Rextroy a Mythic Taloc

  Uldir    Rextroy    Mythic   

Nyní si nejspíše říkáte, kdo to Rextroy je. Zcela jistě jste již někdy zhlédli videa, jak si jisté classy napříč historií celého WoW zvládly podat nejednoho bosse na daném aktuálním contentu. V této souvislosti si můžete vybavit Death Knighta jménem Raegwyn, který od počátku datadisku Wrath of the Lich King poctivě nahrával pravidelné záznamy ukazující, že aktuální bosse není tak složité zabít sám, když použijete logickou úvahu, znalost daného encounteru a především znalost vaší tankovací specializace. V případě, že to mechaniky nedovolí, přivedete si na pomoc další stejně smýšlející hráče se stejnou classou a specializací.

 

Kdo tedy Rextroy je? Jedná se o stejně smýšlejícího člověka jako Raegwyn a oba akorát rozlišuje volba classy. V případě Rextroye se jedná o Protection Paladina. Ano, pokud si dobře vybavujete, Rextroy stojí za solo killem druhého bosse Uldiru, MOTHER, o kterém jsme vás nedávno informovali. Ačkoli taktika, kterou použil, vzbudila různé názory ohledně její validity, zda se jedná o úmyslný exploit, nebo zkrátka o využití herních mechanik tak, jak byly v té době nastavené, jedno se musí uznat. Bylo to chytré. Tento kus u Rextroye nakonec vyústil v dočasný ban, který mu však před pár dny skončil.

 

Aby předešel podobnému postihu, rozhodl se pro bezpečnější strategii, kterou pravidelně používal i jeho předchůdce Raegwyn. Rextroy sestavil kompletní tým na Mythic Uldir výhradně jen z Protection Paladinů, a v této sestavě se postavili prvnímu bossovi, Talocovi. Níže se můžete podívat na průběh celého souboje.

 

 

Jak vnímáte takovéto hráčské "kousky"? Považujete to za nepřímou zprávu Blizzardu, aby si na bossech dával více záležet? Podělte se s námi v komentářích!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

d00mgiv3r 01.10.2018 18:31

Oni neco napisou az Stones to zabiji za 2 mesice zas ^^

Hanzias 02.10.2018 02:01

https://www.dictionary.com/e/wp-content/uploads/2018/03/burn-meme.jpg

Bronh 01.10.2018 14:10

Je to divný, že prakticky jediný CZ/SK web k wow nedává informace o CZ/SK progressu .. A přitom jsou teď Exposed 24. na světě ..

Miťosk 01.10.2018 11:49

Exposed vcera zabili Ghuuna mythic

Limfe 01.10.2018 11:47

Nějaká aktualizace cz/sk progressu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet