Nejkouzelnější hudební zákoutí Azerothu #6 - Arthas, My Son

http://media.wowfan.cz/uploaded/hudba
S jednodenním zpožděním, ale přece, vám přináším již šestý díl série Nejkouzelnější hudební zákoutí Azerothu. V minulém díle jsme si připomněli píseň z původního traileru Seasons of War, a tak jsem se rozhodl tuto skladbu z dalšího traileru příliš dlouho neodkládat, protože si o ní řeklo už mnoho čtenářů. Opět přeji ničím nerušený poslech.

Arthas, My Son

Na začátek se musím trochu přiznat - na to, jaké má tahle skladba ohlasy (je zařazena i v mnoha hudebních výběrech videoherní muziky), nikdy nepatřila mezi mé nejoblíbenější. I tak má ale tato skladba z traileru na Wrath of the Lich King své kouzlo. Mrazivý začátek skladby nám připomíná, že na Northrendu nám opravdu teplo nebude. Náhlé stichnutí nám pak dává tušit, že přichází něco prastarého s kořeny hluboko v minulosti, něco, co snad kdysi mělo srdce na správném místě a třeba pro něj ještě existuje naděje. A jakmile začne pomalý dívčí zpěv, je jasno... Arthas nás očekává. Název skladby: Arthas, My Son (O Thanagor) Skladatelé: Russell Brower, Derek Duke a Matt Uelmen Hudba hraje v: World of Warcraft: Wrath of the Lich King Cinematic Trailer Vyšlo na: Wrath of the Lich King Soundtrack

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 16.01.2014 23:26

Muradin
Samozřejmě skvělá skladba a samozřejmě cinematici od Blizzu se mi vždy líbí.Jsem moc rád za to co jsi dodal nakonec pro mě většina lidí píše MoP je to nejhorší (když to řeknu slušně) a je to jako by mluvili za všechny lidi.Tohle je zajímavé. Říkáš tohle byl pravý Warcraft ,ale jak to vlastně můžeš říct. Vždyť WotLK se od W1 dost liší takže co byl vlastně pravý Warcraft? Tady můžeš dobře vidět ,že lore se nezměnilo jen po WotLKu ,ale to se ani nedivím WotLK vycucl to co ještě po W3 zbylo.
Maš síce pravdu že wowko viac zničilo wow lore ako ho zlepšilo keď nám zabili ilidana,arthasa resp. všetkých bossov a ani jeden sa nestal šialený alebo čo.Okrem toho poviem vám jedno nehovorte že je mop najlepší datadisk zato že je technicky kvalitne spracovaný neovplyvňuje datadisk kebyže majú vtedy také technologie ako teraz bolo by to iné , vtedy bolo wowko prelomové populárne a v každóm hernom časopise ,programe sa to preberalo aj patche , dneska sa tam ledva dá datadisk ak aj to nie.Wowko nestíha z dobou a nevravte že je stále top v mmo kedže mmo scéna bez schopného ťahúňa ktorý vymislí nové prvy ktoré by mohli od seba kopírovať ako GW 2 napr. nepôjde ďalej.

Muradin 16.01.2014 22:36

Samozřejmě skvělá skladba a samozřejmě cinematici od Blizzu se mi vždy líbí.

cerberos
Opravdu,cimenatiky od wow jsou nej nej nejlepší.a cinematic z datadisku Lich King je nej,pak se mi líbí Deathwing od Cata,zajímavé je že LK a Cata zase na druhou stranu byli nejhorší datadisky co se týče hry,pro mě...
Jsem moc rád za to co jsi dodal nakonec pro mě většina lidí píše MoP je to nejhorší (když to řeknu slušně) a je to jako by mluvili za všechny lidi.
Deathkroman
Wrath of the Lich King byl podle mě jeden z nejlepších datadisků vůbec. Jak už někdo řekl, toto byl pravý Warcraft. Po porážce Lich Kinga už začalo nový Lore a to už nebylo nic moc... Snad to Warlords of Draenor napraví, ale Lore bude asi hodně zamotané..
Tohle je zajímavé. Říkáš tohle byl pravý Warcraft ,ale jak to vlastně můžeš říct. Vždyť WotLK se od W1 dost liší takže co byl vlastně pravý Warcraft? Tady můžeš dobře vidět ,že lore se nezměnilo jen po WotLKu ,ale to se ani nedivím WotLK vycucl to co ještě po W3 zbylo.

Esperanta 16.01.2014 20:17

Pro mě byl též WotLK jeden z nejemotivnějších a nejepičtějších datadisků. Lich King, Pohroma, rytíři smrti, paladinové,... tolik lore questů s tak parádním podtextem už asi nikdy nebude

Honza4545 16.01.2014 19:06

Jak už plno lidí psalo.Lich King byl nejlepší protože Arthas byl hrdina jež ho všichni znali z warcraft 3 kde jste taky prožili vzestup Scourge.

Deathkroman 16.01.2014 18:17

Wrath of the Lich King byl podle mě jeden z nejlepších datadisků vůbec. Jak už někdo řekl, toto byl pravý Warcraft. Po porážce Lich Kinga už začalo nový Lore a to už nebylo nic moc... Snad to Warlords of Draenor napraví, ale Lore bude asi hodně zamotané..

Tiliana 16.01.2014 10:03

Při téhle skladbě mně přejíždí mráz po zádech.

cerberos 16.01.2014 09:35

Opravdu,cimenatiky od wow jsou nej nej nejlepší.a cinematic z datadisku Lich King je nej,pak se mi líbí Deathwing od Cata,zajímavé je že LK a Cata zase na druhou stranu byli nejhorší datadisky co se týče hry,pro mě...

barrny 16.01.2014 08:44

Vždy, když si poslechnu tuhle skladu, tak mám mrazení v zádech, to je prostě Warcraft, jak má být a ne nějakove počmárané pandy atd.

Cecil 15.01.2014 22:06

Hlavní motiv této skladby mě dostal už kdysi ve finálním cinematicu Frozen Thronu, kde se taky objevila poprvé... Pro mě jeden z nejlepších cinematiců vůbec, byl jsem jím fascinován. A stále jsem. :3

Ensscz 15.01.2014 22:00

Enss
Nejlepší cinematic hudba asi ze všech. Ale myslím si, že by v této sekci měli být všechny cinematic songy protože jsou všechny úžasné. Doufám že tu budou brzo nějake CATA soundtracky. Třeba Castaways jsou podle mě nějlepší z celého datadisku.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet