Všechny zóny budou mít v patchi 7.3.5 kapitoly

  patch 7.3.5    Legion    zóny   

Existují různé spekulace, kdy patch 7.3.5 vlastně vyjde, protože už teď víme, že přinese mnoho novinek a jednou z nich je škálování všech zón. Tudíž to, co jsme zažili během questění na Broken Isles a mohli jsme si pořadí zón zvolit, jaké jsme chtěli, zažijeme teď na Azerothu, Outlandu, Northrendu, Cataclysm zónách, Pandarii a Draenoru. Za mě je to zajímavý tah a konečně budu během questění moci vynechat různé lokace, které se mi nelíbí a jít questit do té, na kterou mám zrovna náladu.

 

Ale teď už k té novince. Každá novější zóna má tzv. kapitoly. Pokud tedy chcete achievement pro loremastera, nestačí vám projít třeba 60 questů dané lokace, ale musíte projít příběhové kapitoly. Tato změna poprvé přišla za dob Mists of Pandaria a za mě to bylo velmi příjemné osvěžení. Podle PTR se tato změna má implementovat právě i do starších lokací. Takže místo udělejte 65 questů ve Winterspringu, projděte příběhové kapitoly kolem Everlooku, Lake Kel'theril a podobně. 

 

Co na změnu říkáte? Těšíte se na škálování zón nebo to podle vás zkazí požitek z expení postavy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 14.01.2018 20:34

Mám trochu potřebu objasnit pár věcí. Až budeme mít redaktořinu jako full time job jako lidi z WoWheadu, Blizzard Watch a třeba i Icy-Veins (nevím, musela bych se jich poptat) tak samozřejmě milerádi budeme překládat o stošest a psát vlastní články taky jeden za druhým. Jenomže máme rodiny, mnozí z nás studují a jsme pracující. A sama se divím, že to i s tímto (pravda, trochu se zpožděním) stíháme. Tyto weby mají navíc jednu velkou výhodu: angličtinu. A Blizzard píše většinou v jakém jazyce? V angličtině. Takže spousta věcí je pro ně rychlejších ale my musíme překládat. A kopírování čistě anglických textů sem by nám asi neprošlo. Také je třeba si uvědomit, že zahraniční komunita anglicky mluvící weby dost podporuje. Stačí se podívat třeba na to, kolik peněz vydělává měsíčně tým Blizzard Watche. To se pak jednoduše nechá práce obyčejných smrtelníků a jdete pracovat na webech o WoW. Možná se toho dne dožiju, bylo by to super, ale radši budu stát pevně nohama na zemi. Konec hlášení.

kritik 14.01.2018 22:17

Sleduji ruzny weby o wowku uz asi 13 let, prvni 4 nebo 5 let ani neexistoval zadnej poradnej ceskej web, prvni roky dokonce neexistoval ani wowhead ani mmo-champion, ziskat informace, ktery hledate, nebylo vubec jednoduchy a kdyz uz se vam to prece jen povedlo tak jedine v anglictine, dneska wow hrace kazdej vodi za rucicku jak v matersky skolce, je tolik pruvodcu na vsechno, hodne jich je i v cestine a nekomu je to porad malo ....... samozrejme ze kdyz chcete aktualni informace musite sledovat anglicky weby a jestli v roce 2018 nekdo neumi anglicky tak na to nejak nemam uz co rict .. ja tento web beru jak prijemnej bonus, hlavne pokud jsou nejaky dlouho texty tak se to urcite cte lip v cestine, ale brat tento web jako hlavni zdroj informaci a jeste si stezovat na pozdni informace to nemuze nikdo myslet vazne .....cim vic toho tu bude v cestine tim lip, komu je to malo tak by se mel rychle probrat do reality ..

Esperanta 15.01.2018 00:29

@kritik Bless your words. My jsme doplňující web. Kolikrát nemám fakt chuť překládat všechny ty hotfixy a patchnotes a technické blboviny a už vůbec ne obsáhlé příručky, jako jsou třeba na WoWheadu. Snažíme se informovat hlavně o tom, co je důležité a horké a tak nějak to stíhat. A i kdybychom se tomu mohli na 100% věnovat, vždycky budeme kvůli jazykové bariéře pozadu o pár hodin. S tím se budeme muset smířit.

morver 15.01.2018 02:14

Vždycky se najde pár ocasů co si budou stěžovat, že jste pomalí a další hovadiny. Kdo něco potřebuje nutně vědět, zjisti si to na anglických webech, i bez znalosti angličtiny existuje Google a ten něco zvládne přeložit, ikdyž si člověk občas musí věci trošku domyslet. Já sleduju vaše stránky už dlouho a vždy jsem rád za každý nový článek a ikdyž už informace znám, přečtu si ho rád znovu v češtině. Anglicky sice umím, ale né tak dobře abych vždy pochopil celý význam, takže si zde informace velmi rád doplním. Takže děkuji za vše co překládáte a ještě víc děkuji za články o různých teoriích a celkově články vytvořené čistě vámi. Každý den několikrát kontroluju tuhle stránku a vždy doufám, že uvidím nějakou novinku.

Walther 15.01.2018 18:57

Mě osobně nikdy nepřišlo, že by se na WoWfan objevily informace nějak výrazně déle, než třeba na WoWheadu. Co tam pročítám, najdu vždy zhruba o pár hodin později tady. Když se jedná o nějakou méně žhavou novinku tak o den později.

A třeba zrovna to, že se zkapitolují jednotlivé zóny, je pro mě novinka, kterou jsem nikde předtím zatím nepřečetl.

14.01.2018 15:08

Podle me je to uplne jedno stejne tech 60 questu clovek udela tak jako tak a jestli je 10 questu pod jednou kolonkou nebo je tam pocitadlo ma tak mozna jen psychologickej efekt

Kaspo 14.01.2018 17:46

Ide o to, že si vieš lepšie kontrolovať, ktoré Q máš a ktoré nie. Takto nemusíš prepájať účet s WoWhead a sledovať v oblasti, ktoré Q máš splnené, ak ti chýba 1-2 a pod. Ak si robil loremaster of outland, pochopíš. Lebo ak sa ti na mape zobrazí Q, kam ísť aby si splnil Q linku je to jednoduchšie, než hľadať v databáze, kde je Q, ktorý ti chýba a popritom ešte selektovať medzi Q frakcií.

14.01.2018 22:15

@Kaspo tak na to existuje addon co ti ukaze ktery questy mas hotovy v dany lokaci a kde muzes vzit ty cos vynechal, jinak loremastery mam vsechny, protoze behem expeni sem je stejne musel udelat abych udelal 70lvl

SilverWind 15.01.2018 00:23

Beeda2004 ano, ale ten addon musis mit aktivni kdyz ty q delas, aby si je mohl poznamenat, ze jsou hotovy. Kdyz se bez nej vracis na max lvl do nejaky starsi lokace, je to na opich hledat, kde jsi asi prerusil q linku jen proto, ze uz jsi byl na moc vysokym lvl na traoeni se v dany lokaci, atd

15.01.2018 15:35

@SilverWind to uz neni potreba od wotlk veskery data si addon muze stahnout ze servru treba tenhle to umi https://www.curseforge.com/wow/addons/wholly

Kaspo 14.01.2018 14:36

Sledujem WoWhead ale informácia kapitolách v patchi 7.3.5 mi unikla. Teraz sa bude omnoho ľahšie získavať loremaster.
D´fam, že kapitolky prídu i do Northendu.

Qubbben 14.01.2018 10:42

Toto je už ale známe asi mesiac a pol

Zug 14.01.2018 13:20

Jako pravda že tady jsou zprávy občas trochu opožděné, ale ne každý sleduje WoWhead a MMO-Champion 24/7 jako já a jiní. I překlad s formulací zabere nějaký ten čas I bet. A vždycky lepší pozdě než nikdy.

Bellatrix 14.01.2018 14:56

Třeba na Icy Veins se to objevilo tento týden. Je vtipné, že jsem si tak všimla, že na zahraničních webech se tyhle stížnosti typu "Ale tohle už všichni dávno víme!" neobjevují. Zajímalo by mě, čím to je.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Kaspo 14.01.2018 16:35

@Bellatrix SK/CZ komunita. Ak hráš na DT horde pochopíš.

Bellatrix 14.01.2018 17:22

@Kaspo Naštěstí nehraju.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Gustafa 14.01.2018 17:26

@Bellatrix Protože tam to mají dřív

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet