Algalon video, Info k formám, Bosstiary

Nejprve bych chtěl oznámit, že výpadky fóra a vlastně i webu by se už neměli opakovat, protože jsme provedli příslušná opatření. Podezření máme na nějakého blíže neurčeného, nejspíš zahraničního, hackera.

Ensidia vydala video s jejich finálním pokusem na posledním bossovi Ulduaru, který nese jméno Algalon the Observer. Tento pokus byl samozřejmě úspěšný, jinak by asi nemělo cenu takové video vydávat. :) Vydali k němu výstižný komentář: Přinášíme Vám náš World First kill Algalona the Observera v 25 man Ulduaru. Algalon je dostupný pouze pokud porazíte čtyři strážce (4 různí bossové) na hard mode, navíc máte poté pouze jednu hodinu týdně na Algalonovo zabití.

Z několika serverů můžete stahovat z warcraftmovies.com, Vy línější se můžete podívat na youtube:



Už jsme Vám představili nové skiny pro zvířecí formy druidů, ještě jsme Vám ale neupřesnili, jak bude změna skinu fungovat. Nebude to tak, že byste si u holiče mohli vybrat vlastní formu, forma Vám bude "přiřazena" podle barvy srsti u taurena nebo podle barvy vlasů u Nočních Elfů. Více je to patrné z obrázků.



Nejrůznější dobrodruhové riskovali své životy, aby více prozkoumali nebezpečí, která se skrývají po celém Azerothu. Zatím se zaměřili hlavně na Ulduar a nepřinesli nám pouze mapu pevnosti, ale také zjistili historii každého z bossů uvnitř. Poděkujme jim... Blizzard přináší ukázku takzvaného Bosstiary, který zatím obsahuje pouze Ulduar. Stačí najíždět na jednotlivé lebky a dostanou se Vám různé informace o bossech. Klikáním na šipky se dostanete na jinou část mapy.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet