Shadowlands – Nové modely postav

  shadowlands    datamining    modely   

Jak se dalo čekat, WoWhead začal s pilným dataminováním prvků Shadowlands. V následujícím článku se podíváme na nové modely různých významných příběhových postav, se kterými se v novém datadisku setkáme. A jelikož se vydáváme do Shadowlands, tedy do říše mrtvých, není divu, že tu potkáme pár starých známých, kteří už nejsou mezi živými.

 

Důležité postavy

Bolvar Fordragon

 

 

Bolvarova nová zbraň

 

Bolvar bude v novém datadisku důležitý, neboť disponuje důležitými znalostmi ohledně sféry, kam se vydáváme. Dle jeho mínění jsou obyvatelé Shadowlands klíčem ke znovunastolení rovnováhy, kterou Sylvanas rozbila, když zničila Helm of Domination a prolomila bariéru mezi světy.

 

Sylvanas Windrunner

 

Kael'thas Sunstrider

 

 

Corrupted Kael'thas

 

O Kael'thasovi již dříve Blizzard odtajnil, že ho najdeme v zóně Revendreth, kde se napravují hříšníci, kteří se za života provinili pýchou či nějakým jiným nedostatkem, který jim nyní znemožňuje plně se odevzdat službě Shadowlands a dělat něco smysluplného. Tyto hříšníky zde podrobují mučení členové Covenant Venthyr s tím, že skrze toto pokání se snad jednou napraví. Na Kael'thase tedy možná narazíme někde v lokaci (nejspíš ten druhý, řetězy spoutaný Kael'thas). Zároveň se ale Kael'thas objevuje jako encounter v raidu Castle Nathria, což je takový "Drákulův zámek" (jak se sám Blizzard vyjádřil) v Revendrethu. S Kael'thasem ale v tomto raidu nebudeme bojovat, nýbrž ho zachraňovat.

 

Lady Vashj

 

Jestlipak bude Lady Vashj ve stejné lokaci jako Kael'thas? Každopádně v datech ke scenariím je Vashj označena jako "Baroness Vashj", takže nám v posmrtném životě zjevně povýšila na baronku. A ve stejném scenariu s ní by se měl objevit také někdo jménem Alexandros, takže pokud nejde jen o shodu jmen (což skoro určitě nejde, neboť tento Alexandros je označen jako "Highlord"), mohl by to být Alexandros Mograine? Co má ale společného s Vashj?

 

Ysera

 

Ysera v dračí formě

 

 V datech hry se nachází mapa Val'sharah scenario. Yseru bychom tedy mohli potkat právě zde. Ale za jakých okolností? Také by mohla být nějak propojena se zónou Ardenweald, neboť místní Covenant Night Fae jsou silně spjati s přírodou a dohlížejí na přerod bytostí jako např. Cenaria.

 

Kel'thuzad

 

Vida vida, tak přece na něj Blizzard nezapomněl. Kel'thuzada najdeme v lokaci Maldraxxus a jeho jméno se objevuje i v datech scenarií – "konfrontujte Margrave Sin'dane ohledně Kel'thuzadovy zrady" a "ukončete Kel'thuzadovy manipulace v Maldraxxu".

 

Zbývá otázka – dostaneme taky Arthase? Kdo ví, rozhodně ale dostaneme...

 

Uther

 

... Uthera, Arthasova učitele. Ten, jelikož byl za života velmi ctnostný, byl přidělen ke Covenant Kyrian v lokaci Bastion a stal se jednou z těchto ušlechtilých, moudrých bytostí, které slouží Shadowlands.

 

Soudkyně (Arbiter)

 

Soudkyně je bytost sídlící ve městě Oribos, centru Shadowlands. Má za úkol soudit duše, které přijdou do Shadowlands, a přidělit jim vhodný osud.

 

Zimní královna (Winter Queen) – velitelka Covenant Night Fae
Denathrius – velitel Covenant Venthyr

 

Začínám mít takové podezření, jestli nemají Venthyrové něco společného s nathrezimy, vypadají nějak podezřele podobně...

 

Archon – velitelka Covenant Kyrian

 

Hakkar

 

Mueh'zala

 

Mueh'zala je loa smrti (podobně jako Bwonsamdi), uctívaný trollským kmenem Sandfury.

 

Další NPC

 

Tento model je označen jako "Maw Jailer". Buď tedy může jít o TOHO Žalářníka, hlavního záporáka datadisku, co dohlíží na Chřtán (Maw), nebo může jít o žalářníka s malým ž, který je prostě jedním z poskoků Žalářníka s velkým Ž. Modelu totiž například chybí koruna, kterou má na concept artu, a také plnovous či roucho. Spíše tedy půjde o řadové NPC.

Zároveň je v databázi víc NPC s označením "jailer" pro různé lokace.

 

Revendreth Jailer
Mad Scientist

 

Necrodragon

 

Lich Lord

 

Necromancer

 

Warlord

 

Kyrian

 

Kyrianská žena

 

Temný Kyrian

 

Kyrianský Steward

 

 

Treefolk
Faunka

 

Drustman

 

Drust Monster
Vampire Apothecary
Upírka
Upír

 

Ash Vampire

 

 

Slime Queen

 

Abomination Lord

 

Maw Guard

 

Maw Shade
Jailer Hound

 

Tento model je označen jako "Kyrian Maw" a vypadá jako velmi temná verze Kyrianů. Znamená to tedy, že i členové Covenants mohou skončit v Maw? A pokud ano, tak za jakých okolností? Byli nějak zkaženi?

 

Maw Rat

 

Lištička!

 

Skřítek

 

Maldraxxus Roly Poly

 

Maličký Gargoyle

 

Na spoustu dalších modelů se můžete podívat zde a zde.

 

 

Co říkáte na modely příběhových postav? Které se vám zamlouvají a které by podle vás potřebovaly přepracovat? Na které mrtvé postavy byste ještě chtěli narazit v Shadowlands?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

freetry 15.05.2023 22:25

Grape polyphenols reduce blood pressure and increase flow mediated vasodilation in men with metabolic syndrome <a href=https://priligy.mom>Priligy</a> 2014 who reported that the molecular structure of the surfactant has a significant effect on the final droplet size

Tyalden 11.04.2020 21:37

Uther vyfasoval riadne krídla... dúfam, že ich blizz povolí aplikovať aj na hráčov, minimálne na paladinov

Bellatrix 11.04.2020 22:25

Nějaká křídla jsou v rámci transmogů z Kyrian Covenant, zítra o tom bude článek.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 11.04.2020 13:24

Alexandros a Kel'Thuzad? I am in. Když jsem ty jména viděla, začala jsem skákat do stropu. U Kel'Thuzada doufám v to, že ho jen tak neodpravíme hned na začátku datadisku, ale že bude mít větší roli. A Alexandros? Another Mograine reunion, please!

Galifry 09.04.2020 17:21

Tak ten concept art Žalářníka byl leak a mohla to být stará verze nebo třeba taky jen leak. Na můj vkus je ten model hodně detailní na řadové NPC a i Argus měl nějaký modely bez zbroje, takže to může být jen první verze nebo nedodělaná. A nebo jen návnada a concept art je správně

Vashj i Alexandros byli schopní válečníci a měli by tedy místo ve vojsku Shadowlands po právu. Pokud je to ten Alexandros. Možná Soulbind u Necrolordů, mohly by tam být i takhle velký charaktery, to by bylo super. Zajímá mě na ochranu před čím potřebuje Shadowlands vojsko.

Bellatrix 09.04.2020 18:29

Na jednu stranu mi taky přijde, že je to NPC dost detailní, ale na druhou stranu, i když je hezké, tak mi pořád přijde... nějak moc nudné a generické na to, aby to byl hlavní záporák datadisku.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Galifry 09.04.2020 18:42

@Bellatrix Já si teda taky přál Titána a problémy kosmologických rozměrů, no uvidíme. Zatím to vypadá, že ten posmrtný život je dost komplikovaný, hlavně pro trolly.

Batole 09.04.2020 14:51

Slime Queen je zatraceně hustá.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet