BlizzCon 2018 - What's Next panel: Patch 8.1 a 8.2

  patch 8.1    patch 8.2    azshara   

What's Next panel z BlizzConu shrnuje to nejdůležitější, co nás čeká do budoucna ve World of Warcraft. Letos byla řeč o dalších detailech ohledně patche 8.1 – Tides of Vengeance, dále jsme se dozvěděli informace o patchi 8.1.5 a dokonce i 8.2.

Patch 8.1 vyjde 11./12. prosince 2018. V patchi 8.1.5 se zpřístupní Kul Tirané a Zandalari trollové. Patch 8.2 se bude točit kolem Azshary.

 

Patch 8.1 – Tides of Vengeance

Tides of Vengeance vyjde 11. prosince (US) / 12. prosince (EU). Raid Battle for Dazar'alor však bude dostupný až později, na začátku roku 2019.

 

K dějové lince v Darkshore vydal Blizzard nový cinematic, Terror of Darkshore.

 

 

Patch 8.1.5

Nové spojenecké rasy

  • Zpřístupní se Kul Tirané a Zandalari trollové
  • Požadavky na odemčení těchto ras najdete zde
  • Zandalari trollové budou moci být paladinové

Další informace

  • Remaster Warsong Gulch a Arathi Basin
  • Battlegroundy získají verzi Comp Stomp Brawl, ve které budete moci bojovat proti AI
  • Timewalking z WoD: Auchindoun, Everbloom, Bloodmaul Slag Mines, Shadowmoon Burial Grounds, Skyreach, Iron Docks, The Everbloom – dva mounti jako odměny
  • Nové questlinie Tools of the Trade: budete moci získat specifické epické itemy pro vaši profesi (např. z Blacksmithingu získáte item, kterým si budete moci opravovat vlastní gear)
  • Na Darkmoone Faire přibude horská dráha!
  • Event Children's Week bude zahrnovat kultiranské a zandalarské děti
  • Nové micro-holidays: The Wanderer's Festival, Vash'jr a Free T-Shirt Day
  • Návrat Brawler's Guild, noví bossové a progress, nové questlinie – budete vyšetřovat vraždu!
  • Místnosti s portály v Orgrimmaru a Stormwindu: budou nadesignované tak, aby tam mohly přibývat portály v průběhu času

Patch 8.2 – Rise of Azshara

  • Zatímco se obě frakce budou vzpamatovávat z války, využijí toho nagy a zaútočí
  • Najdeme přístup do Nazjataru, říše královny Azshary – nové příběhové questy a nakonec boj proti samotné Azshaře
  • Uděláme si nové přátele – gilbliny (mořské gobliny), makrury a mořské obry –, kteří nám pomohou v boji proti Azshaře
  • Setkáme se s novými druhy nag, objevíme dosud neznámou nagskou architekturu
  • Nové odměny – mounti, battle peti, například malá naga!

Raid

  • Azshara's Eternal Palace
  • 8 bossů
  • Finální boss: Azshara

Mechagon

  • Nalezneme ztracené město mechagnómů
  • Dozvíme se více o této rase i jejich společnosti
  • Město má skrytou část pro vysoce postavené mechagnómy (čím víc máte na sobě součástek, tím jste  v této kultuře významnější) a vy budete pomáhat pár... méně mechanickým mechagnómům vloupat se tam
  • Nový dungeon – 8 bossů, finální boss: King Mechagon

Další informace

  • Pokračování příběhů Jainy, Anduina, Sylvanas (všimněte si, co na screenu drží v ruce...), Saurfanga, Magniho
  • Heritage armory pro taureny a gnómy
  • Nové Island Expeditions: Crestfall a Snowblossom (pandarenské město napadené verminy)
  • Heroic Warfronts (10+ hráčů), nové mechaniky, vyšší obtížnost, lepší odměny
  • Nová aréna – Mechagon Arena
  • Vrátí se létání
  • Sezóna 3

Patch 8.2.5 a dál

  • Nové hráčské modely goblinů a worgenů

Co z představeného obsahu vás nejvíce zaujalo?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 05.11.2018 17:09

Docela by mě zajímalo kolik lidí tu je pro Alianci /Aliance dogs, pro Saurfanga a kdo pro naší milou krásnou velmi inteligentní mršku a naší velebnou temnou Banshee Queen pro mou neohroženou lásku SYLVANAS WINDRUNNER! královnu Forsakens...bylo by to zajímavé kdyby se tu hlasovalo a kdo by to vyhrál....

Walther 05.11.2018 18:59

Tohle je velmi jednoduché. Jakmile se někde na internetu objeví anketa, jenž staví proti sobě <variable> a Sylvanas, bude vždy vítězem ona. U Alliance se vyskytuje mnohem méně lidí s hlubším zájmem o lore a na Saurfangově straně je více pasivistů jak ve hře tak i v diskuzích. Avšak; jakmile bys donutil všechny hráče WoW nastudovat si dostupné prameny a následně je nechal hlasovat, tak vidím nepoměr hlasů v její neprospěch zhruba 13 : 7.

cerberos 05.11.2018 19:59

@Walther díky

Heakler 06.11.2018 01:37

@cerberos I Darth Vader má více fanoušků než Yoda. Prostě temnota vábí lidi více. Stejně tak by to bylo v případě Temné paní :P

Walther 06.11.2018 07:40

@Heakler nezvolil si úplně vhodný příklad. Darth Vader nakonec dojde vykoupení a postaví se na "správnou" stranu. Dalo by se říct, že Darth Vader je analogií Saurfanga a že Sylvanas je spíše něco jako císař Palpatine. Lepším přirovnáním je Temný rytíř, kde by se dali postavit vedle sebe Sylvanas s Jokerem. Ale opětovně platí; jakmile bys donutil hlasovat všechny, Joker by prohrál.

Zamysli se nad většinou akčních filmů. Vždy je tu ten "správný" hrdina a druhý, který je obecenstvem nenáviděný. Lidem se líbí vidět, jak hajz*ové dostávají kapky. Příkladem budiž filmy s Bondem. Všichni záporní hrdinové jsou vystavěni tak, aby jim člověk prostě nedokázal fandit. Ve Spectre museli Waltzovi v průběhu filmu zmasakrovat ciferník, aby nevypadal tak fanděníhodně.

Heakler 06.11.2018 11:27

@Walther Nevím, kde bereš tu jistotu o tom, že kdyby jsi donutil hlasovat všechny, pak by vyhrála ta nebo ta strana. Máš to nějako podložený? Pokud ne, pak je to jen tvá teorie.

A jinak co třeba Thanos? Toho miluje každý. Záporák s vyššími a "vznešenějšími" cíly než se na první pohled může zdát. Mají toho společného víc než se může zdát. Každý v nich na první pohled vidí zločince, kteří nemají problém hromadně vyvražďovat civilizace. Ale doopravdy to oba dělají z vyššího principu. Sylvanas proto aby zachránila její rasu a nyní i její Hordu, kterou dostala na starost. A kdoví. Třeba se nám v budoucích patchích odhalí i jiné důvody některých jejích konání.

Walther 06.11.2018 17:15

@Heakler Naprosto jednoduše. Lidé, kteří nemají rádi Thanose, o tom nemají potřebu zpravovat internet. Vymýtit půl života ve vesmíru není žádný vznešený cíl, je to jen usmyšlení jednoho magora, že je to správné.

A v Sylvanas vznešené poslání nenajdeš ani elektronovým mikroskopem. Po porážce Arthase dostala úžasný nápad, jak dlouho trvá pád z Icecrown Citadel. Při dopadu zjistila, že život po smrti po smrti je mnohem horší než jen ten po smrti. Potřebuje armádu, aby přežila sama, ne pro přežití hordy. Začít válku pro ni bylo mnohem lepší, než se snažit dojednat mír. Jsou nepřátelé, před kterýma ji žádný mír neochrání.

Sabejno 05.11.2018 09:52

Takže ve zkratce nám vlastně ukázali to, co jsme všichni čekali a na co komunita čekala. Výborně Blizzarde. Tady máš dva lajčíky a můžeš dál domrdávat celou hru.

Heakler 04.11.2018 19:11

Doporučuji si přečíst následující řádky. To že drží zbraň Starých bohů nutně neznamená, že jim nyní slouží. Na místě Alliboys a traitors of the Horde bych se určitě neradoval. Sylvanas totiž není tupý Garrosh.. .)

"While both the Lich King and Sylvanas seem to be about control of the Undead...there can only be one Lich King. And if the Lich King is traditionally opposed to the Void, perhaps Sylvanas would want to form an allegiance to wrest control from the Lich King.

However...some parts of this story don't quite line up. The Void are usually the enemies of Undeath, and earlier in the Battle for Azeroth story, the voices of the Void were demanding Alleria kill Sylvanas. The Void can say many things, of course, but the voices seemed particularly insistent about killing Sylvanas.

If the Void and Undeath are still enemies, perhaps Sylvanas is trying to subdue Xal'atath and twist the power to serve her will. Another potential angle of speculation is that Xal'atath has already escaped from the dagger by the time Sylvanas has found the relic, and the weapon does not have the same power. Yet another angle is that perhaps Sylvanas is trying to cause chaos, helping unleash Xal'atath from her prison to create more chaos and war, which will ultimately lead to more fallen soldiers and raised Undead for her army."

Walther 04.11.2018 21:35

V aktuální době skutečně nelze vyvozovat jakékoliv závěry. Avšak úryvek mi příjde jako jedno velké "perharps", v němž se stupňuje zoufálství. Jakmile se ze Sylvanas stane mučedník, bude to facka nám všem, ale obzvláště vám, jejím fanouškům.

Hanzias 04.11.2018 21:39

Moje teorie je spíš taková, že Sylvanasino zacházení s tou dýkou nakonec "probudí" N'Zotha - one way or another. Soudím tak na základě leaknutých voice overů a Il'gynothovy hlášky: "At the hour of her third death, she ushers in our coming." - Sice přiznávám, že se dá namítat, že Sylva "technicky už třikrát zhebla", ale Blizzard je Blizzard. estu si vždy najde.

Ale těžko říct. Já se do teorií pouštím zcela výjimečně. Zase na jednu stranu, kdyby ze Sylvy udělali Garroshe 2.0, tak tím WoW pro mě končí. Důvod je asi jasnej. Jako, teď má Blizz v rukou mou 15 letou věrnost Warcraft lore. Doufám, že to nepodělaj jako s Diablem.

Kaspo 05.11.2018 12:22

@Hanzias "At the hour of her third death, she ushers in our coming." mám silný dojem, že táto veta sa viaže skôr k Allerii. Myslím, že tu bol niekde k tomu článok.

cerberos 05.11.2018 16:56

@Kaspo no jo že já tupec na Allerií na její sestru zapomněl tak proto ta dýka shadow priestů..že by ,ale to radši ani nedopíšu.....

Kaspo 05.11.2018 23:52

@cerberos Aleria po príchode na Azeroth z Argu povedala niečo v zmysle, že sa cíti akoby umrela 2x.
Tu je odkaz:
https://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/680882.jpg
Myslím, že toto priamo odkazuje na Il'gynotha. A dávalo by to väčší zmysel, keďže je predstaviteľka void elfov.

Hromovapest 04.11.2018 11:53

Za mě super video v tom Darkshore. Night elfy mam rád.

Jeylord 04.11.2018 01:12

Saurfang měl Furionovi seknout hlavu.. Byl by klid od něj..

godlike 04.11.2018 01:33

Od doby co mu zemřel syn je plně mimo bohužel pro hordu i pro něj.Já osobně mu nepomůžu stojím za Sylvanas

cerberos 05.11.2018 16:58

já jako hordák smrt Malfuriona nechci a nikdy chtít nebudu ale ta Tyrande mi nějak nelíbí poslední dobou....

Akari 04.11.2018 00:22

Warfront je těžký fail od Blizzardu, tak jsem zvědavý na tu HC verzi, jestli to bude opravdu něco zajímavého nebo jen sníží počet hráčů, aby se šel chodit premade. Stejně to mělo být jako PVP, já sice nejsem PVP hráč, ale určitě by to bylo zajímavější, protože v současné verzi nemůžete prohrát

godlike 04.11.2018 00:23

Podle všeho to bude težší..říkal uvidíme jak se vám bude líbit warfront prohrát

cerberos 03.11.2018 20:34

no a divím se že Azsharu dají už v druhé fázi raidu pro mě brzy myslel jsem že bude něco jako předfinální boss celýho BfA

godlike 04.11.2018 00:22

Myslím že ji nezabijem a ona se objeví i v posledním raidu před N´zothem jako boss pokud teda bude no

cerberos 04.11.2018 04:19

@godlike Bingo! trefil ses na to co si myslím já ..myslel jsem si že bude Azshara jako předfinální boss BfA před N"Zothem,přece jenom Azshara patří mezi největší kalibry ve wowku

godlike 04.11.2018 09:16

@cerberos Hlavně oni dva jsou podlení známé hrozby na Azerothu jako takovém jasný Yogg-Saron a C´thun nejsou mrtví,ale ti jsou zatím mimo,ale kdo ví

cerberos 03.11.2018 20:29

těším se je vidět že Blizzard pracuje pro nás asi od nevidím do nevidím...ale co drží má láska v ruce zbran shadow priestů!!! ten jsem měl i u mého alta je to pěkná potvora ta zbran no děsí mě to že to drží zrovna Sylvanas ale pokud vím undeadi a zvlášt ona by měli být imunní

godlike 04.11.2018 00:21

tohle je z dnešního q&a překlad witek z diablofans

Jak odlišíte Sylvanas a Garoshe v tom, co oba udělali? Až dokončíme příběh Sylvanas, Garosh bude oproti Sylvanas amatér.

Sylvanas není sráč ona ví něco co nikdo netuší.nevím jak ty ale pro mě je teďka Saufang zrádce..nepomůžu mu.

godlike 04.11.2018 00:31

jestli chceš přidej si mě na bn můžem pokecat někdy godlike#2121

cerberos 04.11.2018 04:12

@godlike rád bych tě přidal ale neumím udělat na klávesnici tu zatracenou mřížku

cerberos 04.11.2018 04:21

@godlike taky si to myslím ty noční elfově se mi nějak nezdaj…..hlavně Tyrande

godlike 04.11.2018 09:14

@cerberos ta mřížka je pravý alt + x.No tyrande to prej dostala od elune otázkou je co nebo kdo je elune.

cerberos 04.11.2018 11:02

@godlike no právě Elune .všimni si obrazu v tom traileru na konci Tyrande s Malfurionem a s tou sovou ...ale to pozadí Nordrassil a nad ním zatmění Měsíce díky Tyrandině rituálu ..nějak se mi to nezdá proto Sylvanas nechala spálit Nordrassil ale nejde mi do hlavy proč? a proč mlčí.....

Walther 04.11.2018 17:02

@cerberos Sylvanas spálila Teldrassil, protože mohla. Nic víc za tím nehledej.

cerberos 04.11.2018 18:33

@Walther houby s octem tam určitě něco bude

Kaspo 04.11.2018 18:55

@Walther Sylvanas nie je blbá. Napadnutie Darkshore bolo za účelom prežitia hordy + vyvolanie mieru vojnou. Ale tak trocha to nevydalo. Nie je mi celkom jasný motív Sylvanas, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to spravili, aby ukázala svoju zvrchovanú moc a najmä, že už nie je tým kým bola. Ale pokiaľ scenár na warbringers robila Ch. Golden, tak v tom prípade určite za tým nič viac nehľadaj.

Walther 04.11.2018 20:58

@Kaspo Všichni ti, co si Sylvanas idealizují s vyššími cíli, už prakticky teď stojí na straně Saurfanga. Prostě je jen životem zhrzená bytost nenávidící vše kolem.

Heakler 04.11.2018 22:11

@Walther Je to naše neohrožená, temná a krásná královna, kterou tak milujeme a pro kterou všichni hrdě padneme!

godlike 05.11.2018 12:34

@Walther nevím jak ostatní,ale jak se bude rozhodovat stojím za Sylvanas a Saurfangovi nepomůžu.Je to škoda,ale už je prostě mimo.

cerberos 05.11.2018 17:01

@Heakler booooooože můj po godlike další který mě DOJMUL až k slzám.. díky za tak KRÁSNÁ slova...….

godlike 03.11.2018 18:03

Hmm ale to je jedno protože undeadi jsou imuní na šeptání old godů ne.

Walther 03.11.2018 17:45

Varok Saurfang puštěný z vězení? Tyrande a Malfurion naštvaní jak nikdy jindy? K tomu všemu Sylvnas drží zbraň starých bohů? Nemrtví dostanou pořáádný klepáč. Bude to fajn. :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet