Warcraft film: Logo a rekvizity

//pic/uploaded/warcraftfilm_logo
A je to tady! Comic-Con v San Diegu nese první ovoce v podobě informací k připravovanému Warcraft filmu. Není toho sice mnoho, ale aspoň jde vidět, že se věci hýbou kupředu. O ději se nemluvilo, zato si můžete udělat obrázek toho, jak bude film vypadat po vizuální stránce. Bylo totiž odhaleno logo filmu, které se překvapivě odstřihlo od historie Warcraftu a jde svou vlastní cestou. Jak se jim to daří, posuďte sami.
Rekvizity
Navíc bylo odhaleno několik rekvizit, které byly ve filmu použity. Jedná se o legendární zbraň Orgrima Doomhammera a jeden ze symbolů Hordy, legendární kladivo Doomhammer, a dvě alianční zbraně. Lion Shield, jenž svým jménem i vzhledem odkazuje k znaku Aliance a Dragon Sword.
RekvizityRekvizityRekvizity
Více se o Warcraft filmu dočtete zde.
Líbí se vám nově odhalené rekvizity a logo nebo se o osud Warcraft filmu, který by měl vyjít 11. března 2016, začínáte strachovat? Podělte se o váš názor s námi v komentářích.

Naposledy upravil/a Esperanta 31.07.2014 v 14:48:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 25.07.2014 14:35

Logo se mi osobně moc nelíbí (hlavně to W), ale je to jen blbé logo. Zbraně vypadají moc dobře, je to trochu přehnané, ale hezké. Jen na Doomhammeru je znak Frostwolf, který se tam má objevit až později takže nevím jak to mají ohlídané. O Pánu Prstenu se říkalo, že je nemožné ho natočit, ale na Warcraft mi to sedí mnohem víc. Těším se a nebudu to odsuzovat než nic neuvidím.

icekiss 25.07.2014 14:29

co mě mate, tak doomhamer ma být černej...

Esperanta 25.07.2014 14:20

Já nevím jak vy, ale já se bát začínám. Je to sice jen logo, ale jestli udělali pokus se odstřihnout od původního námětu a příběhu i ve scénáři, tak je nic nezachrání. Doufám, že si to Blizz opravdu dobře ohlídal a neviděl v tom jen možnost vydělat další peníze navíc...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet