Shadowlands – V novém datadisku zmizí bonus rolly

  Shadowlands    Bonus Roll    Weekly   

Shadowlands se prozatím jeví jako datadisk, se kterým přichází jisté spektrum změn na poslední chvíli. U některých z nich se však nedá přesně určit, zda budou k lepšímu, či horšímu. Názory se napříč komunitou mnohdy různí. Poslední změna, která by s příchodem Shadowlands měla přijít a která by jisté kontroverze vyvolat mohla, se týká odstranění bonus rollů. Souvisí to se změnami ohledně weekly chest a jejich propojení do tzv. Great Vault, jež bude průsečíkem týdenních odměn z PvP raidů a M+. V podstatě se bude jednat o jednotné místo, kde si lze vyzvednout svou týdenní odměnu, přičemž volba contentu bude čistě na vás. Blizzard tudíž usoudil, že bonus rolly by po zavedení této změny už nebyly příliš relevantní, jak říká i prohlášení vývojářů:

Blizzard zdroj

 

Bonus rolly již nebudou existovat. Jejich funkci přebírá Great Vault jakožto nový koncept, obzvláště, co se týká raidingu. Tento princip se odrazí i v ostatních aktivitách. Dokončení například Mythic klíčů na úrovni 15 a výše bude zahrnovat možnost volby odměny až tří předmětů (itemů) s ilvlem 226 z Great Vault.

 

Uvítáte tuto změnu, nebo byste byli raději, aby bonus rolly zůstaly?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kaspo 24.09.2020 09:37

Nie je to tak, že ak dokončím požadovaný počet M+ a v raide zabijem určitý počet bossov, tak si za každú aktivitu, teda M+, raiding, môžem vybrať odmenu, ktorú Great Vault ponúka. Čiže jednu za M+, jednu za raid.
Alebo som systém Great Vault zle pochopil?

Bellatrix 25.09.2020 17:24

Mělo by to být tak, že Great Vault tě odmění jedním itemem, ale čím víc jsi splnil během daného týdne aktivit, tím víc typů itemů budeš mít na výběr.

Viz WoWhead: "You will only ever get one item. Completing additional objectives only increases the number of choices from which you can select your one piece."

https://www.wowhead.com/guides/great-vault-weekly-chest-objectives-rewards-shadowlands

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet