asd


public hyppogryphMocní gryfoni z Aerie Peak vždy pomáhali Alianci, když bylo potřeba. Napůl orli, napůl lvi, tato hrdá stvoření jsou symbolem statečnosti Aliance. Jelikož lidé, trpaslíci i gnómové již dlouho v okolí Stormwindu a Ironforge hledali rychlý způsob přepravy, jsou gryfové nyní používáni pro placenou přepravu skrz všechna území Aliance.


public hyppogryphPřísahajíc poslušnost Nočním Elfům na počest poloboha Cenaria, kouzelní Hipogryfové brázdí po oblohách nad severním Kalimdorem, hledajíc nepřátele. Během válek byla tato stvoření, jež nesou podobu jak jelena, tak i vrány, osedlána lukostřelci Nočních Elfů. Nedávno souhlasila, že budou ochotně sloužit jako placený transport pro účely Aliance.


public hyppogryphKe konci Druhé Války se lidé začali zajímat o znovuvybudování jejich neustálými boji otřesené domoviny. V těchto dnech byla pouta Aliance nejsilnější a trpaslíci z Ironforge rychle nabídli pomoc lidským spojencům. Králi se nelíbilo, jak pomalu bylo lidem ze Stormwindu pomáháno, a tak Magni Bronzebeard povolal jednoho z nejlepších stavitelů, High Tinkera Mekkatorque, který okamžite začal kreslit plány na obrovský podzemní systém železnice, která by spojila Ironforge se Stormwindem. Dnes se jeho sen naplnil a nově vybudované metro se stalo nepostradatelnou součásti obou měst, obstarávající rychlý pohyb tisíců lidí a také vojáků v případe útoku na jednu z těchto pevností Aliance.


Naposledy upravil/a Ellendway 19.12.2012 v 09:44:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet