Blizzard připravuje cross-faction instance

  pvp    raid    premade   

Zda WoW umírá, nebo ne, o tom by se daly vést dlouhé rozhovory. Jedno je ovšem jisté, na mnohých serverech dominovala jedna frakce. Stejně tak hráči volali po tom, aby mohli hrát s kamarády, kteří jsou na té "špatné" straně. Jedno je jisté, Blizzard se s obojím snaží něco dělat. Proto přichází s revoluční myšlenkou: Cross-faction instance. Ale má to pár drobných háčků.

Blizzard zdroj
  • Hráči mohou pozvat členy opoziční frakce, pokud znáte jejich BattleTag, či Real ID, nebo jsou členy cross-faction WoW komunity.
  • Premade skupiny pro Mythic dungeony, raidy, rated BG a rated Areny mohou být otevřeny pro obě frakce. Vedoucí tohoto premade to ovšem může zakázat.
  • Guildy zůstavají pouze pro jednu frakci. Náhodné skupiny (Heroic dungeony, Skirmishe, Battlegroundy) zůstávají pro jednu frakci.
  • Jakmile je cross-faction skupina utvořena, hráči zůstávají v otevřeném světe nepřátelští vůči sobě, ale v party chatu mohou komunikovat. Po vstupu jsou všichni vůči sobě přátelští, mohou spolupracovat, měnit loot, získávat sdílené achievmenty a běžně spolupracovat.

 

Co na tento krok Blizzardu říkáte? Je to od Blizzardu krok správným směrem?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Reeki 02.02.2022 01:08

Tonouci se stébla chytá, aneb jak z 12mega aktivních hráčů jich zůstalo 700k zavisláků a půjde to jen a jen dolů, nebýt toho že Wow bylo první tak těch hráčů není ani desetina

Bubákarabský 04.02.2022 04:50

A kdo tě nutí to hrát ? Máš spousty her v této době na výběr.
Tak se tu nezdržuj.

Pytler 01.02.2022 21:07

V týhle podobě mi to dává smysl, takže super

Nox 01.02.2022 18:25

Píšete, že je to pěkná a pozitivní zpráva, ale já vidím tak trošku chytání se stébla tonoucího.

kritik 01.02.2022 11:56

Určitě pozitivní zpráva akorát by to měli udělat dřív než v 9.2.5, protože v 9.2 vyjde raid a zas bude problém za allianci sehnat lidi a 9.2.5 odhaduju že by takovej mrtvej patch jako 9.1.5 kdy akorát každej bude čekat na novej datadisk a ve hře se nic dít nebude. Takže je dobře že to vůbec bude, akorát ten timing neni ideální.

Lockdaar 01.02.2022 16:57

Jestli je něco pravdy na tom leaku že další datadisk se bude točit kolem Aspektů, tak v tom prepatchi by měl být údajně nějaký největší event, který kdy v prepatchi byl, ale to se v následujících měsících asi blíže ještě nedozvíme.
Každopádně mj., zmiňovaný Cross-faction systém z toho leaku se evidentně stává skutečností

Martins911 31.01.2022 23:26

Dnes samé pěkné zprávy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet