Rise of the Naga Empire - nový datadisk?

  Spekulace    Rise of the Naga Empire    Datadisk   

 

Snad v úplně každém datadisku se spekuluje o tom, co nás čeká příště a na jakou expanzi se můžeme těšit poté, co úspěšně rozdrtíme nynější záporáky. Ani Legion není výjimkou a na internetu se začínají objevovat informace o chystaném pokračování World of Warcraft. A co že je to nyní?

 

Rise of the Naga Empire! Ano, čtete zcela správně, dlouho opomíjené nagy se vrací a chtějí se konečně dostat do hry. A tentokrát se chtějí vrátit ve velkém stylu.

Příběh datadisku

Hlavní záporáci: Azshara a N’Zoth

 

Plamenná legie dokázala odvrátit pozornost hrdinů Azerothu od jejich domovů. Díky válce, která probíhala na Argu k zastavení Legie, pokračovala Azshara s přípravami na invazi, kterou by pomocí N’Zotha pokryla všechny kontinenty na Azerothu. Naga Empire shromažďovalo své vojsko a čekalo na nejlepší čas, kdy by mohlo zaútočit. Azshara díky černé magii a schopnostem, které ji daroval N’Zoth, provede rituál, jenž dopomůže k vynoření vojsk z hlubin oceánu. Hrdinové Aliance a Hordy takový útok nečekali, a proto ztratí mnoho klíčových a ikonických lokací. K obraně světa se musí hrdinové Azerothu spojit a bojovat bok po boku, aby odvrátili nebezpečí.

 

Vynálezy a předměty gnómů a goblinů budou zdokonalovány, aby pomohly odvrátit útoky, jež se na Azeroth hrnou. Díky vylepšeným předmětům budou moci tyto dvě frakce využívat silných předmětů, které dopomohou k odražení útoků. Tito „tinkerové“ (Tinker) budou velice důležitou součástí válečných plánů jak Aliance, tak Hordy.

 

 

Novinky datadisku

  • Maximální úroveň bude navýšena na 120. úroveň.
  • Nová herní rasa: naga (Neutrální rasa, která se vzepře rozkazům Azshary a bude si moci zvolit, zda se přidá k Alianci nebo Hordě.)
  • Nové herní povolání: Tinker (gnómové a goblini). Povolání bude mít dvě specializace – Tank a DPS.
  • Nové neutrální město, Undermine.
  • Do hry budou přidány lodě jako mounti. Hráči budou mít možnost v průběhu datadisku své lodě upravovat a vylepšovat.
  • Vzájemná spolupráce frakcí: Pomocí několika sérií úkolů a událostí budou moci hráči Aliance a Hordy spolupracovat.
  • Osm nových zón. Všechny nové zóny budou fungovat na stejném principu vylepšování, který známe z Legion.

Nové zóny

  • Scintal Reef (zóna pro frakci Naga, 1. až 20. úroveň)
  • Kul Tiras
  • Isle of Kezan
  • Zandalar
  • Tel Abim
  • Drowned Reaches
  • Gishan Caverns
  • Nazjatar

Další důležité novinky

  • Dva nové battlegroundy.
  • Jedna nová aréna.
  • Tři nové raidy při spuštění, další plánované v průběhu expanze.
  • Dvanáct dungeonů hned při spuštění datadisku. Deset z nich bude nových, dva budou přetvořeny z předešlých datadisků.
  • Aktualizovaná sekce transmogů, do které budou přidány i „off-sety“ jako například fialový set paladinů z The Burning Crusade.

 

Jak by se vám podobný datadisk líbil? Je asi jasné, že nejde až tak úplně o pravdu nebo opravdový únik informací. Přeci jen všichni dobře víme, jak si Blizzard podobné informace hlídá.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vatt'ghern 20.05.2017 18:44

No neříkám, že to nezní zajímavě, ale je tu jeden problém většinou nag nemá nohy takže jak vyřešit problém s obuví. (pokud to nebudou nějací ti naga brute)

20.05.2017 18:48

tak budou nosit ponozky misto bot, stejne sou an tom i taureni myslim ktery maji jen neco jak bracery na nohach

Bellatrix 20.05.2017 20:16

Na docela dost free serverech mají nagy jako hratelnou rasu. Takže když si vygooglíš něco ve stylu "naga playable" nebo podobná klíčová slova, najdeš obrázky, jak se aplikuje armor na model nag. Kupříkladu jsem u nich viděla boty řešené jako jakýsi "návlek" na špičku ocasu. Mělo to stejnou texturu jako ty boty, ale vypadalo to prostě jako plát brnění chránící danou část těla, popř. ozdoba.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 20.05.2017 20:17

@Bellatrix Lol, při googlení jsem narazila na tenhle obrázek, o který se musím podělit. https://i.imgur.com/Nh2ANTc.jpg

Šéfredaktor WoWfan.cz

Akari 20.05.2017 21:55

Tak třeba to budou nagy s nohama, odmítnou nadále sloužit Azshare, N´zothovi a ten je prokleje tak, že se z ocasu stanou nohy a oni už nebudou moc žít pod vodou jako normální nagy. Problém solved

Cujo 20.05.2017 18:25

kurna vy uz premyslite o novem datadiscu a ja jeste ani neletam )

Evil Raccoon John 20.05.2017 16:09

Kéž by to s tím Tinkerem byla pravda. Nikdy jsem nechápal, proč je ve hře engineering, ale není tu něco jako Engineer classa.

20.05.2017 17:51

tak ono jde spis o to v cem by byla classa vijimecna vicemene by to byl jen survival huntr co je ted s pastima, mozna nejaka vezicka neco jak stary totemy a budto by byl melee nebo ranged

Lockdaar 20.05.2017 16:06

Já bych strašně chtěl, aby v dalším datadisku měli velkou roli Trollové a jejich kultura Ale tyhle konkrétní informace beru zatím dost s rezervou - hlavně ty hratelné Nagy nebo to nové povolání Tinker..

cerberos 20.05.2017 21:23

nezapomen bude tam Zandalar a to má hodně společné s trolly!!

Lockdaar 21.05.2017 17:10

@cerberos jj to jo ale já to myslel spíš v tom smyslu, kdyby jim byl věnovaný třeba víc jak půl datadisku, takhle by tam měli jen 1 zonu a to je pro velké milovníky trollské rasy nepřípustné

Akari 20.05.2017 15:33

Po Blizzconu, kde oznámili plány do konce Legionu jsem 100% přesvědčený, že příští datadisk budou konečně nagy!

Vyhrajeme bitvu o Sargerasovu hrobku ---> Provedeme invazi na Argus, tam zbudujeme tábor a vyhladíme pár démonů ---> V tu chvíli na souše Azerothu vlítnou Nagy a minnioni N´Zotha, takže se akce na Argusu zastaví ---> Zbavíme se nag a jde se zpět na Argus.

Doufám, že se dočkáme podvodních oblastí jako v cata, ty byly super!

Myslím, že nová classa nebude, za poslední 3 datadisky přidali 2 classy.
Nové rasy by mohly být, ta byla jen 1 za poslední 3 datadisky a navíc rasy se nemusí balancovat jako classy, takže je to o dost lehčí, ale nemyslím si, že to budou nagy (nemají nohy).

Vatt'ghern 20.05.2017 19:45

Možná se na argus ani nedostaneme. Já jen čekám na okamžik kdy po porážce Kj použijeme Pillars of creation na uzavření portálu a místo toho ho posílíme a potého N'zoth použije ke svému návratu. Vždyť i Illgoth říkal : "five keys to open our way five torches to light our path"

Akari 20.05.2017 21:57

Vatt'ghern Proto říkám, že to vím na 100%, protože sám Blizzard říkal, že po hrobce bude další velký patch na Arguse jedna zóna s raidem....atd. Že to nebude celá planeta, ale jen zóna

20.05.2017 15:02

nemyslim si ze nagy budou jako datadisk furt s tim pocitam jako last raid po navratu z argusu

Randy 20.05.2017 14:50

Všetko to znie super ! Len hrateľná classa: Naga sa mi až tak nepoznáva o.O

Jikonekt 20.05.2017 14:18

Oh nejvetsim prekvapenim je, ze aliance a horda budou muset spolupracovat... to tu jeste nebylo :_))))

kritik 20.05.2017 14:14

Je to celkem zajimavy, i kdyz nevime jestli skutecny, ale zajimalo by me kdy blizz oficialne oznami novy datadisk, jestli jako v pripade Legionu nekdy v srpnu na gamesconu a nebo s tim pockaj az na Blizzcon nekdy do listopadu, s tim asi i souvisi termin vydani, protoze v pripade poslednich dvou datadisku od data oznameni do vydani vzdy ubehl presne rok, pokud ho neplanujou vydat az na konci roku 2018, tak asi na blizzcon cekat nebudou,ale kdo vi muzem jen spekulovat.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet