Vyhlášení soutěže o trika

soutěž o trika level77Nebýt toho, že jsem si včera hrál s registry a trochu si rozbil Windows, mohlo to být vyhlášené už včera. Mělo to však i své výhody, protože tento výpadek možná zachránil IM síť AOL před výpadkem... Tolik jste se na ICQ dožadovali vyhlášení. Samozřejmě přeháním, ale opravdu jste nám to pětidenní zpoždění vyčítali.

Nakonec dorazilo okolo 70ti emailů, takže bylo z čeho vybírat. Zvítězit však mohlo jen deset lidí. Nebylo to však až tak těžké... Do užšího výběru se totiž dostalo pouze emailů. Lidi, dám, vám takovou radu. Pokud nemáte úplně originální nápad, většinou nebude stačit napsat: "Mám rád Alianci, protože je hodná."

Taky byste si v podobných soutěžích mohli dát aspoň trochu záležet na stylu toho, co do soutěže posíláte. Nějakou tu gramatickou chybu jsem ochoten prominout (a myslím, že jsem tak i dělal), ale napsat celý text bez diakritiky a malými písmeny mi přijde velice neprofesionální. A taky doporučuji číst si pravidla. Když je napsaný limit 150 slov, tak to prostě platí, věci, které to překročily, jsem ani nečetl.

10 šťastlivců bude kontaktováno emailem, kde jim napíšu, jak získat výhru. Jejich texty najdete v článku o soutěži.

ZOBRAZIT CELOU SOUTĚŽ.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet