Arena Season 4, L70ETC video, WotLK info

Po mé kratší nepřítomnosti se Vám dnes pokusím shrnout vše důležité, co se za tento týden mého "slackingu" (jak by řekl můj guild master) ve WoW událo.

Konečně bylo oznámeno přesné datum vydání Arena sezóny 4. Stane se tak 25. června, kdy si po dlouhém čekání budete moci koupit S2 Gladiatory + nové věci za honory, a pro ty, kteří mají potřebný personal rating tu budou "IMBA" S4 sety, zbraně aj. Info o všem najdete zde.

Asi před měsícem jsem Vám oznamil info o soutěži od Blizzardu, ve která šlo o vytvoření videa k písničce Rogues do it from behind. Tato soutěž už zkončila a samozřejmě, že známe i vítěze. Je jich hned několik, takže všechny videa můžete shlédnout zde

Blizzard (hlavně Jeff Kaplan), sdělil také nějaké další info o Wrath of the Lich King.
  • Jak již bylo řečeno, všechny raidy budou mít svou verzi pro 10 a 25 lidí. Neznamená to ale, že by pro 10 lidí byla nějak o hodně lehčí. Např. Naxxramas bude nejlehčí raid a bude jednoduchý jak v 10ti tak v 25ti. Další např. Ulduar už bude o něco těžší. Dá se předpokládat, že 25man raidy budou stále na vyšší a tedy i těžší úrovni. Hlavní rozdíly mezi oběma verzemi budou v počtu trash mobů a také ve schopnostech bossů, ačkoli boss v obou verzích by měl být založen na stejném jádru. Loot bude zřejmě vypadat podobně, ale měl by se lišit v barvách (samozřejmě i v lepších statistikách u věcí z 25man)
  • PvP gear by měl vypadat jinak než PvE gear (jak tomu bylo doposud)
  • V Naxxramas by mělo proběhnout hodně změn, takže taktika se od původní stará verze bude výrazně lišit
  • Měli by se zde objevit podobné tokeny, jako jsou Badge of Justice, je však možná, že v různých typech raidů budou padat různé tokeny. Alespoň něco podobného souvisí s plánem Blizzardu.
  • Stejně jako např. v Shattered Halls nebo v Zul'Aman by se měli objevit Timed Eventy.
  • Totemy u šamanů budou fyzického rázu, což znamená, že půjdou "zakouzlit", když na sobě budete mít Silence.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet