World of Warcraft: Trading Card Game

/pic/TCG/tcg-logo

Jistě se mnozí z Vás setkali s podobnými karetními hrami jako Magic: The Gathering nebo Pán Prstenů. Hry byly velmi drahé, karty se velmi složitě sháněly a mnohé z těchto her časem úplně upadly. Proto se zrodil největší konkurent hry Magic... Jeho jméno zní World of Warcraft, nyní však v podobě sběratelské karetní hry, která přináší na scénu zcela nové prvky za malé peníze. Princip sběratelských karetních her je jasný a zřejmý. Vaším úkolem je pomocí krásně pomalovaných kartiček co nejdříve zničit soupeře. Zní to jednoduše. Stačí se naučt pravidla a je to... Realita je však jiná. World Of Warcraft TCG vám přináší mnohé kombinace stylu hry a právě proto je tak výjimečná.




Doporučené stránky pro WoW TCG:
  • Warmaster.cz - obchod zaměřený na prodej karet a příslušenství ke hře. Obrovské množství kusových karet čeká právě na vás.
  • wowtcg.cz - nejlepší český web o TCG. Pravidla, seznamy karet s českým překladem. Vše, co potřebuje každý hráč.


Naposledy upravil/a Ellendway 20.02.2013 v 01:03:43.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

REALDRUID 21.02.2010 23:14

mohol by si sem dat aj odkaz na ten moj článok o edíciach:http://wow.herniweb.cz/clanky/tcg-edice/1/ nie je to nič moc ale aspoň niečo inak velmi pekné ja sám TCG hrám tak ma to potešilo

Javorovej 29.01.2010 22:33

Je na to dost stranek... Ja si ty karty kupuju a looty zatim schovavam (jako odmeny v guild eventu), ale master se mi zatim nepostestil

NULL 29.01.2010 21:50

Jinak loot karty jako kusovky se daj koupit jak na www.rebelteam.cz tak na www.warmaster.cz

duffman 07.12.2009 16:28

to bobikaq:lot karty se dají najít v tzv. booster pack 1 pack stojí okolo 90,-, V každém balíčku je také karta s tzv. UDE-pointy které si na stránkách www.ude.com můžete vyměnit za např. tabard of frost.Karty s tzv. legenfary loot se dají najít ale ne v každém druhém balíčku.Z master lootu můžete dostat mounta(spectral tiger,big battle bear a nebo mounta opačné frakce)

Epocha 29.11.2009 20:50

mám dotaz jaký typ balíčků si mám koupit pro loot karty??

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet