Warlords of Draenor - nové modely hrdinů + zajímavá NPC

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V minulosti jsme vám již představili nové modely vůdců a další mix všemožných jiných hrdinů, kteří nás budou provázet příběhem Draenoru. Dnes vám přináším další porci modelů, které vás jistě zaujmou. Mohla bych vás sice dlouho napínat a tento snad nejdůležitější z nových modelů nechat až na konec článku, ale jelikož jsem občas docela hodná, předvedu vám ho již na úvod. Jde o nový (a nejspíš už finální) model arcimága Khadgara, který bude jedním z aliančních vůdců na dalekém Draenoru. A nutno dodat, že jeho finální model je opravdu náramně vydařený a vystihuje Khadgara jako postavu naprosto skvěle. Jen ty zářící modré oči... Ano, je to určitě mocný mág, ale musí kvůli tomu vypadat jako Death Knight?
Stejně jako minule umístím jako druhého v pořadí Ner'zhula, tentokrát se svým druhým modelem, který obličejem více připomíná Ner'zhulovu podobu, jak ji vystihl umělec na fanartu pro WoD. Sice pozbyl krystalových nárameníků, o to větší strach ale jde z jeho pomalovaného obličeje.
Dále se můžete přesvědčit o tom, jak dobře vypadají NPC s již aplikovanou změnou vzhledu, kterou Blizzard uplatnil u našich hráčských postav. Farseer Nobunda, prvního draeneiského šamana a jednoho z velevýznamných hrdinů svého lidu, uvidíme ve WoD ještě jako svatého válečníka Vindicatora.
A co třeba nějaké půvabné děvče... Bylo inzerováno, že ve WoD dostane své pokračování příběh worgenů, a bojovnice Lorna Crowley bude podle všeho jednou z vůdčích osobností této dějové linky. Získá epický titul "Commander Lorna Crowley" a k tomu upgradeovaný obličejík.
V souvislosti s Lornou mě velmi zaujalo NPC, které neslo stejné příjmení jako Lorna nebo její otec Darius Crowley. Toto NPC se jmenuje Morticia Crowley a je to... nemrtvá. Náhoda, nebo chce Blizzard přivést do příběhu nějakého dosud neznámého člena Crowleyho rodiny? Možná dokonce Lorninu matku, o které dosud neexistuje jediná zmínka?
A na závěr si dovolím prezentovat jeden sice nijak důležitý ani epický model, zato osoba, kterou tento model představuje, je epická až až. Svoje místo dostala už ve WoW:TCG a později dokonce v Hearthstonu, ale teď bude mít dokonce vlastní NPC přímo ve WoW. Dámy a pánové, Leeroy Jenkins.
Jak se vám líbí nové modely Khadgara a Ner'zhula? Jste spokojeni s úpravou NPC bez unikátních modelů, zato s vylepšenými rysy tváře? Zaujala vás poslední dvě NPC? Kde se podle vás ve hře vyskytnou?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 05.07.2014 15:59

Na Khadgara sa konečne dá pozerať ako na hrdinu...Inak Leeroyovi závidím. Je to už druhý hráč čo dostal vlastného NPC. Aj ja by som chcel D:

Bellatrix 05.07.2014 15:41

shadowseen
Worgeni budú mať vo WoD pokračovanie??Esperanta asi bude žiariť šťastím
Pch, já taky! Hlavně že ta Lorna. A pak teda taky ještě Tess Greymane. Ale já stejně pořád toužebně čekám hlavně na Crowleyho.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Muradin 05.07.2014 14:55

Khadgar vypadá moc dobře sice jsem ho čekal staršího, ale takhle byl zobrazován. Snad ve hře ty oči budou vypadat lépe.Ner'zhul je taky moc pěkný, ale čekal jsem, že to pomalování bude větší (i když údajně by svou známou lebku měl mít až později).Draenáiové vypadají dobře ještě aby byly hotovy ty chapadla.Morticia... to vypadá na zajímavou zápletku.A Leeroy Jenkins no co k tomu říct

Eydis 05.07.2014 14:50

Worgeni budú mať vo WoD pokračovanie??Esperanta asi bude žiariť šťastím

Bellatrix 05.07.2014 14:20

Esperanta
Jen bych očekávala znatelnější vousy, když má vypadat celkem staře.
Má akorát trochu strniště, no. Asi se pravidelně holí Kdo ví, na koho chce na tom Draenoru dělat dojem Ale mně se to líbí, už nevypadá jako takový ctihodný děda, musím říct, že s tímhle modelem je to docela štramák.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 05.07.2014 14:07

Khadgar je fakt parádní. Jen bych očekávala znatelnější vousy, když má vypadat celkem staře. A vůbec, já bych se nebránila, kdyby byl s Ebon Blade!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet