PTR 7.3.5 - Změny v Nightholdu a Thunder Totemu

  ptr    7.3.5    nighthold   

Po událostech na Argu se vojska Azerothu vydávají domů, aby následně mezi sebou zažehla již dlouho zmítanou nenávist. Ale zkusme tentokrát nepředbíhat, jelikož se v Legionu objeví několik změn, které budou tak trochu předzvěstí. Na PTR 7.3.5 totiž proběhly menší změny v Nightholdu a Thunder Totemu. O co půjde?

 

Nighthold

V polovině Legionu jsme infiltrovali Suramar, abychom zhatili plány Legie. Mimo jiné se zde ukrýval i Gul'dan, který chtěl použít tělo Illidana Stormrage jako hostitele pro samotného Sargerase. Jak to dopadlo, asi všichni víme. Nicméně, co se se Suramarem stalo poté, co jsme jej osvobodili? Odpověď na tuto otázku nám s největší pravděpodobností ukáže blížící se patch 7.3.5. RedShirtGuy totiž zjistil, že na PTR se v Suramaru nachází neinstancovaná verze Nightholdu. Zcela nepochybně se bude jednat o události, které předejdou faktu, že se Nightborne připojí k Hordě. Zajímavé je však to, že NPC zde reagují přátelsky i na Alianci.

Nachází se zde také portály, které však vidí pouze hráči Hordy. Jedná se zatím o Orgrimmar, Dalaran a Shal'Aran. Jejich tvůrce není nikdo jiný než samotný Oculeth.

Do části Aqueducts však není přístup, jelikož bordel, který vznikl příchodem Legie, se jaksi "neuklidil". Mimo to Nightborne zjistili, že nebude třeba dalších "dobrovolníků", kteří budou házet ingredience do kotlíku s arcwine. S rozhodnutím, že jim je Nightwell k ničemu, se změnil i jejich přístup k místním likérům. Nakonec to bude normální wine, tedy víno, chcete-li. Nicméně, pár dobrovolníků na nekonečné šlapání a skákání možná stále bude třeba.

 

Thunder Totem

Jistě si vzpomínáte z questění v Highmountain na skupinku Feltotem taurenů. Původně to byli taureni z kmene Bloodtotem, kteří ale nabídku Legie zvážili. Nicméně mezi Bloodtotemy se našli tací, kteří s démony nechtěli mít co dočinění, a vyhledali tak pomoc v Thunder Totemu. Vývojáři si ani zde neodpustili jistá memes.

 

Na závěr

K oběma rasám se bude vázat jeden zajímavý fakt, a sice, že jejich řady doplní monkové. Ano, je to tak, obě rasy nabídnou možnost vytvořit si monka. Bylo také uvedeno, že pro toto povolání bude ve výběru postav více faktorů, například u Nightborne si budeme moci vybrat tetování. Mimo jiné, monkové disponují novými vzhledy, o kterých jsme již informavali zde. Pandareni také do těchto končit zavítali, aby rozšířili počty svých žáků.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 04.12.2017 11:55

Hlavně doufám že když si založim sub rasu tak budu mit nějakou pěknou Q linii jako měli třeba worgeni/goblini nebo hero classy

Venaborn 03.12.2017 16:30

Tak som fakt zvedaví čo dostanú Void Elfovia. Lebo zatiaľ to vyzerá na niekoľko lietajúcich kameňov uprostred ničoho.

04.12.2017 01:41

treba dostanou tu novou raketu

Bellatrix 04.12.2017 11:42

Čekala bych, že dostanou nějakou planetu (resp. kousek planety), jako dostali demon hunteři jako základnu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Hanzias 04.12.2017 23:10

Já bych jim soukromou kavárnu, kde by celý dny pili kafe a litovali se. Nevím, ale já tam prostě vidím podobnost s emařema a nebo "gothiky" ze South Parku.

Heakler 03.12.2017 16:00

Takže Thunder Totem a Suramar budou přece jen využity jako hlavní města pro své rasy, to rád slyším, bál jsem se že dopadnou podobně jako uzavřený Shattrath City na Draenoru.

Esperanta 06.12.2017 19:09

Ani mi nemluv. Z Shattrahu je mi do pláče ještě teď.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet