11 miliónů hráčů World of Warcraft

Podle Blizzardu se WoW populace stále zvětšuje a s příchodem datadisku tomu nebude jinak.

Irvine, Californie - Blizzard Entertainment, dnes oznámil, že počet hráčů hrajících World of Warcraft překročil hranici 11 milionů. Tato pomyslná hranice byla překonána s nasazením beta testu Wrath of the Lich King. "It's been very rewarding to see gamers around the world continue to show such strong support for World of Warcraft", řekl Mike Morhaime, spoluzakladatel Blizzardu.

World of Warcraft se stal nejpopulářnější hrou na světě. Byla to nejprodávanější hra v letech 2005 a 2006. První datadisk, The Burning Crusade, drží rekord v nejrychleji prodané hře. Téměř 2,4 milionu kusů datadisku bylo prodáno za jediný den. Teprve nedávno se WoW začalo hromadně prodávat v Rusku a Latinské Americe. Kromě Severní Ameriky a Evropy se WoW hraje v Číně, Korei, Austrálii, Singapuru, Thajsku, Malajsii, Argentině, Hong Kongu a na Novém Zélandu.

Teď momentálně se snažím upravit sekci videa. Odkaz po odkazu mažu a nahrazuji novým, kvalitnějším. Až si Beli opraví svá videa a já udělám nějaké kosmetické úpravy, hodím to sem a samozřejmě vás o tom budu informovat. Teď máme ve své mini databázi něco přes 60 videí a ještě pár jich chci určitě přidat.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet