Shatterspear Village, FF

shatterspear village Nejprve bych nás rád ospravedlnil z menšího množství novinek. Já (Adam) a Jerryky tvrdě pracujeme na novém redakčním systému a designu pro web, který chci spustit nejspíš druhý říjnový týden. Navíc Serwak má rozbitý počítač, ale požádal mě, abych uveřejnil jeden z jeho dalších článků o zajímavých místech. Tentokrát popisuje skrytou vesnici severního Kalimdoru, kterou asi budou znát jen hodně zcestovalí hráči. Mám na mysli trollské osídlení Shatterspear Village.

Shatterspear Village (neboli vesnice tančících trollů) je malá vesnice obývaná trolly kmene Shatterspear kmenu. Shatterspear trollové jsou přátelští k Hordě a neutrální k Alianci. Vesnici si můžete prohlédnout z hippogrypha při letu do, nebo z Nighthaven v Moonglade. Najdete ji v horách u souběhu hranic Darkshore, Moonglade, Felwoodu a Winterspringu. Toto místo se řadí do kategorie "nepřístupných" míst a geograficky se řadí k Darkshore.

Do článku o Festivalu Fantazie jsem také přidal 6 fotek pořízených na přednášce. Bohužel světelné podmínky nebyly optimální, omluvte prosím jejich kvalitu. (díky Novomovi)



Mouse mi také poslal jeden úsměvný screenshot, který "odhaluje" novou hratelnou rasu Felguardů, která je v područí warlocků... (předem upozorňuji, že je to vtip, nehodlám nikomu na shoutu vysvětlovat, že za démony hrát nepůjde!)

Nakonec bych ještě chtěl upozornit na tři hrdiny, kteří byli sice přidáni na web, ale asi o nich nebyla zmínka v novinkách. Náruživí návštěvníci našeho webu si ale určitě všimli, že tyto články jsou zde již déle než měsíc :). Pokud již uveřejněni byli, pak se omlouvám. UPDATE (Jerryky): Wada mě nedávno upozornil na zajímavý screenshot, jedná se o cat formu pro Trolla Druida, obrázek najdete v sekci Cataclysm.

UPDATE (Janty): přidal jsem ještě další dva hrdiny
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet