Předobjednejte si Shadowlands kolektorku

  collector's edition    kolektorka    shadowlands   

Po delším čase od oznámení Shadowlands Collector's Edition konečně můžeme s klidným svědomím napsat, že si ji budete moci pořídit i v Česku, popřípadě na Slovensku. Prozatím jde jen o předobjednávky, samotný produkt vám dorazí někdy poté, co hra i kolektorka oficiálně vyjdou. Zatím jen víme, že datadisk Shadowlands vyjde ve čtvrtém kvartálu roku 2020.

 

Předobjednání kolektorky

V našich luzích a hájích si momentálně můžete kolektorku předobjednat buď z českého JRC, nebo slovenského Brlohu. (Za informaci o spuštění předprodeje na Brlohu děkujeme čtenáři WoWfanu elspoonovi.)

Emailem jsme kontaktovali rovněž Xzone, zda u nich bude kolektorka dostupná, ale bohužel se nám zatím nedostalo žádné odpovědi.

 

Obsah kolektorky: Fyzické předměty + digitální soundtrack

Covenants Sigils – Kolekce čtyř odznáčků: Přidejte si do své sbírky odznáčků symboly všech čtyř Covenantů a ozdobte si svůj batoh, oblečení nebo si je pověste na krk.

Art of the Shadowlands: Prozkoumejte vývoj vizuální stránky azerothského posmrtného života. K tomu vám poslouží tento artbook v pevné vazbě, z něhož se můžete dozvědět spoustu informací o aspektu Warcraft univerza, který byl zatím prozkoumán jen velice málo – až doteď.

Shattered Sky Mousepad: Staňte se svědky okamžiku, kdy Sylvanas roztříštila závoj mezi životem a tím, co leží za ním, a navždy tak změnila osud Azerothu. Historický okamžik je zvěčněn na této podložce pod myš.

Collector's Edition Digital Soundtrack Key: Stáhněte si strhující orchestrální skladby soundtracku Shadowlands – což je dokonalá hudba k navození té správné nálady k prozkoumávání sféry za závojem.

 

Obsah kolektorky: In-game předměty

Enscorcelled Everwyrm mount: Vyrazte na vaše další dobrodružství na hřbetě tohoto nadpřirozeného stvoření z čiré animy.

Anima Wyrmling pet: Prozkoumejte život po životě po boku svého nového společníka.

Vestments of the Eternal Traveler: Použijte svého Everwyrma k započetí questu, na jehož konci získáte Vestments of the Eternal Traveler, zbrusu nový transmog set.

Wraithchill, kosmetická zbraň: Odemkněte si nový, mrazivý kosmetický efekt pro svou zbraň. Stejně jako u jiných iluzí lze Wraithchill aplikoval jen na určité typy zbraní.

Eternal Traveler's Hearthstone: Vraťte se na místo, k němuž máte navázaný svůj Hearthstone, s kosmetickým efektem zakřivování reality.

Shadowlands-Level character boost: Boostněte si jednu postavu, aby byla připravena na obsah Shadowlands.

 

Klíč na Shadowlands

Rovněž získáte Epic Edition digitální klíč k odemčení plné verze Shadowlands a 30 dnů game time. Klíč je na PC nebo Mac.

 

Upgradování z Base, Heroic nebo Epic edice na Collector's Edition

Pokud jste si už zakoupili digitální kopii Shadowlands a chcete upgradovat na Collector's Edition, Blizzard vám automaticky vrátí částku, kterou jste zaplatili za digitální kopii, ve formě Blizzard Balance. Musíte si ale aktivovat klíč z Collector's Edition před 31. březnem 2021, později by se vám už peníze nevrátily. Jakmile zadáte klíč z Collector's Edition, částka za původně zakoupenou edici se vám připíše na váš účet automaticky podle toho, kolik jste původně zaplatili.

 

Plánujete si kolektorku pořídit? A pokud ano, je to spíše kvůli fyzickým předmětům, nebo těm virtuálním? Jaké kolektorky z minulosti vlastníte a kterých si nejvíce ceníte?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nagasek 04.09.2020 13:07

Poradi nekdo jak to je s tim 30dni zdarma rad bych zacal hrat uz driv nez to vyjde prave kvuli vydani pre-patche takze si mesic zaplatim a co pak? Vyjde sberatelka vyjde shadowlands tech 30dni zdarma se mi pricte nebo mi to dalsi mesic stahne z uctu jak to funguje?

nagasek 04.09.2020 20:45

Bellatrix-potreboval bych poradit doufam ze neprijdu tim o tech 30dni zdarma nejak tim ze budu mit predplacene svoje uz ...

Bellatrix 04.09.2020 20:55

@nagasek Měl by tam být kód, který když člověk aktivuje, přičtou se mu ty dny zdarma.

Šéfredaktor WoWfan.cz

nagasek 06.09.2020 11:34

@Bellatrix diky uz jsme si psali na discordu tak snad to tak bude verim ze jo kdyztak support od blizzardu kdyby neco

julobaco 10.08.2020 11:55

Vážený hráči,

píšu Ti info ohledně změny ceny u Tvé předobjednávky č. XYZ na sběratelskou edici WOW: Shadowlands. Cena se zvýšila na 129,99,- EUR a je limitována 1ks na osobu.
Pokud máš o svoji objednávku stále zájem, ozvi se nám prosím do 21.8.2020 a my s tvojí objednávkou č. XYZ budeme počítat.
Potvrď nám prosím svou objednávku. Pokud se nám neozveš, budeme považovat tvojí objednávku za zrušenou!

Pokud máš jakékoli otázky ohledně své předobjednávky, neváhej se ozvat a uveď prosím číslo objednávky.

Děkujeme Ti za pochopení.
S přátelským pozdravem,


--
Tím Brloh.sk
Zákaznická podpora

JRC SK s.r.o.
Heydukova 14, 811 08 Bratislava 1
Email: podpora@brloh.sk | Web: Brloh

Cracky 10.08.2020 12:20

taky mi přišlo. Jako asi na to kašlu. Za 2,5k si říkám ještě dobrá koupě (ač podle některých to za ty peníze nemá cenu, že tam nic není, ale do poličky dobré), ale za 3,5k to fakt kašlu. Za ty prachy tam fakt nic není....nebo něco přihodili, když se navýšila cena?

Joe 10.08.2020 13:21

@Cracky
Jo taky na to kaslu, nepridaj tam nic jen proste zvedli cenu o litra

Hromovapest 12.08.2020 13:52

Taky mě dneska přišel email. Ať si to Blizzard tedy nechá. Sprostá zlodějna.

Cyonko 09.08.2020 18:28

Zdravím, měl jsem zrovna dovolenou.... Nevíte prosím o nějakém jiném zdroji. Díky

Bellatrix 09.08.2020 20:37

V tenhle moment máš už šanci zkusit leda Amazon, Ebay a lidi, co si to předobjednali proto, aby to pak mohli přeprodat.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Joe 10.08.2020 13:25

Do par dni budou nejaky kusy na JRC, zvedli cenu o litra na 3500 takze plno lidi stornuje vcetne me

nagasek 28.07.2020 12:52

Ze by uz to na JRC nebylo? pred par dny jsem si to tam predobjednal masakr

Lockdaar 29.07.2020 08:34

Jo už to nemají no, naštěstí jsem si to předobjednal hned první den, tak by se na mě mělo snad určitě dostat ^^ vydrželo to tam asi jen 5 dní a už jsou pryč..

nagasek 02.08.2020 17:23

@Lockdaar tak pokud mate objednano je jistota ze to dostanete... ja to taky objednal hned prvni den co to tam bylo

Reeki 26.07.2020 18:43

za 2500kč no nekup to, tohle si může koupit jen mamlas

Batole 27.07.2020 01:09

Kdyby ta edice obsahovala nějakou figurku, tak proč ne, ale tohle jsou více méně tři tisíce jen za kartonovou krabici. Mnohem výhodnější je koupit si například nějakou figurku z blizzard shopu za podobný peníz: https://www.blizzardgearstore.com/stores/blizzard/en/c/shop-by-game/world-of-warcraft Tyto sběratelské WoW edice jsou opravdu předražené a jejich obsah je bezcenný. Když to porovnám s ostatními sběratelskými edicemi jiných her ve stejné cenové kategorii, tak ty obsahuji vždy figurky a plno dalšího hmatatelného obsahu. Taky třeba taková 15th Anniversary Collector’s edici WoW s Ragnaros byla pecka a cena byla stejná jako cena této sběratelky, která oproti 15th edici obsahuje ho*no. Nicméně beru na vědomí, že sběratelé chtějí zaplnit místo na poličce pěknou krabicí.

Reede 27.07.2020 12:01

Souhlasím, tohle je za hodně peněz docela dost málo muziky a navíc bych řekla, že ta krabice se moc nepovedla, všechny předchozí vypadají mnohem líp.

Lockdaar 27.07.2020 14:13

@Reede ten vzhled té krabice není bohužel tak decentní jako u minulých, přijde mi takový zbytečně moc barevný. Jinak bohužel je fakt, že těch věcí je tam čím dál méně, sice je pravda, že je tam zase teď víc virtuálních věcí a i k tomu nově dávaj 1 měsíc herního času oproti předešlým sběratelkám, ale raději bych tam měl spíš teda víc těch fyzických věcí - zejména dvd s BTS a cd se soundtrackem. Vadí mi to, ale když se mi po x letech podařilo konečně sehnat sběratelku vanilly co mi jediná chyběla, tak si tuhle sběratelku stejně koupím, jelikož když už mám všechny tak nechci, aby mi nějaká chyběla. Ale celkem mě to štve u té shadowlands sběratelky tohle

nagasek 24.07.2020 21:31

Tak ma cenu cekat na xzone ja bych radeji tam jelikoz tam nakupuju poslednich 6 let... Kdy to ma vubec vyjit je vubec realny treba konec rijna? Nebo spise Listropad a Prosinec?

Bellatrix 24.07.2020 22:21

Reálný je i konec října. Ale zatím se jenom ví, že to bude někdy ve čtvrtém kvartálu 2020. Čili říjen/listopad/prosinec.
Jestli má cenu čekat na Xzone, to je otázka. Nemáme potvrzeno, že se to u nich na skladě vůbec objeví.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 25.07.2020 19:10

Těžko říct, nijak se zatím vůbec nevyjadřujou, já když na ně minule čekal s tou sběratelkou k 15. výročí, tak se mi to hodně vymstilo, jelikož ji ve finále neměli, tak jsem tuhle Shadowlands sběratelku vzal hned pro jistotu tentokrát u toho JRC, i když bych raději taky nakoupil spíš u xzone, nakupuju tam skoro 11 let a mám tam našetřený kredity, tak bych z toho měl pak i nějakou slevu. Ale mám takové neblahé tušení, že zklamou asi 2x po sobě a tu sběratelku mít nebudou. Nevím, co se u nich děje ale je to škoda když si vzpomenu, jak tenkrát pořádaly ty půlnoční předprodeje na WoW (a hlavně se na ně dalo spolehnout a bylo jistý, že sběratelku na novej datadisk mít budou, nekoukal jsem tenkrát ani někam jinam a jen jsem čekal, až nahoděj předprodej) a teď už možná 2x po sobě sběratelku na WoW mít nebudou...

Batole 25.07.2020 20:20

@Lockdaar Xzone se už delší dobu zaměřuje výhradně na prodej předmětů (merchandise) a hry jsou na druhém místě, protože Steam a internet. Xzone dnes žije díky prodeji předmětů.

nagasek 28.07.2020 12:56

@Bellatrix
To jo to je mozne ale spis bych pocital nekdy behem listopadu si myslim. Hodne lidi hejtuje ze ta edice moc nema ale moc lidi si neuvedomuje ze k sberatelce je pekny bonus v podobe 30dnu herni doby coz je pres 300kč urcite. A pro lidi co se vraci do wowka po delsi dobe a nemaji aktivni placeni tak je to takova tresnicka na dortu osobne se mi to zamlouva treba bez toho tahaku na ten mesic herni doby k tomu by to uz tak zajimave asi nebylo

Michaxla 24.07.2020 12:01

Kolik tak bude stát? ))

Bellatrix 24.07.2020 20:04

Už se dá předobjednat. Stačí rozkliknout ty odkazy na JRC nebo Brloh.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 23.07.2020 23:11

Předobjednal jsem si ji řekl bych jen pár chvil co ji na JRC dali do nabídky. Xzonu jsem se taky předtím ptal, jelikož nakupuji téměř vždy tam, ale na JRC to bylo dřív, tak jsem ji hned pro jistotu vzal tady, aby se mi nestalo to samé co s tou sběratelkou k 15. výročí, kdy jsem spoléhal na xzone, jelikož jsem u nich nakoupil i ty předešlé sběratelky a bohužel se mi to vymstilo a i prodražilo, jelikož ji ve finále nezajistili a já ji pak musel shánět a koupit za mnohem dráž u překupníka. JRC ji asi jako jediní tenkrát měli, ale tam jsem to bohužel ze začátku nehlídal a samozřejmě jsem ji pak prošvihnul, protože už byla vyprodaná.
Nemáte náhodou někdo pro zajímavost informace z redakce, jak je to s tím českým distributorem Blizzard her, jak se to tu tenkrát psalo, že je s ním v ČR nějaký problém? Nevím teď jistě ale trochu mi přijde, že ty sběratelky tu mělo předtím v Česku víc obchodů a i je měli rychleji v nabídce, jakmile sběratelku Blizzard odhalil.

Aenar 24.07.2020 00:27

Myslim ze byl problem s knihama a prekladanim. Ale opravte me jestli se etu.

Jinak diky za upozorneni. Objednano :-)

Lockdaar 24.07.2020 09:58

@Aenar s knihama a překlady něco taky tenkrát myslím bylo, já měl na mysli ale tohle https://www.wowfan.cz/clanek/distributor-her-activisionu-a-ea-v-cr-konci-kvuli-dluhu tam se píše, že to převzala jiná společnost ale ta se nesmí po určitou dobu angažovat v činnosti, kterou by konkurovala pobočce té ukončené společnosti s pobočkou v Polsku. Ale nevím, jak to tedy je , když jsem se spolu s dotazem na tu sběratelku ptal u xzone, jak je to s tím českým distributorem a jestli tam nebude nějaký problém, tak řekli, že ne a že je to stále ten samý (ABC Data s.r.o.).
To jsem se ptal v minulém komentáři ale jen tak pro zajímavost, teď už by to mělo být snad jedno, když ji mám předobjednanou, tentokrát sice jinde než u xzone, ale předpokládám, že ji snad na 100% dostanou když už na ni dali předobjednávku velmi nerad bych ji sháněl potom zase někde přes překupníka za násobně vyšší cenu, když by třeba z nějakého důvodu ve finále nebyla tady k dostání kvůli distributorovi.

Bellatrix 24.07.2020 20:06

@Lockdaar Ráda bych ti odpověděla, ale já tady těm věcem kolem distribuce atd. bohužel vůbec nerozumím. To jde naprosto mimo mě.
Ale minimálně to vypadá, že není problém se sehnáním WoW produktů.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 24.07.2020 20:07

@Aenar S knihami je to jiná věc, tam jde o ne/udělení licence na překlady přímo Blizzardem. Nejde o prodej.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 24.07.2020 20:36

@Bellatrix jo s ostatními WoW produkty asi problém není, jde spíš jen o ty samotný sběratelky, jelikož jak jsem psal výše, přijde mi že předtím je tady nabízelo víc obchodů a i je měli dříve v nabídce, jakmile Blizzard novou sběratelku oznámil, minimálně aspoň u toho xzone to tak bylo, který ji ale v nabídce teď (zatím) vůbec nemá. Buď jich dělá teďka Blizzard záměrně méně a nebo jich ten distributor nedokáže zařídit větší množství kusů, aby je měli i další obchody, těžko říct.

Bellatrix 24.07.2020 22:19

@Lockdaar Spíš bych řekla, že jich Blizzard dělá záměrně méně. Působí to tak na mě.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet