Warlords of Draenor - nové modely hrdinů + zajímavá NPC

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V minulosti jsme vám již představili nové modely vůdců a další mix všemožných jiných hrdinů, kteří nás budou provázet příběhem Draenoru. Dnes vám přináším další porci modelů, které vás jistě zaujmou. Mohla bych vás sice dlouho napínat a tento snad nejdůležitější z nových modelů nechat až na konec článku, ale jelikož jsem občas docela hodná, předvedu vám ho již na úvod. Jde o nový (a nejspíš už finální) model arcimága Khadgara, který bude jedním z aliančních vůdců na dalekém Draenoru. A nutno dodat, že jeho finální model je opravdu náramně vydařený a vystihuje Khadgara jako postavu naprosto skvěle. Jen ty zářící modré oči... Ano, je to určitě mocný mág, ale musí kvůli tomu vypadat jako Death Knight?
Stejně jako minule umístím jako druhého v pořadí Ner'zhula, tentokrát se svým druhým modelem, který obličejem více připomíná Ner'zhulovu podobu, jak ji vystihl umělec na fanartu pro WoD. Sice pozbyl krystalových nárameníků, o to větší strach ale jde z jeho pomalovaného obličeje.
Dále se můžete přesvědčit o tom, jak dobře vypadají NPC s již aplikovanou změnou vzhledu, kterou Blizzard uplatnil u našich hráčských postav. Farseer Nobunda, prvního draeneiského šamana a jednoho z velevýznamných hrdinů svého lidu, uvidíme ve WoD ještě jako svatého válečníka Vindicatora.
A co třeba nějaké půvabné děvče... Bylo inzerováno, že ve WoD dostane své pokračování příběh worgenů, a bojovnice Lorna Crowley bude podle všeho jednou z vůdčích osobností této dějové linky. Získá epický titul "Commander Lorna Crowley" a k tomu upgradeovaný obličejík.
V souvislosti s Lornou mě velmi zaujalo NPC, které neslo stejné příjmení jako Lorna nebo její otec Darius Crowley. Toto NPC se jmenuje Morticia Crowley a je to... nemrtvá. Náhoda, nebo chce Blizzard přivést do příběhu nějakého dosud neznámého člena Crowleyho rodiny? Možná dokonce Lorninu matku, o které dosud neexistuje jediná zmínka?
A na závěr si dovolím prezentovat jeden sice nijak důležitý ani epický model, zato osoba, kterou tento model představuje, je epická až až. Svoje místo dostala už ve WoW:TCG a později dokonce v Hearthstonu, ale teď bude mít dokonce vlastní NPC přímo ve WoW. Dámy a pánové, Leeroy Jenkins.
Jak se vám líbí nové modely Khadgara a Ner'zhula? Jste spokojeni s úpravou NPC bez unikátních modelů, zato s vylepšenými rysy tváře? Zaujala vás poslední dvě NPC? Kde se podle vás ve hře vyskytnou?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

PandaEl 08.07.2014 17:58

Problém je, že Tiery sú už fakt len tiery. Nič viac robia ich ako na bežiacom páse a už pramálo mávajú spoločné s classou. K tomu slabé textúry a niekedy až prehnané veci. To oblečenie čo má momentálne Khadgar by som najradšej videl na svojom mágovi, a horďáci by zasa mali svoju variantu.

Honza4545 07.07.2014 22:02

Bellatrix
Jinak jak tu někdo psal - jo, taky by mě zajímalo, proč jsou některý tiery tak hnusný, když můžou vymodelovat takovejhle pěknej set, jako má Khadgar. Za takovou róbu bych vraždila. V jednoduchosti je prostě krása. Za chvilku budou i herní mágové vypadat jak obrnění tankové. Proč musí NPC vypadat líp jak my, není to fér.
Přesně tak.Dnešní tiery jsou jednoduše odporní.Je sice hezké že jsem nosil na pandarii taková hodně asijské oblečení nicméně mi to k warlockovi vůbec nesedlo.

PandaEl 07.07.2014 18:20

Bellatrix
Jinak jak tu někdo psal - jo, taky by mě zajímalo, proč jsou některý tiery tak hnusný, když můžou vymodelovat takovejhle pěknej set, jako má Khadgar. Za takovou róbu bych vraždila. V jednoduchosti je prostě krása. Za chvilku budou i herní mágové vypadat jak obrnění tankové. Proč musí NPC vypadat líp jak my, není to fér.
Tiež by som vraždil za niečo podobné . Blizz asi šetrí grafiky hráčov tak aspoň na tieroch mi to tak pripadá.

Bellatrix 06.07.2014 22:15

Myslím, že Ner'zhul není zas až tak brutálně důležitý, aby mu dělali extra odlišnou tělesnou konstituci, jako třeba Thrallovi. Můžeme být rádi aspoň za ten obličej Jinak jak tu někdo psal - jo, taky by mě zajímalo, proč jsou některý tiery tak hnusný, když můžou vymodelovat takovejhle pěknej set, jako má Khadgar. Za takovou róbu bych vraždila. V jednoduchosti je prostě krása. Za chvilku budou i herní mágové vypadat jak obrnění tankové. Proč musí NPC vypadat líp jak my, není to fér.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Azgraloth 06.07.2014 15:01

myslím že Khadgar vypadá dost dobře, připadá vám mladší jenom proto že se oholil

Muradin 06.07.2014 11:46

DaremoNai
Toho Ner´zhula musí ještě překopat, to tělo mě k němu vůbec nesedí, čekám spíš tělo jako má Thrall, tohle je moc široké.
Já ti nevim myslím, že je to něco podobného jak říká Bellatrix s Khadgarem. Nikde jsme víceméně Ner´zhula ani neviděli jak ve Warcraftech ani ve WoW (krom krátkého úseku v traileru na Black Temple). Kolikrát je právě naopak znázorňovaný jako široký a svalnatý a to že má nějaké magické schopnosti neznamená, že nemusí být fyzicky zdatný právě naopak, magie je velmi namáhavá, ale je pravda, že celkově orkský model ve WoW mi přijde špatný (vypadá hezky, ale není takový jak orkové vypadali dříve) Tady můžeme vidět nějaké obrázkyhttp://wowpedia.org/File:Ner%27zhul_TCG_Alt.JPGhttp://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131110093017/wowwiki/images/thumb/7/79/Ner'zhul.png/200px-Ner'zhul.png

PandaEl 06.07.2014 10:03

Khadgar vyzerá veľmi dobre. Bojový acrimág ako sa patrí, konečne poriadny mág vo wowku. Len mi môže niekto vysvetliť, prečo robí Blizz také otrasné tiery, keď pri NPC postavách sa vie snimi vyhrať a dokáže urobiť textúry vo full?

Bellatrix 06.07.2014 00:49

Metiu
...
Myslím, že nikde není přesně řečeno, na kolik konkrétně má vypadat. To akorát my jsme ovlivnění tím, jak byl zobrazovaej třeba ve WoW. Ve Warcraftu kupříkladu pokud vím vůbec bílý vlasy ani vousy neměl. Navíc je to magič - sice zestárl, ale to neznamená, že si nemůže vzhled nějak magicky upravit, aby vypadal mladší. Netvrdím, že s takovýma blbostma ztrácí čas, ale prostě nikdo nikdy netvrdil, že to musí být nějaký vetchý stařeček.Každopádně na tohle téma je celej odstavec na wowpedii - Khadgar's age and appearance.http://wowpedia.org/Khadgar
Šéfredaktor WoWfan.cz

Metiu 05.07.2014 23:10

Na tých worgenov sa teším, a na leeroya som zvedavý (podla mňa by mali dávať hráčom ich vlastné NPC častejšie za niečo výnimočné - napríklad ten doubleagent pandaren čo dal lvl 90 v štartovnej lokacii, alebo tomu čo dal prvý iron man event, prvý všetky achievi atď.) no a ku Khadgarovi, vyzerá síce super, ale v karazhane pri boji s medivhom jeho kúzlom získal vzhľad starca ktorý mu tu chýba (starca, čo vyzerá na 70-90, tento vyzerá na 50)

Bellatrix 05.07.2014 23:01

Mordecay
...
No, jestli se té linky vzdají, bude to škoda. Ne že by se worgeni na Draenor nějak extra hodili, ale když už takhle člověka navnadí... A když už tam může být Fiona, tak snad proč ne někdo další, aspoň v nějaké jiné zóně.Jo ták, já právě myslela, že to s ním je podobně jako s Tyrathanem. Tak to pak jo.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet