Reginald Windsor

  Reginald Windsor    Lore    Postavy   

Rginald Windsor byl svého času legendární rytíř a vojevůdce. K tomu mu dopomáhalo hlavně jeho epické kladivo Ironforce, ukované z jednoho velkého kusu Temného železa a pokryté Trpasličími runami.

 

Historie



Reginald WindsorReginald byl pověřen vedením Aliančních vojsk v oblasti Burning Steppes. Tato vojska měla kontrolovat vliv blackrockských orků. Jejich moc ovšem stále rostla, a tak se Windsor se svými muži vydal do Blackrockské hory na průzkum. Povedlo se mu zde zjistit pravou identitu Katrany Prestor. Jeho skupinu však přepadli Dark Iron trpaslíci. Všichni Windsorovi vojáci byli zajati a uvězněni. Pouze jednomu vojákovi se podařilo uniknout a oznámit přepadení v aliančním táboře. Windsorovo kladivo si přivlastnil vůdce Dark Iron trpaslíků, Dagran Thaurissan.


Později byl Windsor osvobozen a se svými důležitými informacemi se vydal do Stormwindu. Katrana na něj uvalila zatykač, ale Reginaldovi se povedlo přesvědčit velitele Stormwindských vojsk, Marcuse Jonathana, o skutečné Katranině identitě. Spolu se vydali do Stormwindského hradu odhalit Bolvaru Fordragonovi hrůznou pravdu. Katrana odhalila svou skutečnou podobu a přivolala svá vojska. Než utekla z boje, stačila ještě Reginalda smrtelně zranit. Záchranu Stormwindu tedy musel Reginald vykoupit svým životem.


Stav: Mrtvý
Frakce: Aliance, Stormwind
Rasa: Člověk
Postavení: Maršál Stormwindské armády
Povolání: Warrior

 

Trivia

V Hearthstone je jeho obrázok použitý ako Goldshire Footman.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 19.03.2013 20:09

Čistý pán pravý alík horda nemá takýchto hrdinov.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet