Titulky pro cinematicy z Legion zón

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news2
Už několik dní si můžeme za přítomnosti našich herních strojů vychutnávat datadisk Legion. Tak jako s každým datadiskem, přibývá do světa Warcraftu mnoho nových mechanik, dungeonů, zón i questů. Stejně jako ve Warlords of Draenor, máme v Legion k dispozici cinematicy, tentokrát pro Broken Isles zóny, které se vám přímo ve hře promítnou po splnění několika questových sérií v daných lokacích. Náš tým neváhal a cinematicy pro vás přeložil! Pokud jste ještě neměli tu čest je zhlédnout a nebo se chcete k nim ve hře dopracovat sami, varujeme, že se jedná o spoilery.

Order Hall

Suramar

Stormheim

Val'sharah



Naposledy upravil/a Hanzias 02.09.2016 v 19:07:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jemmotar 08.09.2016 18:22

Tiliana
No tohle bude ještě zajímavé. Co Turalyon myslel tím že Prorok je klíč a je to opravdu Velen? Nebo někdo jiný.
Kdyby to byl Velen, mohlo by to souviset s Naaru a Elune? Nebo to už je passé?

Jemmotar 08.09.2016 18:20

Mám si dělat strach o Genna?

godlike 06.09.2016 06:51

Sylvanas je jedním slovem v háji zajímalo by mě jaká byla její dohoda s Helyou.Ysera je mrtvá a není řekl bych.

Tiliana 03.09.2016 20:09

No tohle bude ještě zajímavé. Co Turalyon myslel tím že Prorok je klíč a je to opravdu Velen? Nebo někdo jiný.Co bude se Sylvanas? Rád bych aby zůstala.Jaina? Mám takový pocit že je pro pomstu schopná čehokoli. A až jí pohltí šílenství tak se možná spojí s Legií jen aby měla svojí pomstu.

Bonox 03.09.2016 15:27

Řekl bych, že Velká Valkýra ještě neřekla poslední slovo. Smrti Sylvanas se tento datadisk podle mě nedočkáme, to by bylo pro Hordu nefér ztratit dva warchiefy během jednoho datáče, nicméně pokud se již nyní nestala smrtelnou, tak na konci datadisku určitě bude a Genn konečně dokoná svou pomstu. Je načase vrátit Gilneas Alianci.Jestli je tohle ten dlouho slibovaný návrat Turalyona do hry, tak to si z nás dělají šoufky ne?Smrt Ysery byla úžasná...málem slzička ukápla, nejdůstojnější odchod ze všech dračích aspektů (chudák Malygos).Zajímalo by mě, kde se courá Jaina? Ztrátu Theramoru, nenechá jentak, pokud by přeci jenom Sylvanas padla, tak by mohla Aliance zpět dobýt špetku z bývalého Lordearonu.Ukáže se konečně KilJaeden? Začíná připomínat paní Colombovou. Copak asi dělá Illidan a copak s ním Guldan zamýšlí? Ač mě Guldan hodně namích smrtí Variana, tak tomu sviňákovi přeju přežití do dalšího datáče.A těším se na Anduina...nejmocnějšího budoucího krále, co kdy Aliance měla, doufám, že to bude on, kdo bude vést armády Světla v boji proti Legii a uzavře portál.

cerberos 03.09.2016 05:32

ty dva poslední spoilery mě vyděsily...Ysera a Sylvanas

Kostny 02.09.2016 20:53

TURALYON HYPE!

viktort4 02.09.2016 20:42

Chúďatá Elfovia, vždy iba niečo stratia.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet