Vyberte další možnost pozadí pro web!

  pozadí    web   

 

Pravděpodobně jste si všimli, že společně s novým webem přišla řada vychytávek, které (doufejme) učinily náš web uživatelsky vstřícnější a také modifikovatelnější. Řeč je o možnostech jako změna světlého/tmavého vzhledu či volba ze dvou různých pozadí (statického a dynamického). Ale nejsou dvě možnosti pozadí trochu málo...?

 

Obracíme se nyní na vás, naše čtenáře, neboť jde o věc, která se týká právě vás. Víte o nějakém tematickém, pěkném a vhodném pozadí pro náš web? Dejte nám o něm vědět! Díky tomu budeme moci rozšířit volitelná pozadí webu a vy si budete moci nastavit pozadí, které bude nejvíce lahodit vašemu oku (a monitoru).

 

Důležitá pravidla pro výběr pozadí:

 

1. Pozadí by mělo být v dostatečně velkém rozlišení.

2. Pozadí musí tematicky odpovídat našemu webu. Téma World of Warcraft je tedy jasnou podmínkou. Zároveň by bylo ideální, kdyby pozadí sedělo k datadisku Legion.

3. Pozadí by mělo co nejvíce korespondovat se současným barevným rozložením webu.

4. Pozadí musí být přístupné k užívání! (Dávejte si tedy pozor např. na fanarty z DeviantArtu, jejichž autoři nepovolují užití své tvorby.)

 

Návrhy pozadí (v podobě odkazu na obrázek) můžete sdílet v komentářích k tomuto článku. Zároveň pokud se vám bude zamlouvat možnost, kterou navrhl někdo jiný, dejte jeho komentáři palec nahoru. Podle toho poznáme, které možnosti nejvíce preferujete.

 

Rada starších (čti tým WoWfan) poté vybere vhodná pozadí. Ta se následně začlení do modifikovatelných nastavení webu, a vy tak získáte ještě větší volnost v tom, jak bude náš web na vašem počítači vypadat. (Existující pozadí budou samozřejmě stále k dispozici, jen se k nim přidají nová.)

 

O nových možnostech vás pak samozřejmě informujeme.

 

Tak neváhejte! Možná že to, co náš web potřebuje k dokonalosti, je právě vaše oblíbené WoW pozadí!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Acheron 25.04.2017 11:11

Neviwm či je to mojim mobilom ale niektoré stránky mi nezobrazí a ukáže chybu

Heakler 19.04.2017 22:22

We are invincible and we want our own background!
http://www.imgup.cz/image/LIYI

Ale na Forsaken vzhled, je tu až moc nekrofobů Nicméně kromě dvou Legion vzhledů, by se mohli udělat verze pro Hordu a pro Alianci? Na pozadí hodit, nějaký typický známý arty pro každou frakci, barvy jsou jasný.. A že by si každý mohl vybrat, jestli si zvolí Legion, Horde nebo Alliance vzhled

Esperanta 19.04.2017 22:41

Náhodou, já bych nějaké nemrtváky na pozadí brala

Heakler 19.04.2017 22:46

@Esperanta Podpora redaktora? Že by nějaká šance na prosazení nemrtvé varianty?

Bellatrix 20.04.2017 11:02

Verze pro Hordu a Alianci mi určitě nepřijde jako špatný nápad. Akorát asi bude dost velký problém najít takové pozadí, které se nebude barevně bít se zbytkem webu (kvůli té zelené barvě). Ale pokud něco vhodného najdeš, tak by to bylo super

Šéfredaktor WoWfan.cz

djmetla 20.04.2017 15:35

@Heakler keď sa dohodnem s chalaňmi nieje problém aj zelenú zmeniť ako tématika World of Warcraft, vidím to na list možností: Legion (default), Horde (red), Aliancia (blue) a možno ostatné datadisky čo boli to je zatiaľ moja predstava inak sa mi to osobne páči tiež :3 WoTLK tématika ou yea

Programátor WoWfan.cz

Esperanta 20.04.2017 15:53

@djmetla WotLK tématiku prosím!!!

godlike 29.12.2017 19:42

Undeady prosím někdo sem hoďtě.Ten alík napravo mě nebaví

Lockdaar 19.04.2017 14:26

Já bych měl takový technický dotaz, který sice s touhle novinkou úplně přesně nesouvisí ale rád bych se na něj zeptal. Plánujete ještě nějak upravovat systém komentářů/odpovídání na komentáře? Jedná se mi spíše hlavně o odpovídání na komentáře - reply. Furt si nemůžu nějak zvyknout na to, že při odpovídání na komentář vyskočí na obrazovku rámeček pro odpověď, se kterým se nedá hýbat a ani se nedá rolovat se stránkou, abych mohl vidět text komentáře, na který odpovídám, což mi přijde dost nepraktické. Takhle když chci odpovědět na nějaký rozsáhlejší koment a na určitý obsah v něm, musím si často otvírat druhou záložku abych viděl a věděl, na co že jsem to chtěl vlastně konkrétně reagovat.
Tohle je asi jediné, co mi na novém webu vadí, jinak je super

djmetla 19.04.2017 20:35

Systém ešte pozmeníme, beriem toto v úvahu zatiaľ neplánujem inak toto spraviť ale môžem v danom okne zobraziť pôvodný komentár. Názor?

Programátor WoWfan.cz

Lockdaar 20.04.2017 09:05

@djmetla
Myslím si, že by to bylo takhle určitě praktičtější, když by se tam ten původní komentář zobrazil, pokud to okénko pro odpověď bude stejné jako teď jen s tím zobrazeným textem z komentáře.

Caregorn 19.04.2017 14:22

Jsem jednoznačně pro #FFFFFF a pro černou verzi #000000. Podle mého názoru je nejlepší mít buď celý web bílý nebo černý, obrázek navíc je zbytečný. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

MPosp 20.04.2017 12:29

Přidávám svůj hlas k tomuto návrhu. Čím méně grafiky, tím čitelnější obsah a rychlejší načítání.
Předem díky

Jikonekt 19.04.2017 12:05

Netusim, jak je to s autorskymi pravy a mznosti pouziti pro tyhle ucely, ale tady bych si urcite vybral nicmen to vy taky urcite znate... https://www.artstation.com/artist/weiwangart

Ellendway 19.04.2017 14:06

Má sice pěkné věci, ale ani jedna se nehodí jako pozadí webu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet