Warbringers: Azshara

  azshara    warbringers   

V rámci dnešního Gamescom programu jsme se konečně dočkali posledního videa ze série Warbringers. Předchozí videa nám přiblížila osudy Jainy Proudmoore a Sylvanas Windrunner, celou trilogii završuje královna Azshara. Ta má v Battle for Azeroth velmi prominentní roli: nejen že už nyní velmi aktivně ovlivňuje současné dění, ale už jí byl přichystán úděl finálního bosse dalšího Battle for Azeroth raidu.

 

Nejprve si ale připomeňme, co je Azshara zač. Jak se z královny mocné říše nočních elfů stala bytost z hlubin, která si touží podmanit celý svět. Kdo jí k tomu dopomohl? S kým se spřáhla, aby bídně nezahynula ve vodách bouřícího oceánu? A kdo koho vlastně ve výsledku přechytračí...?

 

 

Co říkáte na Azshařino video? Který díl Warbringers vás nejvíce zaujal? A ještě někdo kromě mě měl nerdgasm z N'Zothova famózního výstupu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

alexmorgraine 27.08.2018 23:16

An Azshara made it to the water!

Eldera 27.08.2018 21:00

Mě mrzí, že jako night elfové jsme přišli o tak krásná města, Suramar, Teldrassil, Zin-Azshari.... Až teď v cinematicu bylo vidět, jak nádherné město to bylo. No a teď jsou Kaldorei za rasu skoro primitivní a skáčou po stromech. Trochu mě mrzí, že nelfská architektura skoro zanikla.

Sirena 28.08.2018 09:23

No, ale nutno říct, že Darnassus patřil ze současných měst k těm hezčím i přes staré textury. A teď už ani ten strom jsou to houmlesáci v sw a jejich slavné vojenské a světské vedení, které v knihách dostávalo vždy tolik prostoru, aby se ukázalo, jaký je machr, v tomto eventu silně nezvládla jakoukoliv organizaci, akorát teleportovala svého miláčka se sebou do sw a na veškerý svůj lid na stromě z vysoka... kdyby nebylo stařičké královny Mii Greymane, která se věcně chopila nejednoduché situace, jako jediná autorita, co ve městě zbyla, tak by Alliance měla o hratelnou rasu méně. Tyrande zklamala jsi mě. Být Elune, tak za tohle už na ní ani nebliknu svým světlem

Martins911 25.08.2018 09:58

Dotaz pro znalce : to město nad kterým je n'zoth je nai'lotha? Nebo jak se to píše

Ysu 25.08.2018 11:10

Ne není. To město v té vizi, kterou Azshaře ukazuje je prostě jen částí The Black Empire.

Sarder 25.08.2018 13:23

Ja som si myslel že to je spomienka na jeho obdobie najväčšej slávy

Martins911 25.08.2018 13:28

@Sarder tohle podle mě nebyla vzpomínka ale něco jako procitnutí do jeho reality

Bellatrix 25.08.2018 13:52

Jak je zmíněno výše, vize zobrazuje část Black Empire. To město, které ty myslíš, se píše Ny'alotha, ale ano, je možné, že ve vizi jsme viděli právě tohle město. Ale ohledně přesného umístění a podoby Ny'alothy je pořád až moc otazníků. Sídlil v něm N'Zoth už předtím, když ještě Staří bohové vládli Azerothu? Nebo jde až o jeho vězení, kam ho uvrhli Titáni? Nevíme. Uvidíme.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Dalken 26.08.2018 11:41

@Bellatrix Již vyšel na wowhead.com článek, který řeší spekulaci kolem Ny'alothy. Tam využili znalostí z quotes od různých NPCček, Kroniky a dalších drobností a došli k závěru, že by se Ny'alotha měla nacházet kousek od Suramaru - jihovýchodně. Když se to porovná s mapou Kroniky, dojdeme ke zjištění, že po The Sundering by měla být Ny'alotha přesně uprostřed na spojnici mezi Zandalarem a Kul Tirasem. Náhoda? Nemyslím si.

Bellatrix 26.08.2018 14:07

@Dalken Na tom článku už dělám, udělali vážně hodně detailní rozbor. Klobouk dolů.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Martins911 26.08.2018 14:12

@Dalken já bych se nedivil kdyby ten g'huun byl pro nás jen takový test na něco obdobného ale mnohem silnějšího+ 2 raid azshara defacto vrchní generál

Dalken 26.08.2018 23:05

@Martins911 Blizzard má v oblibě dávat teď cinematic ke každému finálnímu bossovi v raidu. Buď se budou držet stejné struktury, jako v Legionu, že vynechají Uldir (jako tomu bylo v případě Emerald Nightmare) nebo dají cinematic i sem a ukážou nám, kdo za tím vším stojí. Možná uvidíme znovu Azsharu nebo N'Zotha. Možná nám i sám G'huun řekne, jak se dostal k moci We will see...

Solanar 25.08.2018 05:03

Jsem rád za warbringers s Azsharou, protože malinko objasnilo její motivy. Její cíl se nezměnil pořád chce čistý svět v nímž by ona byla královnou. Rozhodně patří mezi nejmocnější ''čaroděje'' v Azerothu, navíc má velmi silnou vůli ale toho si člověk mohl všimnout již ve válce prastarých. Mnozí lidé mají za to že byla loutkou Sargerase ale ona už od začátku plánovala, že bude vládnout s ním po boku jako královna. Dokonce i Mannoroth nevěděl jak s ní zacházet dokonce zjistil, že ona je mocnější než on a nikdo z Plamenné Legie neměl tušení co s ní Sargeras zamýšlí. Podle mě kdyby Legie vyhrála tak by si zajistila větší moc i post u Legie, možná dokonce i jako pravá ruka Sargerase. Ale zpátky k warbringers.

Nejlepší částí videa byl rozhodně dialog mezi Azsharou a N'zothem hlavně začátek kde N'zoth mluví o dohodě, tak člověk si vzpomene na Bwonsamdiho. Otázka jestli to něco znamená, jelikož se ví že Bwonsamdi má svého ''bosse'' ale že by to byl Old god, tak to mi přijde spíš málo pravděpodobné.

Ale to že dala ultimátum Old godovi tak to se ještě za celé wow nestalo samozřejmě vyvstávají otázky proč si N'zoth neudělal hned pořádek-odpověď: možná kvůli tomu že umírala neměl čas a možná ani prostředky aby ji mučil anebo bylo pro něj jednoduše výhodnější, když mu bude sloužit dobrovolně s vidinou že bude královna než jako nějaká zlomená loutka-ale to jsou čistě moje tipy. Ale Azshara udělala to co se od ní dalo čekat nikdy nebude něčím otrokem nemluvě o tom že její pýcha by dala radši přednost smrti než být obyčejný poskok. Překvapivé bylo spíš že její vůle je tak silná aby nepodlehla (úplně) Old god.

Na závěr mě zaujala menší drobnost a to změna barvi očí u nag. Protože už je poznamenal tím že je přeměnil v nagy tak jestli má ta změna oči nějaký hlubší význam či ne.

Ze 3 warbringers je pro mě Azshara asi na 2. místě (sry ale prostě písničku Daughter of the Sea poslouchám furt ) Ale rozhodně pěkně udělané, hlavně za N'zotha a reference na puzzle-box palec nahoru!

HonkL 25.08.2018 07:58

Krásně sepsané. Ted si udělám srandu.. Může být silná jak chce ale tento datáč ji uřízneme všechny chapadla a další datáč si ji budeš moct solovat :P

Sir Finley Mrrgglton 25.08.2018 22:40

@HonkL to je smutné

cerberos 25.08.2018 04:43

až časem bude N"Zoth raidovním bossem tak nás potěš pánbůh jen si vzpomenu na raidování v Ulduaru proti Yogg-Saronovi........

Akari 25.08.2018 03:29

Bwonsamdi likes deal and N'Zoth likes deal hmmmm

Sir Finley Mrrgglton 25.08.2018 09:11

Blizzard like deals too!

Akari 25.08.2018 03:25

Myslím si, že na celém videu je velmi důležitá hudba, která tomu celému dodala na epičnosti.

Dalken 26.08.2018 23:10

Blizzard to udělal správně. Po načtení plno WoWkařských wikipedií, Kroniky, atd., jsem dospěl ke zjištění, že Old Gods se podle všeho živí ze strachu ostatních. Neřekl bych ani tak epičnost, ale děs a strach, který jde z celé té hudby. A ten feeling z toho celého - husí kůže!

Zug 25.08.2018 00:15

Fajn Warbringer, ale Jaina pořád vede. Anyway, N'Zotha kdekdo nepřechytračí. Dle mého bylo tohle všechno součástí jeho plánu. Azshara si může být mocná jak chce, ale její síla tak či onak slouží jemu.

Randy 24.08.2018 23:38

Úžasné Fakt pecka ! Len už dlhší čas rozmýšľam nad tým, že tak dlho sme na ňu čakali a nakoniec sa v jednom patchi má objaviť a následne zomrieť... Dúfam, že nás len Blizzard ťahá za nos lebo budem sklamaný. V prípade, že dôjde k tomu, že ona bude finálnym bossom (stále som si predstavoval, že bude aspoň finálnym bossom datadisku) raidu, tak sa to nakoniec zvrtne a ona zdrhne alebo ju dakto zachráni... Alebo v tom najlepšom prípade nám dá poriadne naprdel, to už je nuda stále vyhrávať a hlavne je to dosť repetitívne, takže mohla by trošku zamiešať kartami.

Warheaven 24.08.2018 21:12

Super! Podle mě, nej video z této serie. Ale bude to mít chudák holka blbý, mám pocit, že z ní uděláme z ni krmivo pro kočičky. Radši bych ale ma pranýři viděl jinou mrchu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet