Proč se mají Zul'Aman a Zul'Gurub vracet?

/pic/uploaded/bluepost
I u nás na webu byli mnozí hráči mírně překvapeni, že Blizzard do World of Warcraft opět vrací "staré" dungeony Zul'Aman a Zul'Gurub. Část komunity si to přeje, druhá část to naprosto odmítá a osočuje Blizzard z nedostatku nápadů, lenosti a píše cosi o "lehce vydělaných penězích". Na jednu stranu tyto obavy chápu, nikomu se nechce znovu procházet několik let starý dungeon, ve kterém třeba strávil hodiny grindováním některého předmětu. Nezapomínají ale tito lidé na fakt, že například Heroic Deadmines nebo Shadowfang Keep sice pořád mají relativně stejné mapy a prostředí jako ve vanilla WoW, ale jde o úplně jiné instance? Zarhym se zajímavě vyjádřil k návratu těchto trollích dungeonů i co se týče příběhu World of Warcraft a potažmo Cataclysm.
Zarhym zdroj

V Cataclysm můžete najít mnoho nového obsahu a stejně tak spoustu aktualizovaného s pokračujícím příběhem. A nejinak tomu je u obsahu, který v tomto datadisku teprve přijde. Stále se však snažíme posunovat dopředu již existující náměty, pokud si to žádá příběh. Pro vstup do původního Zul'Gurubu a Zul'Amanu jste měli zvláštní důvody, ale tyto důvody rozhodně neuzavírají příběh těchto trollích království. Obě městské ruiny stále mají důležitý význam ve trollích tradicích, takže nejde pouze o nové lokace, kde si můžete nahrabat další loot. Posunujeme příběh trollího národa dále a doufáme, že to zaregistrujete a užijete si to. Hakkar a Zul'jin jsou už pryč. To však nedělá Zul'Gurub a Zul'Aman nepotřebnými lokacemi Azerothu. (...) Zul'Aman je v Ghostlands, což je Azeroth, ne Outland. Je sice pravda, že se Ghostlands po Cataclysm nedočkaly žádné terénní změny, ale do neznamená, že by Cataclysm neovlivnil zbytky kmene Amani, který tam stále žije. Brzy se s vámi ohledně návratu Zul'Aman a Zul'Gurub podělíme o další informace, ale nyní bych řekl toto: Ve World of Warcraft ještě uvidíte pravé centrum trollí civilizace. Dříve existovalo prastaré království spojených trollích kmenů. Pozornost věnovaná Zul'Aman a Zul'Gurub v Cataclysm s tím má mnoho společného. Možná že se stalo něco, kvůli čemu se opět volá po sjednocení rozdělených kmenů. A možná že některý kmen, jehož oddanost je namířena trochu jiným směrem, to vidí jako velice špatnou věc.

Já osobně jsem rozhodně dost zvědavý, o jaký příběh v dungeonech půjde. Možná nám napoví i PTR... Že by Zarhym narážel na Trolly patřící k Hordě?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

czlukas 02.03.2011 18:19

Yahooo doufam ze po techle dvou udelaji dalsi trolli raidy

Anstriber 02.03.2011 17:50

Gortak
ja si myslím, že zarhym má pravdu posunovať lore treba aj pri ,,starých instanciach a osobne sa no to teším a zoskupenie trollov no už sa teším ako sa to bude vyvíjať ďalej
Stejně ještě bude nějaky raid a budou tam trolove

Gortak 02.03.2011 17:42

ja si myslím, že zarhym má pravdu posunovať lore treba aj pri ,,starých instanciach a osobne sa no to teším a zoskupenie trollov no už sa teším ako sa to bude vyvíjať ďalej

Anstriber 02.03.2011 17:25

A je to tu bude nový raid nějaky borec co seskupi trolly a de vs all

Bellatrix 02.03.2011 17:06

Centrum trollí civilizace? Zandalar!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet