Shadowlands – Problémy s kolektorkou a Sprite Darter's Wings

  sběratelská edice    collector's edition    shadowlands   

Pokud patříte mezi šťastné majitele sběratelské edice World of Warcraft: Shadowlands, pak jste si možná všimli pár nejasností.

 

Jednou z odměn je například nádherný Eternal Traveler's Hearthstone, podle letáku se má jednat o efekt vyvolávání. Nevím jak ostatní hráči, ale první, co jsem zkusil po zadání kódu ze sběratelky a nalogování, byl právě Hearthstone, abych zjistil, že se žádný efekt nekoná. Chvíli jsem hledal po internetu, poté jsem zamířil do komentářové sekce článku Shadowlands – Sběratelská edice & press kit. V jednom komentáři se píše, že efekt, resp. nový Hearthstone, naleznete mezi hračkami. To bychom měli.

 

 

Druhou věcí, kterou máte dostat, je transmog Vestments of the Eternal Traveler. Doprovodný text říká "Použijte Everwyrm mounta, abyste odstartovali quest a (na jeho konci) získali Vestment of the Eternal Traveller, zcela nový transmog set." Nevypadá zle, základní ježdění na mountovi naučeno, 40 levelů přede mnou, to bych ten quest během expení mohl splnit. Nasedám na Wyrma, quest nikde. Trocha pátrání – musím kliknout na orb, který se nachází těsně za sedlem. Voilá. Po boku mojí postavy se objevuje nová postava, Xolartios, ale žádný quest nedostanu. Chvíle zkoumání – prý stačí být v nějaké Battle for Azeroth lokaci. Přesouvám se do Boralu, zkouším znovu, ale celá situace se opakuje. Opět další zkoumání – na jiné stránce se píše, že musíte mít level 50. Což je otázka pár hodin. A skutečně. Na levelu 50 se v Boralu nad Xolartiem objeví vytoužený vykřičník. Teď už jen nasbírat 40 Echo of Mortality z mobů v Kul Tirasu a Zandalaru. Asi netřeba dodávat, že mají mizerný drop. Proboha proč? Má to být odměna, ne další frustrace z grindu.

vehca734y0_8d9fa8d34844570a200767e78cddaf102aa0e5b6_1603663333_9152.jpg

Mimochodem, věděli jste, že tento quest mohli ještě nedávno splnit i hráči bez sběratelské edice?

 

Třetím bonusem je Illusion: Wraithchill efekt pro vaši zbraň. Některým lidem se nezobrazuje vůbec nebo až po kompletním vyresetování UI. Death Knightům ještě rok od nahlášení chyby tento efekt ze zbraní mizí. Doprovodný popisek říká, že je tento efekt dostupný jen pro některé zbraně, ale pro které? To se už z letáku nedozvíme.

zyef2asm9q_8d9fa8d34844570a200767e78cddaf102aa0e5b6_1603663333_9267.jpg

Poslední věcí, kterou bychom tu měli, jsou chybějící achievementy za sběratelku. Dalo by se očekávat, jak leták napovídá, že dostanete achiev za nákup Epic edice. Ale ouha, dostanete jej pouze za Heroic Edition. Podle komentářů to vypadá, že se jedná o bug, o kterém vývojáři ví... Jak dlouho?

 

Ale to není jediný současný problém. Dostal jsem darem Sprite Darter's Wings (znáte to, darovanému koni...). Kód jsem zadal, spustil hru a transmog nikde. Zkouším reload UI, vypnout a zapnout hru, ale stále bez úspěchu. Udělal jsem si ticket, napsal všechny potřebné informace. Kupodivu jsem dostal odpověď během hodiny. Její znění? O problému se ví...

u7kp0czsxz_0c01cf38917f90046133afa245199c1a681e811a_1603655839_1989.png

O dvanáct hodin později jsem se nakonec dočkal.

 

Sice do ostrého spuštění Shadowlands zbývá ještě spousta času, ale to vážně Blizzard neumí odladit takovéto detaily? Jak dlouho měl na přípravu? V současné situaci si těmito drobnými nedostatky podkopává už tak slabou reputaci. Má to vážně zapotřebí? Kdy přijdou opravy bugnutých dárků?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bubákarabský 27.10.2020 23:03

Heh já si koupil HC digital verzi a všechny odměny už dávno mám. :-) Žádný nervy. A přišlo mě to laciněji než za krabici na kterou by se jen prášilo.

Hepy 27.10.2020 20:40

Já bych jen rád dodal, že kolektorku nemám a ten quest na tmog jsem dostal u portálu do zuldazaru v silithusu :-D

everald 27.10.2020 12:22

Dneska už snad ani největší optimista nečeká, že by to fungovalo do PUL roku po staru v pohodě? Tohle ví i lidi co WoWko nehrají, těch seků už bylo dost natolik aby se o tom psalo i v neherních médiích, tak bych tady takové články fakt nečekal. Ale jo pohejtíme.

"Sice do ostrého spuštění Shadowlands zbývá ještě spousta času, ale to vážně Blizzard neumí odladit takovéto detaily? Jak dlouho měl na přípravu? V současné situaci si těmito drobnými nedostatky podkopává už tak slabou reputaci. Má to vážně zapotřebí? Kdy přijdou opravy bugnutých dárků?"

Neumí/nechce. Času dost, lidí málo - wowko není hlavní příjem. Zapotřebí to nemá, ale je mu to jedno, ti co kupují tak koupí a ví že nové už moc nenatáhne grafika/lore/gameplay/nonFTP. Až programátoři dodělají aspoň ten hlavní základ, pak budou opravovat chyby přidružené, pak bugy navázané a pak pár lidem opraví dárečky - do roka a do dna.

Ještě nějaké otázky?

Dejdy 27.10.2020 06:52

Dobrý den,
Ne není to žádný hrozný Grind.. ECHO má sice malou šanci na drop, ale padá kdekoliv na BFA i z obyčejné mobky, jakéhokoliv dungu na jakoukoliv obtížnost + Raidy... Trvalo mi to 3 dny farmeni a to jsem pouze hrál a dělal si pár Questu. Další výhoda stačí udělat pouze na své main postavě a transmogy dostanete na všechny své postavy 👍

Yuuka 27.10.2020 09:13

To sice ano že to padá všude ale má to být bonus ke sběratelská edici a ne odměna za několik dní farmení.
Tobě to trvalo 3 dny a někomu kdo má na tohle extrémní smůlu to může trvat týden.
To je to co mi vadí

Gwein 27.10.2020 10:11

@Yuuka
Upřímně hrál jsi BFA? To ještě někoho překvapuje že to není jen tak. Jen celej průser s azerite powerem byl fiasko a je to dodnes hrozně špatný. Celkově mi to nepřijde jako hrozný. Sám sidce ještě nemám quest hotový. Ale nespěchám na to. Mám asi 31/40. Ono to prostě nadropuje není kam spěchat. Kdo to chce honem honem. Hold ať si stoupne na 4 hodiny k blood gatě k nazmiru. Líp to nejde. Ale po X letech hraní. Jsem to v podstatě čekal a nepřijde mi to tak hrozný. Ve hře jsou mnohem víc alarmující věci na které by se měli soustředit. S pozdravem a přáním hezkého dne. Gwein

Yuuka 26.10.2020 23:08

Díky alespoň vím kde mám ty věci hledat.
Ale ten šílený grind na transmog? Opravdu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet