Spekulace: Kdy vyjde patch 7.3.5?

  patch 7.3.5    call of the scarab    ulduar   

 

Přesné datum vydání patche 7.3.5 sice zatím neznáme, ale po celém internetu se živě spekuluje, kdy by patch asi mohl vyjít. Dvě možná data se dají vyvodit z jistých herních událostí.

 

Všechny články věnované patchi 7.3.5 najdete v příslušné kategorii.

 

1. odhad – 16. ledna

 

Kolegové z WoWheadu se domnívají, že bychom se patche 7.3.5 mohli dočkat už příští týden, 16. ledna. Proč? Kvůli micro-holiday Call of the Scarab, který bude probíhat od 21. do 23. ledna. Event je upomínkou na otevírání bran Ahn'Qiraj, a pokud patch 7.3.5 vyjde ještě před tímto eventem, mohl by Call of the Scarab poskytovat odměny v podobě mountů item #151626 a item #151625.

 

2. odhad – 13. února

 

Důvody tohoto odhadu jsou podobné, neboť se týkají další herní akce. Tou je Northrend Timewalking Dungeon event, který je naplánovaný na 13. – 20. února. Pokud by patch 7.3.5 vyšel předtím, mohl by Northrend Timewalking zahrnovat netrpělivě očekávaný Ulduar Timewalking.

 

Zároveň by 13. únor kopíroval trend spouštění patchů 77 dní po významných herních událostech. (To však neplatilo vždy.) V tomto případě by šlo o 77 dní od spuštění Antoru.

 

Co přinese patch 7.3.5?

 

 

Pokud jde o nové rasy, tak k těm se v patchi 7.3.5 ještě nedostaneme. Dá se ale očekávat herní obsah, který bude příchod nových ras předznamenávat – jednou z prvních vlaštovek jsou ambasády, kromě nich možná občas zaslechneme nějaké to povídání NPC a podobné nenápadné, leč potenciálně významné drobnosti. Mějme tedy oči otevřené!

 

Jaký je váš osobní odhad vydání patche 7.3.5?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Regon 11.01.2018 16:46

Podle mě by měli vydat pokud ne 7.3.5 tak alespoň samotný Ulduar protože by od nich bylo fakt hnusný nechat nás čekat možná i přes půl roku než zas bude lich king timewalking

Akari 11.01.2018 16:29

Připadá mi celkem nepraktické vydat nové změny v expení a přitom neuvolnit aspoň ty 4 nové rasy, když už přidali tu možnost získat ten racial armor pomocí expení, tak bych očekával, že to vydají v ten stejný moment. No možná se to nakonec i stane a změny v expení budou až později.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet