Warcraft Film - Reference a Easter Eggy

http://media.wowfan.cz/uploaded/13115306_1195894300421954_1116745449_n
Jako dokonalý příklad si můžeme uvést některé vedlejší postavy. Mimo těch hlavních, které si místy podávaly přechody mezi scénami jako štafetu, byly věnovány záběry i těm, které se do světa Warcraftu nemalým způsobem zapsaly, ale ve filmu se ujaly "pouze" vedlejších rolí. Nicméně, pojďme se na ta slibovaná "easter vejce" již bez dalšího otálení podívat.

1. Grom Hellscream

Groma můžeme z Warcraft universa znát jako orka, který jako první zatratil, ale později zároveň vykoupil Hordu z prokletí Mannorothovy krve. S jeho alternativním já se setkáváme ve Warlords of Draenor, kde je před prokletím předem varován a podle toho se také zařídí. Působí také jako ikona tohoto datadisku. Ve filmu mu moc prostoru věnováno není. Bohužel. Ale není možné ho přehlédnout s jeho dlouhými, havraními vlasy, které má částečně v culíku, a Gorehowlem v ruce. Více o Gromovi zde.
Reference popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku

2. Kargath Bladefist

Náčelník klanu Shattered Hand také ve filmu nechybí. Stejně jako Grom Hellscream se vyznačuje dlouhými, havraními vlasy, avšak s tím rozdílem, že je má kompletně rozpuštěné. Nechybí ani jeho zbraň Bladefist, kterou má místo levé ruky. Více o Kargathovi zde.
popis obrazku

3. Kilrogg Deadeye

Ačkoliv se náčelník klanu Bleeding Hollow objevuje pouze v několika málo záběrech z celého filmu, rozhodně si jej s nikým nespletete. V Hordě se opravdu nevyskytuje žádný jiný ork jako Kilrogg. Jako jediný se totiž vyznačuje tím, že má pouze jedno oko. O Kilroggovi se můžete více dočíst zde.
popis obrazku

4. Thrall alá Go'el

Pokud jste hráli Warcraft III nebo World of Warcraft, případně při nejmenším četli knihu Zrod Hordy a Vládce klanu, tak by vám Thrall neměl být cizí. Ovšem děj filmu je vsazen do dob, které popisují První válku, proto zde můžeme vidět tuto známou postavu pouze v podobě malého mimina. I přestože Thrall není jeho pravé jméno a Durotan chtěl svého syna pojmenovat Go'el, později se tento budoucí náčelník Hordy hluboce zapsal do historie Azerothu. Jak? To se dozvíte v tomto článku. Ne nadarmo mu hráči přezdívají Green Jesus!
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku

5. Alodi

S Alodi jsme se doposud ve World of Warcraft nesetkali, což se změní v nadcházejícím datadisku Legion. Ve filmu zastává postavu, která mně osobně spíše připomínala Aegwynn na první pohled. Khadgarovi potvrdila jeho obavy, co se týče Medivha. Další věty o této postavě obsahují spoilery z Legion.
popis obrazku
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

6. Působení felu nebo Sargeras?

Dá se spekulovat, co byl zač ten démon, ve kterého se Medivh proměnil. Oficiálně by to měl být Sargeras, ale vzhledem k tomu, že jsme se nacházeli ve filmové verzi, to mohlo být i působení felu samotného. Tato magie je známá i tím, že při dostatečném množství, může dotyčného proměnit v démona. Proč jsem zmínil Sargerase a co s tím má vůdce Plamenné Legie společného? Více zde.
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku

7. Moroes

Pokud jste hráli Burning Crusade a bylo vaší velkou zálibou raidování a konkrétně Karazhan, Moroese nemůžete neznat. Ačkoliv se ve hře nachází jako nemrtvý a jeden z Karazhanských bossů (poté se objevuje i ve Warlords of Draenor jako host vaší Garrison Inn), zde jej můžeme vidět v plné.. kráse z masa a kostí. I když česká výslovnost jeho jména může být poněkud zábavná, během dob Burning Crusade ovšem hráčům způsoboval nemalé potíže!
popis obrazku

8. Antonidas

Mocný arcimág a de facto hlava Kirin Tor ani ve Warcraft filmu nechyběl. Pokud jste četli knihu Arthas: Zrod Krále Lichů a (hlavně) hráli Warcraft III, Antonidase si jistě pamatujete. Mimochodem, ve hře má pamětní sochu v Dalaranu. Stále si ale nemohu zvyknout na tu filmově magickou záři v jeho očích.
popis obrazku
popis obrazku

9. Magni Bronzebeard

Všemi milovaní trpaslíci nemohou přeci nikde chybět! Máme tu čest tu zahlédnout i samotného krále trpaslíků a Ironforge, Magniho s i bez jeho koruny. O Magnim více zde.
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazku

10. Elfové

Tam, kde se nacházejí trpaslíci, musí být i elfové. To už se pomalu stává nepsaným pravidlem většiny fantasy děl. Konkrétně se tady jedná o Vysoké elfy (High elves), jejichž příběhový osud nejspíš většina z nás zná.
popis obrazku

11. Murloc!

Typická ikona World of Warcraft, a v podstatě i Warcraftu jako takového, nesmí rozhodně chybět. Já osobně bych Blizzardu i Duncanovi Jonesovi vyčítal, kdybych ho ve filmu nezahlédl! For the Mrglglmrgl!
popis obrazku

12. Draenei

Ačkoliv je této rase věnován pouze krátký záběr před a při otevírání Temného Portálu, Draenei jsou odnoží rasy Eredarů, která si doslova prošla očistcem, i před tím, než Gul'dan použil duše několika jejich příslušníků k průchodu na Azeroth.
popis obrazku

13. Medivh a jeho proměna v havrana

Pamatujete si úplný začátek Warcraft III kampaně, jak Medivh promlouval k Thrallovi? Nebo jak Strážce varoval Terenase před invazí Plamenné Legie? Medivh se v obou případech zjevil v podobě havrana, stejného jako ve filmu.
popis obrazku

14. Slavný Wilhelm Scream

Wilhelm Scream, nevíte, jaký zvuk si pod tímto názvem představit? Jakmile jej zaslechnete, určitě se vám vybaví několik scén i z jiných filmů. Tato reference právě jako jediná odkazuje i mimo Warcraft film, do říší jiných předloh. Nuže, tu máte ukázku:
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ
Pokud film uvidíte znovu, tak tento zvuk je možné zaslechnout během scény, kdy je Ragn... pardon Lothar, se svou družinou přepaden v Elwynn Forest Blackhandem.

15. Meeting Stone

Další výrazné potěšení herní komunity. Meeting Stone fungovaly a fungují jako teleport pro ostatní hráče z party, raidu, aby se na ně nemuselo zbytečně čekat před vstupem do dungeonu nebo raidu, kde se tyto mocné kameny nacházejí. Novým hráčům jen sdělím, že stačí napsat ostatním "summ pls" a buď vás ostatní teleportují pomocí tohoto kamene nebo si řeknou nějakému warlockovi, který má k dispozici kouzlo se stejnou funkcí. Nicméně, v dobách před Dungeon a Raid Findery byly tyto kameny neocenitelnými pomocníky.
popis obrazku

16. Fishing Bobber

Máte rádi Fishing? Já osobně ne. Ale to neodradilo tvůrce přidat do filmu referenci i na samotné profese! Na konci filmu, kdy malý Thrall pluje po řece, můžeme spatřit hned několik fishing bobberů aneb jak se jim při rybaření lidově říká - "policajti".
popis obrazkupopis obrazku

17. Polymorph

Každý, kdo má rád duelování mi další větu dá jistě za pravdu. Jakmile je vaším soupeřem mage (obzvláště frost), většinou jste si ani neškrtli. Ano, mluvím o Polymorph. O kouzlu, které vás promění v ovci na určitou dobu. Kdysi dávno, v dobách, kdy toto kouzlo bylo osinou v zadku různým elitám v dungeonech, teď trápí převážně jen a pouze ostatní hráče. Khadgar takto osvobozuje Lothara ze své cely tím, že v ovci promění strážného. Filmový štáb si nemohl odpustit ani dodatek k této referenci a mladý mág ještě Lothara upozorní, že toto kouzlo trvá "pouze" 1 minutu.
popis obrazku

18. Stormwind Mailbox

Už dob Vanilly jsou poštovní schránky ve World of Warcraft nejlepším kamarádem, jakého můžete mít. Obzvláště, když trávíte hodně času v aukci nebo posíláním věcí. Tvůrci filmu nezapomněli ani na tento malý detail a rozhodli se jej začlenit i do samotného filmu.
popis obrazkupopis obrazku

19. Harvest Golem

Harvest Golemy určitě budou znát ti hráči, kteří si ještě jsou schopní vybavit expení ve Westfallu v dobách před Cataclysmem. Tito golemové byly noční můrou nejednoho dobrodruha, který se ať už úmyslně, či nevědomky, ocitl na území těchto zvěstovatelů rage quitů. Pronásledovali nás pomalu na každém kroku a nebylo jednoduché se jich zbavit. Většinou se k nim ale přidávali ještě jiní nepřátelé a nebo další golemové.
popis obrazku

20. Příjezd (přílet) do Stormwindu

Využívání "taxi" gryfů do Stormwindu v dnešní době mnoha goldů a létajících mountů není rozhodně žádnou ostudou. Během začátku samotného World of Warcraft vám tato služba rozhodně ušetřila mnoho času. Obzvláště, když jste letěli plnou rychlostí do Stormwindu stejně jako Lothar. Ani zde tvůrci nešetřili detaily vyobrazit ve Stormwindu místo, kde se právě s gryfy přistává, identicky jako ve hře.
popis obrazkupopis obrazku

21. Zug Zug

Každý, kdo je srdcem i duší Horďák musí znát tento pozdrav. Tento orkský "pozdrav" se dá vyjádřit hlavně tím způsobem, že orkové tím upozorňují na to, že jsou hrdí válečníci. Ve světě Warcraftu má své místo již několik let a často jsme se s ním mohli setkat již ve Warcraftu III. Ve filmu jde zejména slyšet poté, co Garona zabila Llaneho.

22. Potiony (lektvary)

Do filmu byly zakomponovány i lektvary. Některým buď nebyl dán prostor nebo byly špatně vidět. Ovšem, jeden známý lektvar přeci jen vystrčil růžky až do jedné ze scén. Co byl asi zač ten červený nápoj, který Moroes podal Lotharovi poté, co musel vyšlapat ten vysoký krpál schodů? Správně - Super Healing Potion. Toto gesto může být i narážkou na to, že když hráči v Karazhanu wipli, museli absolvovat velmi dlouhý maraton zpět. Pravda, nechtěl bych být v Lotharově kůži.
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazku

23. Stormwind Quest Board

Od Cataclysmu byly do hlavních měst přidány quest boardy (zkrátka tabule startující quest série v dané lokaci), aby hráčům dali větší požitek z expení tím, že jim ty questy podají způsobem "tvůj král/náčelník tě potřebuje". Ve filmu taky jeden nechyběl a zároveň na něm můžeme vidět i reklamu na Darkmoon Faire, Stranglethorn Fishing Extravaganza či Brewfest. Nechybí zde ani Wanted postery na slavnou zhoubu Elwynn Forest, Hoggera, a ani na koboldy. Zkrátka Duncane: You no take candle!
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku

24. Lion's Pride Inn

Každý hráč Aliance, co s World of Warcraft začínal, má jistě úžasné vzpomínky na expení v Elwynn Forest. Tato hospoda se nachází v Goldshire a je to velmi poklidné místo s velikou dávkou nostalgie. Tedy pokud nehrajete na realmu Argent Dawn.
popis obrazkupopis obrazku

25. Povědomý Cinematic?

Hned první scéna a hned reference. Souboj orka s pěšákem. Nepřipomíná vám to trochu něco?
popis obrazku
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

26. Ironforge

Hlavní město trpaslíků, obzvláště Bronzebeard klanu. Toto místo splňuje všechny kritéria, co se trpasličího života týče. Město v zasněžené hoře, plné kovářů a lávy. Hlavně hodně železa a oceli. To je to pravé. Nicméně záběr, který je Ironforge věnován, je hodně podobný tomu v cinematicu na Vanillu.
popis obrazkupopis obrazku

27. Trpasličí "Boomstick"

A zase ti trpaslíci! Tedy v tomto případě jejich "udělátka". Tuto "bambitku" používají vojáci i samotný Lothar hned v několika scénách. Pravděpodobně má jít o příbuzné této zbraně Precisely Calibrated Boomstick. Jde hlavně o to, že nikdy nevíte, jak trpasličí vynálezy mohou fungovat. Někdy se zdá, že si svou sílu určují samy.
popis obrazku
popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku

28. Duratonova sekera

Co je zajímavé na "obyčejné horďácké" sekeře? Že byla v držení jednoho z nejodvážnější orků celé Hordy? Ne. Stejnou sekeru má totiž ve svých rukou socha orka nacházející se před sídlem samotného Blizzardu. S největší pravděpodobností byl ale její model inspirován touto sekerou Betrayer of Humanity. Ve hře, při příležitosti premiéry filmu, ji až do srpna můžete získat jako transmog Replica Blood Guard's Cleaver prostřednictvím mailboxu na první horďácké postavě, na kterou se během této doby nalogujete.
popis obrazkupopis obrazku

29. Atiesh

Legendární hůl samotného Medivha a každého Strážce před ním. Ve hře jsme ji mohli získat i my, obyčejní dobrodruhové, během dob Vanilly a Burning Crusade. Ale cesta byla tehdy trnitá jako nikdy před tím. Přes poražení C'Thuna v Ahn'Qiraj až po vyčištění Naxxramasu, tehdy ve formě 40 man raidu, byl opravdu hodně obtížný úkol. Momentálně je jejím vlastníkem ve hře Khadgar.
popis obrazkupopis obrazku

30. Doomhammer

Mocná zbraň stejnojmenného orka, Orgrima Doomhammera dopřála smrt nejednomu odvážlivci, který se mu postavil. Doomhammer (kladivo zhouby nebo známé i jako i kladivo z houby chcete-li) má své počátky v Draenoru, kdy pomohlo klanu Blackrock v dobách nejtemnějších. V současnosti je ve hře jeho vlastníkem Thrall. Jediný rozdíl oproti filmové verzi je ten, že ve filmu není součástí zbraně logo Frostwolf klanu, jako tomu je momentálně ve hře.
popis obrazkupopis obrazku

31. Khadgarem "vypůjčená" kniha z Karazhanu

Mágové jsou zvědaví, o tom není pochyb. Místy se ve filmu zdálo, že Khadgar na to doplatí. Při scéně v Karazhanu zhruba ve třetině filmu, nalézá mladý mág tajemnou knihu, která v sobě skrývá hodně tajemství. Když se kouknete na její model, nepřipomíná vám to několik "off-handek" ze hry? Další informace, spekulace o tomto easter eggu jsou spoilery z Legion.
popis obrazkupopis obrazku
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

32. Khadgarova záře aneb level up!

Po poražení Medivha se Khadgar ocitá ve zřídle, které je plné felu. Zeleně jedovatá magie mladého mága začíná pohlcovat a během toho, co cituje větu z nalezené knihy se kolem něj začíná zhmotňovat žlutá záře. Tato záře se ve hře objeví pokaždé kolem vaší postavy, když ji posunete o level výše!
popis obrazku

33. Umírání sedláka

Během bitvy u Temného portálu jde slyšet, podobně jako u Wilhelm Screamu výše, na okamžik zvuk umírajícího vojáka, který je stejný jako umírání jednotky Sedlák (Peasant) ve Warcraftu III.

34. Lok'tar Ogar!

Hráči Hordy se opravdu mají na co těšit. Známý orkský bojový pokřik Lok'tar Ogar! ani v samotném filmu nechybí! V podstatě jde o ekvivalent k Victory or Death! se stejným významem. Obojí můžeme slyšet během toho, co Durotan s Orgrimem kráčejí k Temnému portálu na začátku celého filmu. Dále jej zakřičí Blackhand při skoku ze stromu během přepadení Lotharovy skupiny v Elwynn Forest.

35. Troll!

Bohužel, nemám na mysli narážku na internetové trolla. Nicméně, v podobě nákresu můžeme ve filmu zahlédnout nákres příslušníka trollské rasy z Warcraftu. 'ey, mon!
popis obrazku

36. Drak

Poprvé máme ve filmu možnost spatřit draka, i když pouze na papíře. Bytosti, které mají většina fantasy děl společné. Avšak draci z Warcraft universe se ještě dělí do několika letek (flights). Z jaké asi pochází tento?
popis obrazku

37. Hudba během titulků

Někteří lidé opravdu nesnášejí titulky, ale u Warcraft filmu jsem já osobně udělal výjimku, protože během nich hraje stejná, resp. hodně podobná hudba, jako kdybyste si pustili originální (ve své podstatě i jiný datadisk) verzi hry.
[video]eE5oaOOwInE[/video]

Extra zajímavosti:

  • Sám Chris Metzen měl malou nenápadnou roli ve filmu a ztvárnil vendora parfémů!
popis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
[video]ryOwayI8ee0[/video]
  • Ve filmu bylo pojmenováno několik míst po těch, co se nacházejí ve hře. Jedná se třeba o Honest Blades nebo slavnou Slaughtered Lamb či The Protective Hide.
popis obrazkupopis obrazku
Víte o nějaké další referenci a myslíte si, že stojí za to, aby tu byla zmíněna? Vynechal jsem nějakou? Nacházejí se v tomto článku nějaké, o kterých jste doposud nevěděli? Podělte se v komentářích!


Naposledy upravil/a Hanzias 01.07.2016 v 00:19:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

SkiteX 02.07.2016 22:27

Pozor možný spoiler!!!Teď dočítám filmovou novelizaci a v bodě, kdy je Durotan za orgrimovy pomoci vysvobozen z klece, kde ho držel Gul'dan za zradu proti Hordě, se náčelník Frostwolf klanu prochází spáleným tábořištěm a nalézá mrtvoli svých lidí. Tak je v knize napsáno, že na zemi leží mrtvoly žen i dětí. Což je docela v rozporus tím, když víme, že v první vlně měli být jen bojovníci. Ano čtenář/divák si může domyslet, že ženy zřejmě zastávali roli lovců, a z nedostatku válečníků byly vybrány jako bojovnice, ale co ty děti? Ikdyž jde o rodinu, tak přeci jen lece odrostlé dítě nezamaskute štítem a kožkama?!

Protecthand 25.06.2016 18:49

*spoiler* Mám jednu menší spekulaci a ta se týká jedné z postav, kterou vetšina lidí dobře zná. Když Khadgar přiletěl do Dalaranu, protože objevil jméno Alodi, tak mu Antonidas ukázal jakousi krychli, kterou obklopují nejspíše 4 mágové. Těsně než Khadgar vstupuje do útrob, lze zahlédnou po levé straně Elfskou postavu. Podlé mého se může jednat o Kael'thase Sunstridera,a protože i on byl členem rady šesti (Council of Six), dá se předpokládat, že i on by se měl v těchto místech pohybovat a měl by o Alodi vědět .

Tanar 21.06.2016 23:07

Hanzias
Vím, jaký zvuk máš na mysli, ale bohužel jsem ho ani po opětovných několika shlédnutích nezaznamenal. Každopádně trolla jsem si všiml, přidáno, díky .
23:26 (podla toho, či sa to pozerá na nejakom webu ale približne v tejto dlžke). Chvilku po zábere Meeting Stone. Dá sa to zmýliť s koňmi. Jak je záber na pechotu pred klecou.

Hanzias 21.06.2016 22:22

SkiteX
Vrátil jsem se z třetí projekce filmu a buď jsem hluchej nebo to tam neni slyšet, ten zvuk umírajícího lidského dělníka. Uvidim o víkendu jdu ještě jednou. Btw: ten Kilrogg je tam v hodně záběrech v různých etapách filmu stejně jako Grom a Kargath
Jestli jdeš do kina, tak to pravděpodobně neuslyšíš, ale nebudu tě podceňovat. Soustřeď se na přepadení Elwynnu a hned jak Blackhand skočí ze stromu, poté až na bitvu u Temného portálu, hned po tom momentu, kdy Llane pošle svého koně s nějakým vesničanem zpět přes portál do Stormwindu. Pokud to nezachytíš, klidně ti to víc upřesním. Pravda, těch záběrů je tam víc.. upraveno, díky .
Muradin
A ještě přidám dva easter eggy. Přitom když orkové přepadnou lidi v lese se ozve hyení smích gnollů. Prostě ten zvuk co vydají při aggru.A druhý když Khadgar pročítá knihy tak je vedle něj papír s nákresem trolla.
Vím, jaký zvuk máš na mysli, ale bohužel jsem ho ani po opětovných několika shlédnutích nezaznamenal. Každopádně trolla jsem si všiml, přidáno, díky .

SkiteX 21.06.2016 13:50

Vrátil jsem se z třetí projekce filmu a buď jsem hluchej nebo to tam neni slyšet, ten zvuk umírajícího lidského dělníka. Uvidim o víkendu jdu ještě jednou. Btw: ten Kilrogg je tam v hodně záběrech v různých etapách filmu stejně jako Grom a Kargath Pak bych možná ještě zmínil loď odplouvající z SW (když výprava vyráží do Black Morassu a Khadgar zvedne hlavu od knihy a ohledne se) nebo zmiňované garrisony.

Zug 20.06.2016 18:06

Tanar
Mňa by skôr zaujímalo... Ak to na konci bol Blackmoore (alebo ten jeho sluha či čo to bol)... Blackmoore je z Lordaeronu, či Stormwindu? Lebo mi nedáva zmysel, keď ešte niesu koncentračné tábory, že by Thrall doplával po rieke do Hillsbradu, mimochodom, keď medzi hillsbradom a Khaz Modanom je most a žiadna rieka... U koho teda skončil? A kde ho vyhovajú ak nie v koncetráku Q_Q
Lord Blackmoor je z Lordaeronu. Thralla potom vychoval v Durnholdu, hlavní pevnosti internačních táborů.To mi taky přišlo divný když jsem to viděl. To Thrall v té kolíbce přeplaval něco jako polovinu Východních Království? :-D

Tanar 20.06.2016 16:18

Mňa by skôr zaujímalo... Ak to na konci bol Blackmoore (alebo ten jeho sluha či čo to bol)... Blackmoore je z Lordaeronu, či Stormwindu? Lebo mi nedáva zmysel, keď ešte niesu koncentračné tábory, že by Thrall doplával po rieke do Hillsbradu, mimochodom, keď medzi hillsbradom a Khaz Modanom je most a žiadna rieka... U koho teda skončil? A kde ho vyhovajú ak nie v koncetráku Q_Q

Sir Finley Mrrgglton 19.06.2016 21:52

Zorami
Řekla bych, že pokud je někdy budou potřebovat tak si prostě vzpomenou, že dávní předkové to tam někde vysekali do šutru a bude to
,,Dávej bacha, štěně, padá nebe...'' bude v tretej vojne určite chýbať ; Myslím hlavne, že práve šamana by si nemal nechať Warcraft ujsť - je to ich najoriginálnejší výrobok a má svoju krásu (a bloodlust ) - lebo taký mage, paladin, warrior, rogue, priest/cleric, monk ... boli aj v iných hrách... druidi síce tak nie, ale sú universa, kde sa shapeshifteri vyskytujú... ale skrátka nevidel som nikde takého bojovníka, ktorý by vedel čarovať tým že sa prihovára k živlom a povoláva elementálov - to majú proste veľmi originálne;

Zorami 19.06.2016 21:18

Sir Finley Mrrgglton
Príde mi... prinajmenšom zaujímavé ako kompletne z toho vynechali šamanizmus - typujem, že šamanstvo Thralla a orkov naučia buď Taureni alebo Trollovia
Jo no, to mě taky lehce zarazilo. Je pravda, že kdyby se tam shamani ukázali, asi by jim nedali moc prostoru a tak je imho prostě vynechali. Ale trochu mi tam chyběli - vždyť i Gul'dan byl původně jedním a je to vlastně významná součást orkské kultury.Řekla bych, že pokud je někdy budou potřebovat tak si prostě vzpomenou, že dávní předkové to tam někde vysekali do šutru a bude to

Zug 18.06.2016 20:05

Sir Finley Mrrgglton
No bolo to Blackhandovo... ale to bolo strašne krátke - ani som nestihol vstrebať vzrušenie a bol koniec. A mimochodom... som veľký Garroshov fanúšik, ale nie je pravda, čo sa vraví, že Thrall povádzal (ver mi, želám si aby to bola prava ale nie je) - šamani môžu používať kúzla ako zbraň (ale na druhej strane porušuje pravidlo, ktoré prikazuje len jednu zbraň a on mal Doomhammer.) - a ten súboj bol tiež nevyvážný - ten cinematic z Nagrandu je proste celý vadný - v knihe Zrod Hordy roztrhol Thrall medveďa holými rukami - až taký slabý zase nebude aby ho odrovnali dve rany...Ale u Gul'dana sa súhlasiť dá... číter jeden zelený smradľavý nečestný
Yessir!A podváděl i v tom, že měl Doomplate. V souboji je zbroj zakázána.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet