Dva nové emoty v blízké době

  Battle for Azeroth    Emote    Pre-Patch   

S přicházejícím datadiskem Battle for Azeroth se postupně rozrůstá i škála herních prvků, které na gameplay sice vliv nemají, ale které mají od samotného počátku WoW ve hře své místo. Ať už se jedná o originální způsob interakce s ostatními hráči, vyplnění nekonečného přívalu nudy nebo i samotné RP, emoty čítají mnohá využití. 

 

Všichni jistě známe nejvíc používaný /lol (potažmo /rofl), /dance, případně (ne)slavné /spit. Jistě znáte tu čekací pauzu před bossem, kdy se buď ustanoví přestávka nebo je čtvrtina raidu AFK, pauza nepauza. Jsou i takové, díky kterým můžete za svou postavu prokázat loajalitu vůči své frakci a spamovat je jen tak. Jedná se o /forthehorde /forthealliance. Konkrétně tyto dva emoty budete moci adekvátně využít v příchozím datadisku Battle for Azeroth.

 

World of Warcraft se však o nové emoty rozroste i v BfA. Na své si v prvním případě přijdou převážně milovníci kočičích petů a feral druidů. Půjde o emotu /meow, u které je velmi pozitivní věc ta, že do hry dorazila společně s pre-patchem. Tak nezapomeňte pořádně mňoukat, vážení.

 

Druhá emota je naopak trochu zavalena spekulacemi. Jedná se o /boop, jež má prozatím přiřazený stav "vydataminovaná". Není tedy zcela úplně jisté, kdy se ve hře objeví (a jestli vůbec). Asi se, mimo jiné, ptáte, co si pod takovým "boopem" představit. Aniž by bylo cokoli třeba popisovat, můžete se níže podívat na velmi krátké video, kde je emota vyobrazena ve hře Overwatch, odkud byla také zpopularizována.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Aenar 20.07.2018 18:06

Treba to bude sranda :-)

Zug 20.07.2018 14:37

BOOP

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet