Italská lokalizace hry, Versailles

http://media.wowfan.cz/lokalizace/italske_wow
Blizzard se snaží co pár let rozvíjet svou působnost v různých částech Evropy. Nedávno to bylo Portugalsko, které dostalo jazykovou lokalizaci, vlastní server a podporu. Polská komunita se může také pyšnit podporou. Nyní však Blizzard rozšiřuje svou základnu na další hodně využívaný jazyk hráčů, italštinu. Součastní hráči si budou moci stáhnout Warcraft v italštině. Noví hráči budou mít možnost koupit si italské klíče - Vanilla WoW, WotLK, Cataclysm a Mists of Pandaria. Samozřejmostí bude oficiální stránka a fóra s podporou a nebude chybět ani server pro italské hráče. Teď se ale otevírá otázka, kdy se takové podpory dočká Česká republika a Slovensko. Chtěli byste jen podporu (český web, fóra a telefonní podporu) nebo i lokalizaci?

Blizzard Versailles

Zarhym se v posledních dnes kochal krásou Francie. Byl se totiž podívat na nové kanceláře evropského týmu sídlícího ve Versailles. Neváhal a udělal i pár fotek, které umístil na svůj Facebook.
Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles Versailles


Naposledy upravil/a Astra 25.02.2012 v 11:06:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rreezznniikk 25.02.2012 12:14

Nepřijde

Nefi 25.02.2012 12:04

Já si myslím, že to jednou přijde. Sice nás je jen 10 miliónů, ale mnoha jinými jazyky v Evropě mluví ještě míň lidí, takže proč ne. A českou lokalizaci si klidně dokážu představit, pokud se bude držet knih a překladu Warcraft 3.

zarazil 25.02.2012 11:52

Myslím, že češi a slováci na řadu ani nepřijdou. podle mě nemá smysl dělat tak komplikovaný jazyk jako je Český jazyk 10 milionů nás je jenom.

Halixx93 25.02.2012 11:46

podle mě to prostě jednou přijde..CS hráčů je podle mě dost..ale nejdřív budou SWE,FIN,NED,DEN lokalizace ..potom přijdeme na řadu my dávám tomu 5 let _________________________I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet