Wound in the World - Šílený Ogmot a jeho vize

  twilight's hammer    silithus    il'gynoth   

 

Následující text obsahuje příběhové spoilery.


 

EDIT: Texty byly na PTR upraveny a jsou nyní napsány ve stylu, z něhož je jasně patrné, že text sesmolil ogr. Informační obsah však zůstal prakticky totožný.

Novou verzi Ogmotova deníku si můžete přečíst ZDE.

 


Když jsme si před dvěma týdny povídali o Wound in the World v Silithu, zmiňovali jsme i přítomnost pár rare mobů, kteří v patchi 7.3.5 oživí jinak poněkud mrtvou krajinu. To jsme ale ještě netušili, že tam možná bude víc živo, než by nám bylo milé. V jednom z nejnovějších PTR buildů totiž přibyl do hry item, který slibuje spoustu zábavy (a záhad).

 

Jde o knížku item #156852, která bude padat z rare elity npc #132591. Ogmot je ogr, který nejen že je členem Twilight's Hammer – kultu uctívajícího Staré bohy –, ale navíc si vysloužil přízvisko "Šílený". (Vidíte, slibovala jsem vám, že bude zábava.)

Ogmot

Knížka se věnuje vyprávění toho, jak se Ogmot, dříve zvaný Rozvážný (Steadfast), stal Ogmotem Šíleným. A pokud hádáte, že v tom mají prsty (pardon, chapadla) Staří bohové, tak... máte samozřejmě pravdu. A stejně tak máte pravdu vy, kdo jste hádali, že v Silithu se velmi brzy začnou dít zajímavé věci.

 

Texty zrozené z šílenství

 

Kniha sestává z 10 stránek, které vyprávějí příběh chlapce uprostřed války. Chlapcův život vezme dramatický obrat, když začne naslouchat šepotu tajemných mistrů.

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Tajemství v mysli služebníka

 

Tak... a co teď s tím? Sehnat dobré nakladatelství, které by Ogmotovi jeho deník vydalo? Zařídit mu kvalitní psychoterapii? Asi budeme muset zůstat u toho, že si jeho zápisky pěkně rozebereme.

 

V prvé řadě je zřejmé, že Silithus se stane dějištěm důležitých událostí. Někteří z vás důvtipně podotknuli, že Silithus nejspíš nebyl zvolen jen tak náhodou (a to jak ze strany vývojářů, tak ze strany Sargerase). Že bychom se dočkali návratu C'thuna? Víme, jak rád Blizzard recykluje záporáky... Každopádně, ze Sargerasovy čepele a rány v povrchu Silithu určitě ještě vzejde nějaká neplecha.

 

Předchozí noci jsem měl sen o dvou obrovských armádách, které se střetly v oceánu krve. Pod nimi se svíjely stíny. A povstávaly.

Člověk nemusí být zrovna génius ani mimořádný taktik, aby mu došlo, že pustit se do sebe hned poté, co Azeroth zažehnal jednu hrozbu, asi nebude ten nejlepší nápad pod sluncem. Ale co už, stalo se (tedy spíše stane). A pokud jste si někdo vsadili na "válka mezi Aliancí a Hordou odvede pozornost od dalšího nebezpečí, a to nejspíš nebezpečí s kupou chapadel", jděte si vyzvednout svoji výhru.

azerit

Život se vrací na toto mrtvé místo. Napřed přišli brouci. Teď se tu kradou goblini. Baží po krvi... tím jsem si jist.

Brouci budou nejspíš silithidi, ti v Silithu asi nikoho nepřekvapí. Zmínění goblini se objevili v prologu k Before the Storm. Goblini budou v Silithu nejspíše těžit azerit, což je vykrystalizovaná životní síla Azerothu, tedy de facto krev. Co ale znamená ta poznámka o mořích? Nachází se někde tak rozsáhlé naleziště azeritu, že nám to všem vyrazí dech? Nebo Ogmotovi pánové plánují Titánku-Azeroth ještě více zranit, aby dále a silněji krvácela?

 

Pastýřka, zahalená stíny své minulosti, bezmezně milována stádem svých slepých ovcí. atd.

Návrat Azshary opět confirmed.

 

Oko čepele nás všechny pozoruje. Jaktože to nevidíte?

Toto je ovšem poněkud znepokojivé. Jde jen o výplod paranoidní mysli, nebo nás Sargerasův meč opravdu může nějak sledovat? Co když Sargeras díky němu ví, co se na Azerothu děje? Co když právě z toho důvodu svůj meč do planety zarazil, a ne (jen) proto, aby zranil Titánku?

0zp7q6b4ym_e428285ca8b95b0a945e0a0ea4fcbae9c94a4d70_1508277141_519.jpg

První z jeho lží byla vyřčena. (The first of his lies has been offered.)

Tady to začíná být opravdu zajímavé. Ogmot zde bezesporu odkazuje na nekonečně přetřásané "Chlapecký král slouží u pánova stolu. Nabídne vám tři lži." (The boy-king serves at the master's table. Three lies he will offer you.)

Většinou se lidé kloní k domněnce, že je řeč o Anduinovi. Jednak je to první a jediný chlapecký král, který člověku přijde na mysl, a kromě toho jakožto kněz má určitou potenciální vazbu na Prázdnotu (Void) a tím i Staré bohy. Christie Goldenová, autorka Before the Storm, kromě toho před pár měsíci zveřejnila podivný tweet, v němž naznačuje, že s Anduinem snad není/nebude něco zcela v pořádku.

A najednou se dozvídáme, že první ze slíbených tří lží už měla být vyslovena. Co řekl někdy v nedávné době Anduin, co by se mohlo později ukázat jako lež? To je otázka především na vás, co čtete tento článek – podělte se v komentářích o své tipy.

Popřípadě – o koho jiného by se ještě mohlo jednat, pokud ne o Anduina?

 

Další přijde vzápětí.

Další z oněch slíbených lží? Ale proč by obě poznámky o lžích nenásledovaly těsně za sebou?

 

Vázán Trůnem? Ne... nevázaný. (Bound by a Throne? No... boundless.)

Kdo? Co? Proč? Proč je trůn s velkým počátečním písmenem? Je to náhoda, nebo záměr? O čí trůn jde? A proč je ten někdo nevázaný? *autistic screeching*

Potřebuju na vzduch, dáme si reklamní pauzu.

 

Takže. Neručím za to, že se mé uvažování ubírá správným směrem, ale jako první jsem si vybavila Sargerase a Seat of the Pantheon, kde byl uvězněn (viz závěrečný cinematic k Antoru). Seat of the Pantheon sice nemá v názvu "Throne", ale zato Titáni tam mají své trůny a Sargeras rozhodně je "bound".

Pokud by text opravdu odkazoval na něj, znamenalo by to vážné varování. Že Sargeras není tak bezpečně pod zámkem, jak si myslíme. (Související článek zde.)

 

Ale proč by se v textech pátého dne Ogmotova deníku střídaly poznámky o Anduinovi a Sargerasovi? Nepleteme se v jednom z nich? Nepátráme špatným směrem?

Uvítám veškeré vaše nápady.

 

V jednom z komentářů na WoWheadu uživatel Seroster navrhl, že "trůn" by mohl být trůn Krále lichů a "chlapecký král" Bolvar Fordragon – v tom smyslu, že je ve své "funkci" poměrně nový. Jiný uživatel WoWheadu poté usoudil, že již vyřčená lež by tudíž mohlo být to slavné "Řekni jim, že Král lichů je mrtvý... a že Bolvar Fordragon zemřel s ním!" (Tell them only that the Lich King is dead... and that Bolvar Fordragon died with him!)

 

Dorazila skupina kultistů. ... Hovoří o Argu. O tom, který byl probuzen. O vítězství, kterého si nikdo nepovšiml.

Zde je řeč nejspíš o Titánovi Argus the Unmaker, s nímž jsme bojovali na konci Antoru. Ale co má být zač to "vítězství, kterého si nikdo nepovšiml"? Výhra nad Argem a Sargerasem se dala jen velmi těžko přehlédnout. Takže oč jde? Stalo se mezitím něco, čemu jsme kvůli anabázi na Argus nevěnovali dostatečnou pozornost?

Že ti Staří bohové mezitím něco prováděli na Azerothu! Člověk je chvilku nehlídá...

 

Hvězda na mě hledí. Musím se schovat před jejím pohledem.

Seat of the Pantheon po uvěznění Sargerase září na azerothské obloze v podobě rudé hvězdy. A Ogmota z nějakého důvodu značně znepokojuje. Pročpak asi?

hvězda

Dýka mluvila pravdu.

Dýka bude nejspíš naše stará známá užvaněná Xal'atath. V čem přesně měla pravdu... to je moc dobrá otázka.

 

Už je to příliš dlouho, co jsem byl utopen.

Wut?

Pokud pominu nějaké ujeté fetiše, co by členové Twilight's Hammer klidně mohli mít, jde dost možná o odkaz na Il'gynothovo "Abyste ho nalezli, utopte se v kruhu z hvězd."  – nejspíš ve smyslu "ponořte se do kruhu z hvězd" (To find him, drown yourself in a circle of stars.) Ten, koho máme nalézt, je nejspíš N'Zoth, poslední Starý bůh, s nímž budeme mít bezpochyby velmi brzy tu čest. Ale co je zač "kruh z hvězd", to je další moc dobrá otázka. Lidé v této souvislosti často zmiňují Suramar a Soumračné (Nightborne), neboť ti mají ke zkoumání hvězd velmi blízko (viz např. Star Augur Etraeus).

A nebo že by to nějak souviselo se Seat of the Pantheon? Ale to jednak není skutečná hvězda, jen se tak z dálky jeví, a jednak jde o jediný nebeský objekt, ne vícero...

 

Probudil mne její křik. Rozechvěl mne její šepot.

Když byla na straně 4 zmiňována nějaká žena, šlo (pravděpodobně) o Azsharu. Je o ní řeč i zde? Dostáváme tak k dispozici první jasnou předzvěst návratu Azshary? Připomínám, že již bylo potvrzeno, že bude bossem ve druhém raidu datadisku Battle for Azeroth. Rovněž nezapomínejme na to, že Azsharu stvořil N'Zoth a ona by mu nyní měla sloužit – přinejmenším na oko. Nedá se vyloučit, že přitom sleduje své vlastní cíle.)

 

Požehnání od Mistrů. Konečně rozumím!

Good for you. Taky bych ráda.

utp3oklgd1_965f5565959c9e91ecb8a1faa3324b3ca6bb5a69_1503402543_6224.jpg

Dveře. Cesta. Naše. Naše.

Opět se zde odkážu na Il'gynotha a jeho "Pět klíčů nám otevře cestu. Pět pochodní nám ji osvětlí." (Five keys to open our way. Five torches to light our path.)

Nejčastější teorie je, že oněmi klíči jsou Pilíře stvoření (Pillars of Creation). Zde asi žádný přelomový objev neuděláme, ačkoli si ráda vyslechnu vaše teorie.

 

Blázen! Kruh nás probudil všechny.

Zase (nejspíš) ten "kruh z hvězd". A nebo možná jen metaforický kruh, o němž rovněž hovořil Il'gynoth v návaznosti na náš příchod do Emerald Nightmare: "Kruh je téměř uzavřen." (The long circle is nearly complete.)

Ať tak nebo onak... trochu mi připadá, že ve svém posledním zápisku už Ogmot nemluví ani tak sám za sebe, jako spíš že za něj mluví jeho pánové. Pokud ano, měla bych pro ně taky jeden vzkaz:

VYJADŘUJTE SE SAKRA SROZUMITELNĚ!

 

Tak povídejte: kdo je podle vás chlapecký král? Kde leží kruh z hvězd? Jakými dveřmi do našeho světa vstoupí zlo a čí křik to Ogmot slyšel desátého dne? A co dalšího vás v návaznosti na Ogmotův deník napadá?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hlavtav 22.01.2018 07:33

No slepi by se dali brat i ilidary jen nevim koho by mohli jako nekoho zenskeho pohlavi nasledovat

Gloomys 05.04.2018 16:44

co ta DH co se objevuje v cinematikach, po odchodu illidana by to mohla byt ona, kdo povede DH

Bellatrix 04.01.2018 22:32

Doplnila jsem menší update – viz začátek článku.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lyra 29.12.2017 18:19

"To find him, drown yourself in a circle of stars."
Hvězdy mohou znázorňovat oblohu tak možná máme něco/někoho najít právě tam a tuším že se něco rojí na měsíci Elune. No v Tomb of Sargeras v té roomce jak jsou sisters of the moon je na podlaze měsíc Elune (řekl bych že ho tam nakreslili elfové někdy za dob vlády Ashary). V Antoru burning throne u Eonar je ve skyboxu vidět něco moc podobnému měsíci Azerotu (jizvy na povrchu atd...) ale k tomu má Elune na sobě ještě nějaký voidový fuj co před 10k lety neměla. A jako třešnička na dort tu je v Nightholdu Etraeus. Jestli si ještě někdo vzpomíná jak nám uprostřed boje ukázal tu "vizi budoucnosti" co nás má zničit nebo co. Ukázal nám planetu kompletně posetou nějakou temnotou a chapadly. Jenže ta planeta má zase stejný jizvy jako ten měsíc v Antoru a ToS. Podle mě ten měsíc přes 10 000 let snaží právě to "něco" nakazit a povede se mu to až za nějakejch x let jak nám ukázal Etraeus.

Galifrej 29.12.2017 16:16

No, namísto abychom se nějak přibližovali k rozklíčování všech těch šepotů, nám otázek stále přibývá. Ale koukám, že tady ještě nejedou alobalový čepice naplno a pořád je Sargeras (na rozdíl od divočiny internetu) považován za nejšpatnějšího. Jistě, udělal hrozný věci, ale čím dál víc se ten jeho cíl začíná zamlžovat.

Každopádně ten zásah nebyl náhoda a zajímá mě nejvíc jestli ten meč neskončil mezi očima jistýho starýho boha. Pořád se přikláním k tomu, že Staří bohové jsou spíš stvoření vázaný na Smrt než Stín a Chaosem vylepšnej meč a mrtvola stvoření Smrti může mít zajímavý následky.

Odkaz na trůn míří podle mě na Lich Kinga (záměrně neříkám Bolvara, protože je otázka, zda je tam on skutečně u kormidla). Proč je Terenasova koruna v tom cinematicu po Arthasově porážce jiná než bývala a je na ní výjev ne nepodobný nějakýmu "Old Goods" voodoo? Je to jen nějaký zvrácený výjev ze Shadowlands nebo ..?

Narážky na Azsharu.

Co když ten křik a šepot odkazují skutečně na Azeroth? Je skutečně Titán? Nebo je stále ještě Titán? Čí pěšák je Magni, Azeroth?

A kdo si ještě všiml, že ten měsíc co je vidět z Elunarie a má takový nezdravě vyhlížející fialový nádech má naprosto stejný povrch jako ten na podlaze při souboji se sestrami v ToS? A stejný jako ta plně zkažená planeta co nám ukázal Star Augur? Náhoda? Elune?

Hlavně ať z toho udělají něco smysluplnýho. Už začátek BfA a ty nový rasy moc smysl nedávají.

Vens 25.12.2017 01:17

Zajímavé názory, ale abych tu nepsal to co všichni o Anduinovi, Sargerasovi a Azshaře tak můj názor je že:
1. hned na první straně Ogmot chce aby z něj mistři (old gods) udělaly svou schránku. Je tím myšleno že se staří bohové do někoho převtělí nebo už převtělily?
2. strana dvě mě spíš napadli elfové a démoni (válka prastarých)
3. Pastýřka / Jaina? Měla by figurovat v Ku Ttirasu a možná i něco provede pokud ji staří bohové dostaly.
4. Oko čepele, jediný kdo mohl pozorovat přes čepel nositele meče byl Lich King skrz Frostmourne, pokud si tuto vlastnost uchovaly i blades of fallen prince a my ji použijeme s ostatními artefakty na Sargerasuv měč může z toho Lich King/Bolvar profitovat?
První z lží, může to být lež o 3 smrtích-Lich King, Bolvar, Arthas (stalo se něco s Arthasovím tělem nebo prostě zůstalo na IC? A pokud Bolvar dokázal oživit padlého Dariona proč ne Arthase)
Svázán trůnem: Pokud by to byl Ledový trůn může se mluvit o Bolvarovi nebo Arthasovi?
5. Vítěztví kterého si nikdo nevšiml, Staří bohové už zkorumpovali titanku v Azerothu a Sargeras ji chtěl na poslední pokus zabít( vždy bojoval proti voidu a nakonec zjistíme že to byl fajn chlap co to se všemi myslel dobře )
6. Pět klíčů- Může jít o pět Aspektů, kteří se vzdaly své moci ?

Tohle jsou spíše sci-fi teorie, ale aspon něco nového a pokud blizz vrátil Ilidana proč ne Arthase, Lich King je taky až moc mocná postava nato aby ji jen tak nechali klepat kosu v ledu.

Vens 25.12.2017 01:28

+ je dost teorií otom že Arthas je otcem Anduina tak proč ho nevrátit
+hvězda na mě hledí- Elune?
+je Bolvar vůbec Bolvar? V Legionu jednal docela agresivně: Utok na Undercity pro Koltira, oživil mrtvé vůdce a udělal znich 4 jezdce, další utok na sanctum of light.

Heakler 25.12.2017 03:51

@Vens Životní situace člověka změní. Obzvlášť, když skoro zemřeš, zachrání tě dračí oheň, stane se z tebe zapálený strašák a ještě k tomu si nasadíš korunu, která nejenže ti propůjčí schopnost ovládat na dálku tisícovky mrtvých ale ještě k tomu tebe jako ohnivou bytost neustále ochlazuje.
No nevím jak tobě, ale mě by taky jeblo.

Bellatrix 25.12.2017 13:16

1) Pravděpodobně. Vzhledem ke svému uvěznění potřebujou někoho, kdo by za ně dělal špinavou práci.
2) To je taky možné.
3) K Jaině mi stejně jako k Sylvanas nesedí to slepé následování.
4) To mi úplně nesedí vzhledem k tomu, jak je ta poznámka v deníku formulovaná.
5) To by se mi dost líbilo. Jo, to je imo klidně možné.
6) Osobně doufám, že ne - Aspekti už dávno přestali být zajímaví. Navíc by mi přišlo dost neaktuální, kdyby do toho zatahovali Aspekty. Ti už podle mě svou příběhovou úlohu dávno vyčerpali.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bluerim 24.12.2017 17:02

To find him, drown yourself in a circle of stars.Koukněte v Deepholmu na oblohu je tam takzvany "circle of stars" a kolem něj jsou chapadla

Bellatrix 25.12.2017 13:07

Myslíš, že bys mi mohl udělat screen, prosím? Do hry se teďka nedostanu, nemám subscription.

Šéfredaktor WoWfan.cz

ItheSlave 25.12.2017 19:25

@Bellatrix http://images.mein-mmo.de/magazin/medien/2017/07/Wow-Nzoth-Deepholm.jpg
Je to poměrně rozšířená teorie. Divím se že jsi o ní neslyšela

Bellatrix 25.12.2017 21:08

@ItheSlave Díky moc Já většinou vymýšlím vlastní teorie. Tahle mi fakt úplně utekla. Damn, má reputace je silně pošramocena!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 25.12.2017 21:13

@Bellatrix Hmm, pak by tam bylo jasné spojení s tím "From the earth, he draws strength. Our earth. Our strength." A ten "on" by pak nejspíš byl právě N'Zoth.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Akari 23.12.2017 17:29

Pastýřka, zahalená stíny své minulosti, bezmezně milována stádem svých slepých ovcí.
- Nejsem si jistý, že to musí být zrovna Azshara, to může být i Sylvanas, za ní jdou někteří Forsaken také jako stádo ovcí.

Chlapecký král slouží u pánova stolu. Nabídne vám tři lži
- A musí to být nutně ono? Já jsem to vždy chápal tak, že nastane nějaká situace a on vysloví nějaké tři věty (lži, my to nevíme) a pak si jednu vybereme.

Dýka mluvila pravdu.
- Spíš mě teda zajímá jak konkrétně začala mluvit s tím ogrem, když jí má priest. Že by ji ten ogr mohl potkat již dříve? Byl snad jejím vlastníkem před námi a nebo se teprve něco stane?

Abyste ho nalezli, utopte se v kruhu z hvězd.
- Už mě dlouho napadá, jestli třeba není N´zoth uvěznění mimo Azeroth, třeba je samotná Ny'alotha mimo náš svět. Když porazíme Arguse tak na Vindicaru vidíme vesmír plný planet pozřených voidem, plný chapadel. No někdo ho musel zničit

Heakler 23.12.2017 18:36

"to může být i Sylvanas, za ní jdou někteří Forsaken také jako stádo ovcí."
Slepě? Já vím moc dobře proč ji bezmezně sloužím..

"Už mě dlouho napadá, jestli třeba není N´zoth uvěznění mimo Azeroth"
To je zajímavá teorie, osobně bych se přikláněl k tomu, že bude v jiné dimenzi podobně jako Emerald Dream. Nebo bude ukryto jako Drákulovo sídlo ve Van Helsingovi A nebo se mýlíme a prostě to bude jen na bázi Atlantidy.

ItheSlave 24.12.2017 09:15

@Heakler To zní jako dost dobrá teorie ten boss v Emerald Nightmare říká že se vrací do Ny'alotha ( to mi připomíná démony a twisting nether nebo elementy a The Elemental Plane). Na druhou stranu proč by Keepers uvěznili N´zotha v jiné dimenzi?

Heakler 24.12.2017 16:35

@ItheSlave Tak třeba proto že z té jiné dimenze může méně ovlivňovat Azeroth než kdyby byl uvězněn přímo na Azetothu

ItheSlave 23.12.2017 15:22

K té druhé straně bych řekl že oceán krve může označovat za A) oceán kde je prolévána krev díky válce která mezi aliancí a hordou nebo za B) silithus kde je "oceán" azeritu (krve azerothu ). To znamená že to co se svíjí pod tímto oceánem je C Thun nebo N zhot.
Řekl bych že to jsou myšlenky spíše jednoho ze starých bohů (myslím že jsou Ogmotem jenom zapisovány) který když vidí chaos na azerothu ze spánku se usmívá. Brouci kteří ho probudili je metonymie pro hordu a alianci kteří se mezi sebou pomalu zničí a to by tento starý bůh rád dokončil.

Saltrox 23.12.2017 13:32

Mně na místo boy-kinga i někoho nevázaného trůnem sedí Wrathion.

Heakler 23.12.2017 19:36

Pravda. "Dědic" Deathwingova odkazu po kterém však nic moc nezůstalo.. a také jedna z nejbližších osob krále Aliance.. Je možný že se Wrathion stane novým vyvoleným Starých Bohů na místo Azshary. A vzhledem k tomu jak je napojený na Anduina, je dost možné že mu našeptá nějaké lži.. To docela sedí.
Jen bych teda nechtěl být svědkem toho kdy mu to Wrathion našeptá do ouška..

Bellatrix 23.12.2017 23:30

@Heakler Já to tvrdila už před lety, že Wrathion je nebo bude herold Starých bohů. Protože ta postava je silně inspirovaná Nyarlathotepem od H. P. Lovecrafta, a ten má přesně takovou funkci.
A šeptání do ouška taky doufám, že nikdy neuvidím. Už i tak občas člověk narazí na nejrůznější hrůznosti, když hledá obrázky na deviantartu...

Šéfredaktor WoWfan.cz

Heakler 24.12.2017 03:09

@Bellatrix Joo deviantart.. Kde jsou ty časy, kdy většinu obrázků v souvislosti Wowkem "reprezentovala" Jaina, Sylvanas a případně Tyrande v nejrůznějších polohách.. Pokud tyhle tři kočky vystřídali ti dva tak tam už raději neprahnu..
Btw. to mi připomnělo tenhle art, co jsem viděl na FB.
https://pbs.twimg.com/media/DOncvqTX0AEHBVD.jpg
Hned se začalo v komentářích vtipkovat o tom, kdo z nich je vlastně holka..

Bellatrix 25.12.2017 13:04

@Heakler Jo, no. Ale z dobrého důvodu, protože chudák Anduin tam vypadá víc jako ženská než Sylvanas.

Šéfredaktor WoWfan.cz

SilverWind 22.12.2017 23:57

Jsem osobně zvědavý, zda se ukáže můj skromný odhad, že titánka Azeroth jsou dvojčata...

Heakler 23.12.2017 05:19

Dvojčata? Woh, co jedna.. rovnou dvě most strongest female characters of the universe!
Nevím jaká je šance, že se dočkáme dvou Azerothek ale sám také věřím několika dost ulítlým teoriím, takže ti fandím

SilverWind 23.12.2017 09:50

@Heakler a proč myslíš, že je výjimečná a nejsilnější? Protože jsou dvě v jednom "vejci" / planetě

Bellatrix 23.12.2017 12:00

@SilverWind Nějaký důvod k téhle teorii? Nebo tě to prostě jen tak napadlo, že by to mohlo být zajímavé?

Šéfredaktor WoWfan.cz

Heakler 23.12.2017 18:39

@SilverWind Ani tak nejde o to, že bych si to myslel, spíš jsem převzal názor Sargerase který se té naší titánky tak moc bojí

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet