Soutěž o Zrod Hordy, Změny v komentování

Soutěž

soutěž wowfan.czz Máme tu jaro, skoro už přišla Cataclysm Beta, ale stále něco chybí... Víte co to je? Soutěž! Pozorní z vás si jistě pamatují, že když vycházela kniha Zrod Hordy, slibovali jsme vám menší překvapení. A Jerryky na začátku týdne mluvil o chystané soutěži... A ta je konečně tady! O co v soutěži jde? Musíte udělat nějakou zajímavou, vtipnou, originální fotografii, která nás zaujme natolik, abychom vás zařadili mezi tři výherce knihy Zrod Hordy od Christie Golden. Na fotce musí figurovat jedno z našich log, které si můžete třeba vytisknout nebo se můžete vyfotit s monitorem (více log v článku o soutěži, ukázky níže). Soutěž bude trvat až do konce května, všechny fotografie pak chceme uveřejnit. A samozřejmě vyhlásíme naše tři vítěze...
PRAVIDLA SOUTĚŽE A DALŠÍ
Pokud se vám naše loga líbí, budete si z nich moci udělat wallpaper. Jerryky totiž podobné wallpapery chystá.

Změny v komentářích

Za několik minut nahraji na web novou verzi rozhraní komentářů. První a nejdůležitější novinka je zákaz komentování pro neregistrované uživatele. Chápu, že půjde o poměrně neoblíbený krok, ale celý náš tým věří, že tato změna povede ke zlepšení kvality diskuzí na našem webu. Každý z vás si totiž může prohlédnout komentáře a zjistí, že hlavně komentáře neregistrovaných uživatelů jsou dost často velice nevhodné. Každopádně registrace na našem webu je velice jednoduchá a naše přihlašovací rozhraní nabízí možnost trvalého přihlášení, takže v tom nevidím problém. Rozhraní komentářů se ale dočkalo i jiných a určitě veselejších změn. Nyní můžete využívat základní BB tagy jako bold, italic, underline, URL a citace. U komentáře je nyní lépe vidět čas jeho odeslání a přibyla tlačítka "Odpovědět" a "Nahlásit" (tímto tlačítkem označíte nevhodný příspěvek, jeho zneužívání budeme trestat). Redaktoři mají nyní také možnost zabanovat pouhý účet (čili zákaz diskuzí) nebo uživatele pouze napomenout. Pokud narazíte na jakékoli chyby, například neodeslané komentáře, dejte mi prosím vědět. Po nahrání se server neuvěřitelně zahltil, takže jsem byl nucen to opět stáhnout a zkusit trochu optimalizovat... užívejte si poslední chvíle komentování jako neregistrovaní :)

Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 22:10:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bloodwolf 14.04.2010 15:42

Wrent celkom pekné to s tým registrovaním ale jaksi tu vznikol jeden problém a to veľký. Keď človek zabudne heslo tak je nahraný. Napríklad ja som sa musel kvôli tomu nanovo registrovať. Chýba vám tam možnosť preposlať si na email nové heslo. Bolo by možné to nejako doriešiť?

Javorovej 12.04.2010 17:48

...
Nemám zájem se registrovat, tudíž nebudu ani komentovat. Nechcete nastavit i přístup pouze pro registrované ?Wrente sice chápu tento tvůj krok, ale odsekneš hodně lidí, kteří se tu mihnou, hodí schopný komentář a už sem nepřijdou. Takto se vybodnou na registraci jen k vůli komentáři.
Necheš se registrovat, tak nemusíš) Je to tu hlavně jako opatření. Někteří uživatelé jsou vulgární i na členy týmu a pokud píšou třeba ze školy, tak jim IP ban bude k smáchu a pak na svém účtu budou dělat andílky) Registrace zabere pár vteřin a naskýtá několik výhod.

Snake Plisken 12.04.2010 17:19

...
Wrente sice chápu tento tvůj krok, ale odsekneš hodně lidí, kteří se tu mihnou, hodí schopný komentář a už sem nepřijdou. Takto se vybodnou na registraci jen k vůli komentáři.
Pokud chtějí sem dát schopný komentář a chodí sem pravidelně, tak se registrují. Registrace není složitá, je jednoduchá. Zabere ti jen pár sekund.

Wrent 12.04.2010 15:05

Tak jo, snad už ty komentáře budou fungovat Hlašte jakékoli chyby, případně i vyše výhrady a atp.

Wrent 12.04.2010 14:41

Cože? Spíš se vybodnou na komentář kvůli registraci ne? A bohužel je tento krok nutný, takhle budeme mít na uživatele alespoň nějakou páku ... a registrovaní uživatelé získají do budoucna i další výhody.

Horde 12.04.2010 14:13

Nemám zájem se registrovat, tudíž nebudu ani komentovat. Nechcete nastavit i přístup pouze pro registrované ?Wrente sice chápu tento tvůj krok, ale odsekneš hodně lidí, kteří se tu mihnou, hodí schopný komentář a už sem nepřijdou. Takto se vybodnou na registraci jen k vůli komentáři.

Snake Plisken 12.04.2010 12:46

promin, ze zahlcuju

Wrent 11.04.2010 22:00

Akorát že se mi to stále nepadiřlo opravit, nějakej dotaz mi furt zahlcuje databázi... snad budu zejtra chytřejší

Horde 11.04.2010 21:13

Demenci nekterych jiz registrovanych clenu to nezmensi, ale aspon se pod tu demenci bude muset dement podepsat...

Horde 11.04.2010 20:22

silnejsi nez ban je pouze blizzard ban

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet