3.2.2 - Onyxia Info

Upravil jsem článek o patchi 3.2.2 a hlavně do něj přidal dodatečné informace o Onyxii. Blizzard totiž dnes například oznámil, jaká se k ní budou vázat achievements. Jsou vtipná, jedno z nich například nese název More Dots!. Pro ty, co nechápou: Doporučuju shlédnout Onyxia Wipe Animation.

Po několika letech setrvávání v doupěti a bojování proti spoustě statečných bojovník, kteří cestovali jen proto, aby jí porazili, se nyní Onyxia vrací, aby připomenula 5. výročí od vydání World of Warcraft. Boj s Onyxií byl upraven pro level 80 a nabízí módy pro 10 a 25 hráčů. Boj s ní byl v menší míře upraven, aby odpovídal modernímu raidování, ale základní podstata boje zůstala, stejně jako hrozivý Deep Breath! Některé předměty, které z ní padaly, byly upraveny pro hráče na levelu 80. Navíc, pokud budete mít štěstí, můžete s Onyxie získat rychlého 310% mounta, který vypadá jak menší Onyxia.

návrat return Onyxia


UPDATE: Na test realmech se objevil nový build a sním i Race Change (Změna rasy), samozřejmě že tato složba bude zpoplatněna a bude dostupná krátce po uvedení velkých změn u frakcí. Zde jsou malé ukázky jak to bude vypadat. Patch notes bude doplněn v průběhu dne.





UPDATE2: Já jsem také jestě doplnil článek o patchi 3.2.2. Přesněji profese a pety.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet