Aktualizace - Staří bohové + povídka

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news17
Jak jsem před časem slibovala, je zde první z aktualizací starších článků a zároveň jakýsi výtah z toho, co jsem přednášela na Festivalu fantazie. Jako první se aktualizace dočkali (hrajte překvapené!) Staří bohové, jejichž jeden zástupce se v aktuální situaci MoP dostává poměrně dost ke slovu. Pokud se chcete dozvědět vše o jejich původu, intrikách, vítězstvích a porážkách, pak čtěte dále.
>> Staří bohové <<
Ukázka: Old Gods, Staří bohové, jsou prvotní bytosti Azerothu (nejspíše první tvorové na Azerothu vůbec), a jakožto entity nezměrné a s ničím neporovnatelné moci a nepředstavitelného zla se stali prvními pány a vládci Azerothu. Celý svět patřil jen jim až do doby, kdy se objevili Titáni, tajemné božské bytosti odněkud z hlubin dalekého vesmíru, kteří začali na Azerothu tvořit život ve snaze dát chaotickému světu Starých bohů řád. Tehdy došlo ke strašlivé a vleklé válce...
A pokud vám těch devět stránek úmorného textu náhodou nebude stačit, pro čtenářštěji založené čtenáře tu mám další kapitolu své povídky Píseň ohně, jejíhož konce se prosím nelekejte, vše se později vysvětlí :)
>> Píseň ohně, 21. kapitola <<
Ukázka: „Nebudeme v nevýhodě.“ Po těch slovech jsem začala opatrně slézat ze skály. Na temeni jsem cítila Auricův nebesky modrý pohled jako vražedné světlo arkánového blesku. „A to víte prosím pěkně jak?“ „Protože jsem to řekla.“ Shora se ozvalo něco mezi zavrčením a uchechtnutím. Netrpělivě jsem sykla.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet