Jak šel čas... aneb Here Without You

  Vanilla    Memories    Blizzard   

Čas od času je člověk natolik zaneprázdněn přítomností a čekáním na budoucnost a občas si každý z nás asi říkáme, kam jsme to dopracovali. Mnoho věcí se z našeho pohledu mění k horšímu, některé sice k lepšímu, ale není to zkrátka "ono". Jsme totiž zvyklí na to, v čem jsme dá se říci "vyrůstali" a co nás postupně dokopalu k okamžiku, kde se nyní nacházíme.

 

A přesně tyto pocity bych v tomto článku chtěl evokovat. Prožíváme porážku Legie, jednoho z hlavních antagonistů celého Warcraftu jenom proto, abychom se nyní vzájemně mohli pobít mezi sebou. Přichází doba, kdy lore nabyde podobu PvE smícháného s PvP. Vzájemná nenávist se prohloubila, jak jen nejvíce to bylo možné. Ale mnoho věcí jsme také dokázali společně. Sesadili jsme z trůnu pána smrti. I přes fóbii z nadměrných výšek se nám podařilo zastavit a nadobro zničit draka, který přeměnil Azeroth k nepoznání. Zapálili jsme loutkové divadlo, které nám démoni celou dobu předváděli.

 

Pro mnohé z vás nastal největší rozkvět Warcraft během datadisku The Burning Crusade nebo Wrath of the Lich King. Nebudeme si lhát do kapsy, je to zkrátka proto, že obě ikony těchto datadisků byly hlavními postavami v té nejlepší klasice od Blizzardu - Warcraft III. Jsem jedním z vás. Ale existuje určitá část lidí, která na toto nehledí. Tato skupina je velice známá svou neochvějnou touhou šířit posvátné poselství té pravé éry Warcraftu. Ačkoli zůstávají ve stínech, jejich šepoty jsou slyšet napříč různými fóry a příspěvky na sociálních sítích. Číhají v každém rohu jen proto, aby vám mohli říci, že hrají od Vanilly.

 

Vážené dámy a pánové, milí čtenáři. Ať už nosíte nick HrajuOdVanilly, OnlyTBC, Arthhaasss nebo Illidanlol, pojďme si společně připomenout časy, kdy WoW bylo stále ještě v plenkách, včetně videotvorby na toto téma. Ti, co znají tu pravou cestu a zažili tu pravou éry (já), kdy Warcraft rozkvétal, si jistě na odkaz níže budou pamatovat. Než se mezi sebou pobijeme prostřednictvím již dnes technicky vyspělých počítačů, zavzpomínejme na doby, kdy jste bez profesí nedali téměř ani ránu a téměř nevydělali ani meďák a obzvláště dobu, kdy něco jako streamer de facto neexistovalo. Existovala pouze takováto tvorba.

 

 

Na co vy rádi vzpomínáte z dob minulých?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 29.05.2023 22:36

<a href=https://finasterid.cfd>topical propecia</a> Because these reactions have been reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequency or establish a causal relationship to drug exposure

skillet95 14.05.2018 20:55

Jeee,u tohodle jsem před deseti lety ronil slzy

barrny 13.05.2018 19:05

Nostalgie hezká, ale staré dobré wow časy se již nikdy nevrátí. A je to tak dobre

Yuuka 12.05.2018 08:44

Hezký článek díky.
Na větu hrají WoW od vanilly je už spousta lidí včetně mně alergická. Říká to skoro každý í ten kdo v době vydání WoW (2005) za sebou tahal kačera.
Těším se až vyjde Wow Classic a všichni tihle ukvičení děti dostanou pořádnou "facku" a začnou brečet na fórech a fb. že je Wow moc těžké, že ten a ten j moc silný atd... Už se na ti těším.

Lockdaar 12.05.2018 18:17

Jo no, pro takovýhle typ jedinců to bude nejspíš stejná situace jako byly v Cataclysmu HC dungy, který byly na úrovni BC HC dungeonů co se obtížnosti týkalo - kdo tenkrát hrál, tak asi ví, o čem teď mluvím.

Neonak 12.05.2018 03:53

Tohle je take naprosto dokonale ze stejne doby
https://www.youtube.com/watch?v=Ojm_STGxmBk

Honzaj 11.05.2018 20:11

Ahoj já jsem Honzaj a hraju WoWko od Vanilly :----)

Martins911 11.05.2018 20:52

Původně jsem si myslel že ten článek jsi psal ty

Shean 11.05.2018 18:31

Moc pěnky članek,a taky jsem začinal na Vanille.přal bych si tu eru zažit na offi,ale to je uz nejspis pase.Ja jakožto student tehdejši doby jsem mohl hrat pouze na free serverech jako byla Anathema či Equilibrium to meli tehdy jen jeden server a to na Classic (Vanilla) prošel jsem si take Mystiq.cz potom Mystiq.org a za sebe mužu řict že nejlepši datadisc byl BurnningCrusade (BC) a hlavně PvP bylo pořadne PvP ne jako ted ojebane a zjednodušene blew...ale stejne to mačkam debil a cekam ze se to zlepši...budu porad doufat

Enei 11.05.2018 08:31

Rozhodne doporucuju zkouknout Noggaholic https://m.youtube.com/watch?v=UDQyEe06Q-M jsou tam skvele mista z nedodelaneho sveta Azerothu nebo frajer se dostane pod Ironforge ( ted me tak napadlo jestli oni ho ted neotevrou pri prichodu BFA a D.I.Dwarf. Prozkoumava Mount Hyjal kde je videt ze Blizzard ma smysl pro humor vsechno na patch1.9, pro me je to nostalgie tohle video ale nemuzu si pomoc ale jsem jedinej komu nevadi zmena ? Ano hraju wow od vanilky ale bavil me kazdej datadisk a vzdy jsem zmenu uvital ( az na WoD ) proste koho by bavilo hrat furt to same dokola?

Heakler 10.05.2018 23:27

Tohle jsem neznal, ale je to super

Martins911 10.05.2018 18:38

Zřejmě na Warcraftmovies jelikož YouTube byl v plenkách a pak hlavně na Tales of the Past , vytvořil vůbec ještě někdo něco podobného?

bulljoker 10.05.2018 22:23

https://www.youtube.com/watch?v=P0iKFASurHk třeba tohle je luxus

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet