Achievementy ve WoW #6 – Glory of the Legion Hero, 1. část

  Legion    Glory of the    Achievementy   

Dnes jsem se rozhodl napsat o něčem větším, než je jen pár achievementů. Jde o Glory of the Legion Hero. Malá zajímavost – i když je v názvu obsaženo slovo Hero, tak všechny achievementy je zapotřebí plnit na Mythic obtížnosti. V tom případě si dovolím pozměnit název na Glory of the Legion Mythic. Já osobně mám pro tyto meta achievementy slabost už jen díky mountům, ale i díky výši achiev pointů, které za ně získáte.

7fox2cibxz_d8d466f48911991057d8beeb5e9a2a05f5f3cac4_1589743310_2932.jpg
Mount, kterého získáte jako odměnu

 

V tuto chvíli vám přináším pouhou polovinu všech úspěchů, kterých musíte dosáhnout. Je to čistě z praktického hlediska, jelikož jinak by byl článek velice obsáhlý a mohla by se v něm objevit řada nepřesností. 

 

Za daný achievement získáte item #141217který z mého pohledu vypadá skvěle. Navíc úspěch, o který se tu pokusíme, se podařilo splnit pouze 6 % hráčů/profilů, což je dle mého vážně síla!

 

Pojďme tedy na to, budete mít spoustu práce.

 

Assault on Violet Hold

You're Just Making It WORSE! item #118938, který z vás udělá Millhouse Manastorma, použijte před bojem s npc #101976 v Assault on Violet Hold. Poté stačí samotný kill a achiev je na světě.

item #118938 není těžké sehnat. Ve svém Garrisonu z expanze Warlords of Draenor postavte Tavernu a dostaňte ji na 2. level. V taverně pak najděte Millhouse Manastorma, který vám zadá lehký quest, ze kterého získáte zmíněný item.

 

I Made a Food! – Vcelku jednoduchý achievement. Stačí, aby Festerface dosáhl 100 % energie. To se stane tak, že ho nenecháte namočit v žádné "louži", kterou tvoří addy spawnující se kolem. Po dosažení 100 % energie se spawne Black Bile. Toho zabijte jako první a pak se vrhněte na npc #101995.

 

Eye of Azshara

Ready for Raiding V – Zde je zapotřebí, abyste během boje s Wrath of Azshara nebyli zasaženi Magic Resonance ani Frost Resonance. Rychlý kill by měl stačit.

 

But You Say He's Just a Friend – Tady musíte zabít Warlord Parjesh na Mythic obtížnosti, aniž byste zabili addy, kteří se spawnou. Tutíž rychlý kill vše řeší!

 

Stay Salty – První z achievů, u kterého si budete chtít vyrvat vlasy. U bosse Lady Hatecoil je zapotřebí nejprve zneškodnit 11 nebo více Saltsea Globules. Jde o addy, kteří se spawnují abilitou Beckon Storm. Tu samozřejmě castí boss, ne vy. Dají se zabít díky abilitě Curse of the Witch. Pokusím se popsat postup v několika krocích:

 

  1. Přijděte k bossovi, ale neútočte. Držte ho po celou dobu na 100 % HP (dost mi pomohlo sedět na mountovi).

  2. Vyhýbejte se tornádům a u castu Static Nova vkročte na jeden z mnoha ostrůvků (kdo si tento progress pamatuje, nemusím vysvětlovat, dostali byste zbytečný stun). Dále si dejte pozor na Curse of the Witch – dává debuff, který před vás po odtikání vystřelí vlnu. Tato vlna zabíjí Saltsea Globules.

  3. Po spawnutí 11+ Saltsea Globules je zabijte výše zmíněnou vlnou. Já u toho couval, aby se addi shromáždili a já žádného nemissnul.

  4. Pro počítání Saltsea Globules si založte macro, které vám do chatu bude psát přesný počet. Stačí zkopírovat tento text:


    /run local t,c="Saltsea Globule",0 for i=1,10000 do local p=C_NamePlate.
    GetNamePlateForUnit("nameplate"..i) if p and p:IsVisible() and p:GetChildren():

    GetRegions():GetText()==t then c=c+1 end end print(t,":",c)
     

  5. Nakonec zabijte bosse a achievement je na světě. Doba, kdy je bezpečné bosse zabít, se dá odhadnout tak, že si achievement tracknete. Ve správný okamžik změní barvu na bílou. V tu chvíli se do toho opřete.

 

Vše samozřejmě na Mythic obtížnosti.

 

Neltharion's Lair

Got to Ketchum All – Výhodný achiev, dá se udělat na jakékoli obtížnosti dungeonu. Máte tedy více pokusů. Pomocí item #140212, který zakoupíte od  npc #111746, musíte získat "otisky" všech šneků ze seznamu. Mushroom Merchanta najdete tak, že skočíte do "tobogánu". Za Spiritwalker Ebonhorn je stěna a za ní se skrývá Merchant. Pomoci by měl tento screenshot. Teď k samotným šnekům.

 

  1. Po zabibí prvního bosse dojděte až k sudům. Zatím neskačte dovnitř. Do chatu napiště /tar Scaly a označte si šneka třeba čtvercem, abyste ho nepřehlédli. Skočte do sudu. Šnek si spokojeně sedí asi uprostřed jízdy. Stačí po něm hodit rybu a on vás bude následovat až pod vodopád. Potom ho majzněte Ketchum Tablet.

  2. Po jízdě v sudu proplavte do skryté jeskyně. Vchod do ní je pod vodopády, které jsou na konci sudové jízdy. Tam se skrývá Sparky. Stoupněte si na okraj elektrického bazénku, a až se přiblíží, tak použijte Ketchum Tablet.

  3. Slinky je schovaný v malé jeskyni na konci té dlouhé cesty, kam se při procházení dungu nikdy nechodilo. Souřadnice jsou 31.4, 85.1. Dojděte do jeskyně a pozorně se dívejte. Slinky je ve stealthu, takže na první pohled nejde vidět. Po objevení ho švihněte tabletem a jdeme dál.

  4. Zabijte Ularogga a jděte dále. Kolem pilíře tu dokola spolu závodí Whipsnap, Turbax a Blaze. Chce to správné načasování, ale po jejich majznutí jsme skoro u konce. Souřadnice jsou 46.7, 38.8.

  5. Poslední šnek se nachází v jeskyni, kde se objevuje world quest. Souřadnice jsou 46.2,13.2. Sticky je na stropě, pomoci si můžete /tar Sticky. Dolů ho můžete dostat nějakou tauntovací abilitou a nebo slabším útokem. Až se vám to podaří, majzněte ho tabletem a je hotovo.

 

Can't Eat Just One – Jednodušší, než se zdá. Sražte zdraví Naraxas na 30 % – 40 %. Poté počkejte, než se nastackuje 6 Ravenous. Toho se docítí tak, že se boss nechá, aby pojídal addy, kteří budou seskakovat dolů. Po nastackování stačí kill bosse a je hotovo. Pro pomoc můžete achievement trackout a ve správný moment vám zbělá.

 

The Arcway

Arcanic Cling – Nikterak těžký achievement. Nedivil bych se, kdyby ho většina z vás už měla. Jde pouze o to zabít bosse a nedostat damage od Charged Bolt.  Jednoduchý a rychlý kill postačí.

 

Clean House – Před zahájením boje s bossem vyčistěte celou místnost od addů. Nepotřebujete, aby se vám tam kdokoliv míchal. Potom jako u předchozího úspěchu zapněte, co se dá, a zahajte brutální damage do bosse. Rychlost vše řeší!

 

No Time to Waste – Udílejte normálně damage do bosse do té doby, než vás teleportuje na jiné místo v dungu. Při cestě zpět však nesmíte zabít žádného z Timeless Wraiths. Jednoduše nic nezabíjejte. Vraťte se za bossem a dodělejte ho. Pokud se vám nepodařilo omylem zabít něco jiného, achievement je na světě.

 

Halls of Valor

Stag Party – Najděte Storm Drake v lokaci, kde se nachází boss Fenryr. Pullněte ho. Poté ho táhněte od jednoho Gildedfur Stag k dalšímu.  Jak se k jelenovi přiblíží, tak ho zabije a získá buff Killing Blow. Až bude mít 10 stacků, tak ho jednoduše killněte. 

 

I Got What You Mead – Zde máme drobný problém, tento achievement nelze udělat solo. Poté, co zabijete první 3 bosse, vyčistěte jídelnu (hlavní chodbu). Následně 4 z vás musí sebrat item Mug of Mead, který vám dá stejnojmenný buff. Poté vystoupejte nahoru k Odynovi. Rozestavte se ke všem čtyřem králům a najednou je všechny polejte. To je vše. Pokud se stalo, to co mělo, úspěch je na světě.
 

Surge Protector – Zde buďte obezřetní. Během boje s Odynem začne Odyn castit Summon Stormforged Obliterator, který přivolá Stormforged Obliterator. Tento add následně začne castit Surge, v čem mu musíte zabránit interruptem. Poté stačí porazit Odyna a je to. Já tento achievement již měl, tudíž věřím, že většina z vás taky. 

 

 

Děkuji za dočtení článku. Váš názor a případné námitky uvítám v komentářích. Chtěli byste i v budoucnu více Glory of the... achievementů? Pokud ano, tak jaké? Komentáře jsou tu pro všechny a já se na ně moc těším.

 


 

Předchozí články v sérii:

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet