna, kterou zde po sobě zanechala při prvním zapečení Sargerasovy hrobky. Uvádí, že Aegis of Aggramar chránil duši Azerothu před zkažeností. Dnes slouží těm, kteří za tento svět bojují.

 

 

Video – stručný průběh dungeonem

 

 

Galerie


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 18.02.2017 21:18

Mě osobně mnohem víc překvapila výslovnost jména Aegwynn.

Solanar 17.02.2017 09:32

Dost se těším na tenhle dungeon a ještě víc na raid. Líbí se mi ty menší připomínky s w3. Ale dost mě překvapila Aegwyn, o tom že věděla o world soul je pro mě novinka.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet