Proč se mají Zul'Aman a Zul'Gurub vracet?

/pic/uploaded/bluepost
I u nás na webu byli mnozí hráči mírně překvapeni, že Blizzard do World of Warcraft opět vrací "staré" dungeony Zul'Aman a Zul'Gurub. Část komunity si to přeje, druhá část to naprosto odmítá a osočuje Blizzard z nedostatku nápadů, lenosti a píše cosi o "lehce vydělaných penězích". Na jednu stranu tyto obavy chápu, nikomu se nechce znovu procházet několik let starý dungeon, ve kterém třeba strávil hodiny grindováním některého předmětu. Nezapomínají ale tito lidé na fakt, že například Heroic Deadmines nebo Shadowfang Keep sice pořád mají relativně stejné mapy a prostředí jako ve vanilla WoW, ale jde o úplně jiné instance? Zarhym se zajímavě vyjádřil k návratu těchto trollích dungeonů i co se týče příběhu World of Warcraft a potažmo Cataclysm.
Zarhym zdroj

V Cataclysm můžete najít mnoho nového obsahu a stejně tak spoustu aktualizovaného s pokračujícím příběhem. A nejinak tomu je u obsahu, který v tomto datadisku teprve přijde. Stále se však snažíme posunovat dopředu již existující náměty, pokud si to žádá příběh. Pro vstup do původního Zul'Gurubu a Zul'Amanu jste měli zvláštní důvody, ale tyto důvody rozhodně neuzavírají příběh těchto trollích království. Obě městské ruiny stále mají důležitý význam ve trollích tradicích, takže nejde pouze o nové lokace, kde si můžete nahrabat další loot. Posunujeme příběh trollího národa dále a doufáme, že to zaregistrujete a užijete si to. Hakkar a Zul'jin jsou už pryč. To však nedělá Zul'Gurub a Zul'Aman nepotřebnými lokacemi Azerothu. (...) Zul'Aman je v Ghostlands, což je Azeroth, ne Outland. Je sice pravda, že se Ghostlands po Cataclysm nedočkaly žádné terénní změny, ale do neznamená, že by Cataclysm neovlivnil zbytky kmene Amani, který tam stále žije. Brzy se s vámi ohledně návratu Zul'Aman a Zul'Gurub podělíme o další informace, ale nyní bych řekl toto: Ve World of Warcraft ještě uvidíte pravé centrum trollí civilizace. Dříve existovalo prastaré království spojených trollích kmenů. Pozornost věnovaná Zul'Aman a Zul'Gurub v Cataclysm s tím má mnoho společného. Možná že se stalo něco, kvůli čemu se opět volá po sjednocení rozdělených kmenů. A možná že některý kmen, jehož oddanost je namířena trochu jiným směrem, to vidí jako velice špatnou věc.

Já osobně jsem rozhodně dost zvědavý, o jaký příběh v dungeonech půjde. Možná nám napoví i PTR... Že by Zarhym narážel na Trolly patřící k Hordě?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

majmo 02.03.2011 23:40

Ve World of Warcraft ještě uvidíte pravé centrum trollí civilizace.Myslím že práve oznámili nový datadisk

adsamcik 02.03.2011 23:26

rozhodně s tim souhlasim... nelze do nekonečna přidávat do Azerothu lokace... Navíc Zul'Gurub má částečně změněný i terén. Sice minimálně, ale má (Nepočítám nové cesty a mosty)

DaveL 02.03.2011 21:05

Wrent
ale tak může jít o to, co naznačil Zarhym... že trollové se zase sjednotí a jedné frakci s jiným diplomatickým příslušenstvím se to nebude líbit... kteří jiní trollové mají diplomatické příslušenství u někoho dalšího?
Trollové z Amani empire měli jaksi v historii potíž s High elfy (tedy nynějšímy Blood elfy), kde je vedl Zul´jin takže tzv went rogue proti hordě když se elfové přidali k hordě. No a tedy Amani trollů zrobili kult osobnosti Zul´jina ale potom co padl se i dokonce gurubashi tribe (a taky zandalaar) začínali zajímat co bude dál. Otázkou zůstává co teda bude příčinou toho že se budeme muset vrátit do ZA a ZG to tam zase všechno vymlátit. Mě to jako moc diplomatická mise nepřijde :P

Wrent 02.03.2011 20:58

Dejv
a Vol´jin nemá s lesními trolly na druhym konci světa co dočinění
ale tak může jít o to, co naznačil Zarhym... že trollové se zase sjednotí a jedné frakci s jiným diplomatickým příslušenstvím se to nebude líbit... kteří jiní trollové mají diplomatické příslušenství u někoho dalšího?

DaveL 02.03.2011 20:56

Domimaru
oprava: Vol'Jin
a Vol´jin nemá s lesními trolly na druhym konci světa co dočinění

DaveL 02.03.2011 20:56

Domimaru
hmmm Thrall neni v og podleme Zul jin vycítil šanci
Zul´jin je dávno pod drnem

Domimaru 02.03.2011 20:55

Domimaru
hmmm Thrall neni v og podleme Zul jin vycítil šanci
oprava: Vol'Jin

Domimaru 02.03.2011 20:52

hmmm Thrall neni v og podleme Zul jin vycítil šanci

blade-22 02.03.2011 20:14

taky se budou moct menovat Zul'hodne co?

Ellendway 02.03.2011 20:02

Doufám, že budou trollové samostatná v nějaké nové alianci, například Ellendwayov.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet