Zničí Cataclysm příběh Warcraftu?

V Cataclysm totiž budou hráči moci hrát i za postavy následujících kombinací povolání a ras:

Horda

Orc Mage, Undead Hunter, Tauren Paladin, Tauren Priest, Troll Druid, Blood Elf Warrior

Aliance

Human Hunter, Dwarf Mage, Dwarf Shaman, Night Elf Mage, Gnome Priest Fanoušci obvinili Blizzard z ničení příběhu, z toho, že dělají změny čistě jen proto, aby hráči znovu hráli za nové postavy, až je znudí ty původní nebo aby je donutili používat právě vyšlou funkci Race Change. Jak ale pracovník Bliizardu Wryxian vysvětluje níže, nové kombinace opravdu ZAPADAJÍ do příběhu.
Blizzard zdroj

"Ale znovu si myslím, že to, co opravdu nejvíc dráždí některé lidi, je to, že je tu tolik nových kombinací najednou. Jak už jsme jednou zmínili, tyto kombinace jsou založené na vývoji příběhu a na ničem jiném. Měli jsme tento vývoj v plánu již delší čas, takže si myslím, že hráče opravdu nejvíc štve to, že je to všechno najednou. Všechno je ale jasně napojené na nové možnosti ve hře v nadcházejícím datadisku. A jistě, je určitě zřejmé, že my opravdu chceme nějaké nové kombinace a bereme je jako velmi dobrou věc. Ale změny v herních mechanismech jsou velmi svázané s příběhem, což bude více vysvětleno v questech a dalších in-game textech nebo eventech. Jak bude společnost Nočních Elfů jednat s příslušníky své rasy, kteří budou využívat arcane magii a nebudou se zbaběle schovávat v Dire Maul? Lidé taky nemají rádi warlocky, ale i přesto jsme je tam nevložili jenom proto, že si někdo myslí, že nezapadají do historie. Stejně jako mágové Nočních Elfů, Lidští čarodějové opravdu existují a otevření možnosti hraní za ně byl, alespoň podle mého názoru, skvělý nápad a stejně tak mi připadají nové kombinace v Cataclysmu, stejně jako mágové Nočních Elfů. Já osobně mám svá lesklá krokodýlí očka zaměřená na trpasličí šamany... a to ne jen kvůli pochoutce... wink!"

Přeloženo z http://www.incgamers.com/

Naposledy upravil/a Wrent 25.04.2010 v 21:31:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 06.11.2009 08:32

a soulasim s Warheaven

Snake Plisken 06.11.2009 08:21

ja si myslim ze blizz vi co dela prece by to nedelal kdyby vedel ze to hru znici je to prekvapive a nezvykle ae hru to ozivix)))

Snake Plisken 02.11.2009 22:17

100 lidí, 100 chutí. Někomu se to zalíbí, někomu ne. myslím, že je předčasné brečet a nadávat. Však není vše hotovo.
A navíc...lidé přicházejí a odcházejí. Některé lidi to odradí a jiné přiláká. Blizz to asi neřeší

Snake Plisken 02.11.2009 21:51

napis mi oficialni forum tech vyvojaru toho new wowa a ja se jim tam vyjadrim strucne

Snake Plisken 02.11.2009 21:48

Stehla: pravda,pravda

Snake Plisken 02.11.2009 21:47

hele.. ja bych to shrnul ja osobne takle.. Wotlk jeste beru... chapu kotel new veci.. ale chapete to?? tvl.. UD Hunter?? tvl tkj kost a kue nikdy aby mnel peta.. a uz vuec nechapu Dwarf Mage?? troll druid?? omg proc?? proc rovnou nemate tyjo Bloodelfa druida to by bylo totalne vsecko v riti... mylsim ze tendle datadisk vsechno co na WoW zustalo poora... nwm proc nemuze vyjit neakej datac kde by ten svet jen treba rozsirily.. a dali kotel new itemu atd.. to by mi vyhovovao.. ale takhkle.. mohl by byt rovnou Vlkodlak Shaman.. tydle novy kombinace povolani nedavaji absolutni smysl.. .

Snake Plisken 02.11.2009 21:43

vorlik a co teprve tauren paladin,nebo trol druid bo dokonce undead huntervsecko jde do rite..i to wowko(

adsamcik 02.11.2009 07:22

Lidi lidi. Nenadávejte tady, ale na oficiálních forech Blizzardu (wow). Že se vylijete srdce tady je pěkné, ale nijak to ničemu nepomůže. Tam si toho aspoň s malou pravděpodobností někdo všimne, jenže to chce pokročilou znalost AJ... Ale pokud chceme wow jinak, musíme bombardovat přímo je a né fun fora. WoW je fajn hra, mě její tempo a jak je to ted nastavené docela vyhovuje, nestrávím u toho tolik času, je to jen hra. Vanilla byla dobrá, ale toho času co to stálo a ta závislost, co z toho vznikla . Náplň Cataclysu se může ještě změnit. A elf mág? Neřešim, kdo bude hrát za NE, když budou Worgeni . Trpaslík šaman mi nevadí, u Hordy mají všechny přírodní národy šamíka, tak proč ne trpaslíci, kteří jsou s přírodou podle mě v každé fantasy spojeni. Cataclysm je nová éra, která si vyžádá nové věci. Kritizovat můžem až po vydání a vyzkoušení.

adsamcik 02.11.2009 06:58

Vzdyt kdyz si prectete Warcraft:Valka prastarych tak tam mate night elf mage

adsamcik 01.11.2009 18:58

bllizard je blbý Night elf mage takova blbost prectete si historii a zjistite ze to neni mozne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet